Citat:
Uporabnik alexx_ pravi:
se najde vmes kaksna temna, kravzlasta, dolge noge, fajna rit in eksoticna faca. rrrrrr
Povecini so pa buckaste, s kratkimi nogami in brkate
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Ja nekaj se še peca po diskotekah, ponavadi so to klošarji ki pridejo k mizi in rečejo če lahko dajo za pijaæo hehehe
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Ja nekaj se še peca po diskotekah, ponavadi so to klošarji ki pridejo k mizi in rečejo če lahko dajo za pijaæo hehehe
Dokler obstajajo ženske, ki so pripravljene sprejet in "odplačat" to pijačo, bodo tud taki luzerji na tem svetu ....
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Kaj delajo razne portugalke, španke, hjoo.
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Itak, da obstajajo take. Njim je normalno, da na večer žura ne zapravijo več kot 10 EUR.
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Tudi jaz sem bil v Španiji, še malo več kot 20 dni in približno vem, kakšne so Španke. Za moje pojme top babe. Ne vem, po kakšnih zabačenih rovtah si ti hodil, da si videl same možače, ampak za moje pojme jih ni čez latino ženske. Sicer lahko hitro naletiš na kakšno kosmato, brkato, ampak njihov temperament, kako se znajo zrihtat ... Mmm. Ne vem, kako si se lahko vtaknil ravno v njih, ko je pa toliko grših po svetu. Pejt v sredo v kmš, boš videl, da se ženske med sabo ližejo (po večini so zraven kaki pijani očalasti španci), to je za njih nekaj čisto normalnega. Al pa pejdi v satchmota in čakaj, da zapecaš kako alternativko ala moja cimra, ki se še liči ne, kamoli da bi kdaj oblekla tangice, pa bi bila top baba, če bi se kdaj zrihtala.
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Mega bar Hoče
http://www.facebook.com/pages/Mega-bar-Ho%C4%8De/168363356575235
Lani sem bil tam na pustovanju.
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Tudi jaz sem bil v Španiji, še malo več kot 20 dni in približno vem, kakšne so Španke. Za moje pojme top babe. Ne vem, po kakšnih zabačenih rovtah si ti hodil, da si videl same možače, ampak za moje pojme jih ni čez latino ženske. Sicer lahko hitro naletiš na kakšno kosmato, brkato, ampak njihov temperament, kako se znajo zrihtat ... Mmm. Ne vem, kako si se lahko vtaknil ravno v njih, ko je pa toliko grših po svetu. Pejt v sredo v kmš, boš videl, da se ženske med sabo ližejo (po večini so zraven kaki pijani očalasti španci), to je za njih nekaj čisto normalnega. Al pa pejdi v satchmota in čakaj, da zapecaš kako alternativko ala moja cimra, ki se še liči ne, kamoli da bi kdaj oblekla tangice, pa bi bila top baba, če bi se kdaj zrihtala.
to nisem nikol kapiral ... top babika je top tudi v trenerki
Verjetno zato ker so revne študentke iz kakšnih zabačenih rovt in niti nimajo več kot 10 evrov ker so ves denar zapravle za cote in kozmetiko, da bodo tako prek tipov prišle vsaj do pijače, če jim že za hrano ne dajoCitat:
Uporabnik ynos pravi:
Itak, da obstajajo take. Njim je normalno, da na večer žura ne zapravijo več kot 10 EUR.
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
Ker lolek..taki samo rečeš: "Ka te stebo je, čuj!" pa se obrneš in greš dalje. razen če zgledaš kot ff pa okol pijačo plačuješ, to pa je drugo.
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Lej, če čaka, da jo bo kdo častil, naj dela kar hoče. Absurdno mi je pa bilo zadnjič enkrat, ko mi je v Orto Baru prbila bejba na šanku, če za njo in njeno kolegico pa ne bom naročil pijače.Sem rekel "ne". Potem pa ona zakaj pa ne??? Sem rekel, ker mi ti nisi všeč, kolegica ma pa tipa, ki ga poznam. Razen, če hočeš, da njenga tipa vprašam, če je ok če fehta za pijačo? Aja pa še punco mam, stoji tukaj 1 meter od mene. Je bila čist jezna in "osramočena".