Spletni razdiralci zvez

Robbit

Fizikalc
26. jul 2007
2.209
20
38
ksz

mogoče so pa res razdiralci, ker partnerja na ta način pogruntaš in je potem vsega konc. Če je pa partner prefrigan in se izogiba takih komunikacij z ljubčkom ali ljubico, pa veza traja in nikom ništa.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.552
2.946
113
v lokalni ostariji
tako ljubosumje, da tudi s enim klepetat ne smeš je bolano. in popolnoma brezzveze! ljudje, preveč se išče idealne zveze, partnerstva... premalo smo potrpežljivi...

madona to je tak radikalno kot tista punca po tv ki je rekla da je hodila s tipom po facebook-u... ona iz lj tip iz ms nikol se nista videla sam prek facebooka sta hodila... in potem rečes da si v vezi... kakšni že? virtualni?

janko1

Pripravnik
27. nov 2008
857
1
16
www.pohorski-abohi.com
Logično da če ti malo pameti kaže pa da se goniš z drugo okol da si neboš
po FB al pa ki pisau ljubezenska sporočila hahaha

No vsaj jas nisem biu nikol tak zabit !
plus tega pa če maš kako kolegico not pa se z njo kaj meniš pa da te tvoja
obtoži da jo varaš pa res maš bolano babo ne ! jas bi jo že poslau nekam če bi kaj takega naredla :p

Egonislaw

Fizikalc
12. dec 2007
2.600
-4
38
Mb
www.pkr.com
Kaj pa ko navadno klepetanje preide na skrivne kavice in potem...fuk!

crazy1.gif

janko1

Pripravnik
27. nov 2008
857
1
16
www.pohorski-abohi.com
jah jaz recimo po FB nisn nikol nekaj opazno debatiro z jebatorkami :p

Zato imam telefon in kodo na telefonu ! Stara če me pa je bilo kdaj prašala zakaj mam kodo
pa sem ji lepo povedau ker dosti x kje pustim fon pa da nena kličejo pa take fore okol !!!
Ker kdo pa gre opazno šmekat prek neta pa logično da te bo slej ko prej partner dobo! mene je enkrat to izučilo
zaj pa pač malo drugače delamo na tem :p

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik pikica pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
ne, kvečjem ljudje so. Kaj ma zveze a se po telefonu al pa Fbju z nekom pogovarjaš

Ja samo kako češ ti spoznat recimo eno pikico iz Vrhnike, sam si pa recimo z MB? Preko alterja/fb,...

kje si pa lih mene najdu tle?
grin1.gif

Ker sem tebe recimo spoznal preko alterja, sma šla na drinko in sma frenda... Dostikrat pa gredo na drinko in
ne ostanejo samo frendi, ker so si pač všeč... In recimo kako čes spoznat eno ki je oddaljena 200km, kot pa preko
FB/forumov,...

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Men je ta Face Book kr neki. Šele pred pol leta sem zvedela kaj je to (al pa clo še menj časa nazaj). Brez veze. Ljudje zagovarjajo, da lahko najdeš bivše sošolce, kolege, idiote itd...ki jih že dolgo nisi vidu in bla bla.

Jaz osebno jih ne rabim. Če se nismo videli 10 let, se očitno nismo videli z razlogom. Pogrešam jih nič, saj imam prave prijatelje ob sebi in z njimi se pogovarjam na 4 oči in ne po internetu. Sick...

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Ne išči krivca v Facebook-u.
smile-1.gif
Če je taka, da si dopisuje pa pošilja fotke nekim neznanim tipom, potem se tudi drgne, daje telefonske in na polno koketira, ko gre vem žurat s kolegicami.

Nekatere ženske pač hlepenijo po pozornosti. Pa ne tiste pozornosti s strani svojih tipov, ampak tiste s strani vseh ostalih. Zakaj je temu tako, ne bom nikoli razumel in mi dol visi. Verjetno pomanjkanje samozavesti, iskanje potrditve, otročje obnašanje...

Najd si takšno, ki vsaj približno ve kje so meje med pravilnim in napačnim.
smile-1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
Citat:
Uporabnik Maxi25 pravi:
Men je ta Face Book kr neki. Šele pred pol leta sem zvedela kaj je to (al pa clo še menj časa nazaj). Brez veze. Ljudje zagovarjajo, da lahko najdeš bivše sošolce, kolege, idiote itd...ki jih že dolgo nisi vidu in bla bla.

Jaz osebno jih ne rabim. Če se nismo videli 10 let, se očitno nismo videli z razlogom. Pogrešam jih nič, saj imam prave prijatelje ob sebi in z njimi se pogovarjam na 4 oči in ne po internetu. Sick...

v bistvu te je strah, da se ti neb kej zalomlo. priznaj.
evil.gif

Lorus

Pripravnik
3. sep 2007
410
0
16
ljubljana
Komur net (razni FB, Netlogi, Chati, forumi, bla bla bla ...) razdrejo zvezo pomeni, da par med seboj nima poštimanih relacij ...

Če vse v zvezi klapa kot mora, potem ti NOBEN ne z neta ne v realnem življenju NE MORE razdreti zveze ...

Jasno pod pogojem, da imata vse ampak RES VSE pošlihtano ...

B81

22. jul 2007
37.021
10.543
113
Ni res. Če greš ti v trgovino, obstaja večja možnost, da boš kaj kupil, kot pa če ne greš v trgovino.
Obstaja večja možnost, da se porine z nekom, če se prej komunicira in če to ugaja obema.

Da bi bilokateri par imel vse pošlihtano, tega ni. NOBEN človek ne more trditi, da bi ziher ostal zvest svojemu, ker VSAK je 'ranljiv' na nek način in ko pride mimo človek, ki 'zna', je konec zvestobe. Kdor pa si reče, da je 100% zvest svojemu in da ni možnosti, da bi prevaral, pa ni izkušen ali pa nima pojma. No saj to je isto
grin1.gif

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.552
2.946
113
v lokalni ostariji
vsega nima noben poštimano... ampak toliko pa moraš imeti da je nekje meja pri ljubosumju...

na tistega ki je rekel da iz pogovora na fb pride ve fuk: a potem ti punci ne dovolis da se pogovarja s katerimkoli drugim? kaj pa če bo s poštarjem/kelnarjem/milicnikom/vstavi po zelji najprej samo malo klepetala potem pa bo fukala? e to je bolezensko ljubosumje...

B81

22. jul 2007
37.021
10.543
113
Tako...me je vprašala, če se mi zdi, da bi lahko prevaral, sem reko: normalno, saj lahko vsak....in sem dva dni porabil, da sem razložil
grin1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Tako...me je vprašala, če se mi zdi, da bi lahko prevaral, sem reko: normalno, saj lahko vsak....in sem dva dni porabil, da sem razložil
grin1.gif

Sem enkrat probal s to razlago pa je brez veze filozofirat. Škoda časa in truda, pa še sankcije te doletijo za kak dan.
grin1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
bolje rečt da je ne boš nikol prevaral, itak te potem ona, pa je mir.