si ziher?Citat:
Uporabnik mercedes pravi:
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Zelo podobne so tem, tudi po barvi;
Ni ,Ni, že model je drugačen ,tisti ki sem ga jaz prilepil je zelo blizu... Pa bistvo je razlika v podplatu.... Zvezdice...
En gospod iz Planike mi je odgovoril : To je bil Rusher low od *Adidas ??
Ampak nekako se ne strinjam da je bil adidas ,pa tudi slike za konkreten model ne najdem ...
lp
Citat:
Uporabnik sixpower pravi:
Jaz pa mislim, da je prav to to!
Sem imel prav take copate nekje med leti 81-84. Modre z zvezdicami na podplatu, ki se je spredaj in zadaj vihal navzgor.
Citat:
Uporabnik brejn pravi:
marathon tr mogoce...
Citat:
Uporabnik kontrakarambolmatica pravi:
si ziher?Citat:
Citat:
Ni ,Ni, že model je drugačen ,tisti ki sem ga jaz prilepil je zelo blizu... Pa bistvo je razlika v podplatu.... Zvezdice...
En gospod iz Planike mi je odgovoril : To je bil Rusher low od *Adidas ??
Ampak nekako se ne strinjam da je bil adidas ,pa tudi slike za konkreten model ne najdem ...
lp
Citat:
Citat:
Sem imel prav take copate nekje med leti 81-84. Modre z zvezdicami na podplatu, ki se je spredaj in zadaj vihal navzgor.
Saj nekaj takega je bilo....zdaj že sam nisem čisto siguren...a nekako se mi zdi da so bili malce drugačni..ko bi videl pldplat t3h copat bi bil bolj odločen.Tiste izbočene zvezdice imam najbolj v spominu. Ko bi se vsaj točno proizvajalca spomnil bi bilo vse lažje.Tile tvoji so mislim da od conversa.? Imaš še kaj več slik ? Ime modela ?
Hvala.lp
Citat:
Uporabnik pinkobalinko pravi:
Converse World Class Trainer II
Poceni :O
http://www.ebay.ie/itm/Vintage...DoAAOSwcBhWbe-h
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Saj nekaj takega je bilo....zdaj že sam nisem čisto siguren...a nekako se mi zdi da so bili malce drugačni..ko bi videl pldplat t3h copat bi bil bolj odločen.Tiste izbočene zvezdice imam najbolj v spominu. Ko bi se vsaj točno proizvajalca spomnil bi bilo vse lažje.Tile tvoji so mislim da od conversa.? Imaš še kaj več slik ? Ime modela ?
Hvala.lp
Jaz sem 100%, da imaš v mislih copate na sliki. Že po tvojem prvem postu sem se jih takoj spomnil in popolnoma ustrezajo tvojemu opisu. Bile so Converse s polno malimi zvezdicami na črnih podplatih, zvezdice so bile tudi zadaj na robu kjer se je rob podplata zavihal navzgor, prav tako spredaj, na sliki se dobro vidi obliko podplata. Mislim, da je v Jugi Converske izdeloval Borovo.
Slik nimam, še to je našel uporabnik napaka. Ampak jaz imam v spominu natanko takšne, kot so na sliki.
Citat:
Cena tam na ebayu pa brezvezna.Ni ta copat bil nobena takšna posebnost ,da bi lahko dosegal takšno ceno.
Citat:
Uporabnik Mont pravi:
Že.
Samo ti jih ne prodajaš.
To jih pač nek bz tip
@ Žalčan, kaj te je zdaj ta nostalgija na vseh področjih vsekala?
Citat:
Citat:
Uporabnik Mont pravi:
Že.
Samo ti jih ne prodajaš.
To jih pač nek bz tip
To je verjetno namenjeno meni..
Haha... pa še bi se našlo stvari ki me zanimajo... samo nekako nimam prave sreče..
lp
Citat:
Uporabnik Mont pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik Mont pravi:
Že.
Samo ti jih ne prodajaš.
To jih pač nek bz tip
To je verjetno namenjeno meni..
Haha... pa še bi se našlo stvari ki me zanimajo... samo nekako nimam prave sreče..
lp
Tebi je bil namenjen le del od @ Žalčan ....dalje
Kaj pa še iščeš, poleg kolesa?