Sport2000 in druge podobne trgovine

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Vazno da je poceni, pa tut če šivi popustijo že cez pol leta, ali pa vse skupaj zbledi, vazno da je poceni.

bonk.gif

hondas

Pripravnik
4. dec 2007
131
0
16
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Vazno da je poceni, pa tut če šivi popustijo že cez pol leta, ali pa vse skupaj zbledi, vazno da je poceni.

bonk.gif

Ja halo pa saj ni tako slaba roba, da bi čez par mesecev pa vse zanič ratalo.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Sej vem da ni no, samo se pa zagotovo opazi razlika med kvalitetno znamko in čangšlang znamko, čeprav dosti ljudi raje kupi čangšlang...

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Heh, čangšlang ...
hysterical-1.gif

Nehal sem kupovati taka sranja že dolgo časa nazaj. Če daš za vetrovko 300 €, veš zakaj si jih dal.
Sicer pa se mi zdi, da ima Hervis hudo sumljivo robo. Kupil sem lani kopalke Speedo (ki je kao firma), pa so že po dveh plavanjih postale čudno muckaste. Nekam sumljivo za ne ravno poceni robo. Ne vem, ali pri nam prodajajo samo škart robo, ali pa je res nekaj na tem, da velike trgovine pri nam prodajajo tudi ponarejeno robo.

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
al pa npr bunde. več kot 5let nazaj sm kupu budno iguana in je še zdej kot nova. pa sploh ni bla draga (zdejšnjih 100€). če bi pa kupu eno poceni stranje za 50€ bi pa vrgu stran po parih mescih
bonk.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Recimo jaz sem že dolgo nazaj kupil vetrovko z velurjem nekaj "kao" goretex (takrat cca 150 €) - znamka varianta Hervis, čez 4 leta je bila res samo še za doma.
Nato sem kupil pravi goretex z velurjem v specialni trgovini (dobrih 200 €), še danes po 6 letih jo nosim, se pa je že malo scufala, čeprav je preživela precej težje trenutke kot prva in bila mnogo bolj rabljena.
Sem pa kupil še boljši goretex (brez velurja) - znižano iz 560 na polovico, po dobrih dveh letih in stalni zimski uporabi tudi v najbolj nemogočih razmerah, je dobesedno kot iz trgovine. Glede na trenutno obrabo mislim, da bo še zelo dolgo odlično služila.

Kvaliteta pač stane, ampak tega denarja ni škoda. Te vsaj ne prepiha že lahen vetrič pri ničli.

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
tocno tako, ampak to velja za nas prave moske, babjeki in babnice, ki nosijo ene cunje max 1 sezono bos kaj taksnega tezko dopovedal
grin1.gif

kot kaze nisem edini, ki si kupim 3 iste kavbojke naenkrat, da mi ni treba se dve leti v trgovino
hysterical-1.gif

guardy

Guru
3. avg 2007
8.487
1.051
113
Obišči stran
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
tocno tako, ampak to velja za nas prave moske, babjeki in babnice, ki nosijo ene cunje max 1 sezono bos kaj taksnega tezko dopovedal
grin1.gif

kot kaze nisem edini, ki si kupim 3 iste kavbojke naenkrat, da mi ni treba se dve leti v trgovino
hysterical-1.gif

Ah kje, več je takih
hysterical-1.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
9.964
1.846
113
rajši kvalitetno, pa manj cot. Saj nisem piæka da cunje vsako leto menjavam, pa še ne da se mi s tem ubadat.
Ko pravi da je kupil kratke hlače za 8€ mi res ni jasno kak te hlače zgledajo in kak bodo zgledale po 1 letu
confused-1.gif
Sem kupil ene jeans s.oliver kratke hlače 3 leta nazaj za 40€. Še zdaj so kot iz trgovine in jih bom imel še sigurno 2 leti. rajši kupim ene konkretne, ki so še lepe, kot pa v istem obdobju 5x krš

hondas

Pripravnik
4. dec 2007
131
0
16
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
rajši kvalitetno, pa manj cot. Saj nisem piæka da cunje vsako leto menjavam, pa še ne da se mi s tem ubadat.
Ko pravi da je kupil kratke hlače za 8€ mi res ni jasno kak te hlače zgledajo in kak bodo zgledale po 1 letu
confused-1.gif
Sem kupil ene jeans s.oliver kratke hlače 3 leta nazaj za 40€. Še zdaj so kot iz trgovine in jih bom imel še sigurno 2 leti. rajši kupim ene konkretne, ki so še lepe, kot pa v istem obdobju 5x krš

Ti budala jaz to kupujem za doma in ne za tabulš.
Itak se doma prej strga, kot pa znuca.

In ne govori bedarije. Za doma imam že 5 let vetrovko, ki sem jo kupil v Metroju pa je vidt še povsem brez obrabe.

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
Danes ne moreš več pričakovati da bo neka priznana znamka tudi kvaliteta.
To je le neka garancija. Roba pa vsi dobro vemo od kje prihaja.
sicer pa roba v sport 2000 res ni tok slaba kot govorite. Mam trenerko že 2 leti pa je še vedno v odličnem stanju.
Nekateri v take čangšlang kot jih imenujete ne hodite, ker imajo le neke ''kao'' žnj znamke.
Pač hočete bit fancy in nosit firmato. To je dejstvo.
Vidim ko grem na fitnes. Dost ljudi se hodi na fitness dobesedno kazati kaj ima oblečeno.
In taka skupina ljudi mi gre dobesedno na organ.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Nekaj je firmata za razkazovače, nekaj je pa kvalitetna roba (ki pa ni pretirano za babe hvatat).

Saj bi kaki čapci crknili od smeha, ko bi jim razlagal, da je Salewa boljša jakna od Spiderke, čeprav košta manj.
hysterical-1.gif

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.049
3.564
113
41
Lj
Mene zanima, zakaj imajo zadnja leta tako zanič ponudbo rolerjev. Po hervisih, interpsortu itd. se valja samo neka stara roba, Salomon itak zgleda ne izdeluje več rolerjev, od Roces majo mogoče v vsaki trgovini samo kakšen čuden model, Rollerblade takisto, samo še Fila so kolikor toliko zastopani (mi niso ravno všeč). Torej ?
Kje nabaviti kake kvalitetne rolerje, ki niso iz leta 2006 ?
sprasujem se.gif

Nazadnje urejeno:

Abeta

Fizikalc
13. avg 2007
1.861
3
38
meni se zdi, da so Hervis, Intersport, Gigasport, Sport2000 in ostali "športi" eno in isto sranje. . . .
V Hervisu sploh dobim občutek, da nategujejo folk 100 na uro, ni važno ali je akcija ali ne, vedno so iste cene
confused-1.gif

Sploh ni več nikjer dobre športne trgovine, ali se mi samo zdi
grin1.gif

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Nekaj je firmata za razkazovače, nekaj je pa kvalitetna roba (ki pa ni pretirano za babe hvatat).

Saj bi kaki čapci crknili od smeha, ko bi jim razlagal, da je Salewa boljša jakna od Spiderke, čeprav košta manj.
hysterical-1.gif

Spider jakne so najjaæe. Ne bi je oblekel, tudi če mi jo šenkajo.
uf-1.gif

trust

PEPČEK 2007
2. maj 2008
2.023
0
36
20km iz Idrije
Hm tisto vetrovko, ki sem kupil v KIK-U je ravno OK za doma na kmetiji. Za tabulš pa nikakor ne
Sploh ni OK stvar.

V sport2000 imajo, kar nekaj robe, ki je solidna.