Spletni nakup po nizki ceni - ENA-A NATEG !

tomi

Guru
1. sep 2007
18.715
9.925
113
40
MB
nisem si mislo da boš kdaj kaj približno pametnega napisal ampak ja:

467716-post_slo.gif

balkan pač, zajebat vse in vsakogar kjerkoli se da, ko pa se tebi zgodi da te kdo hoče pa jokat po forumih in televiziji
aplauz.gif

ThorZEN

Fizikalc
18. avg 2007
2.304
32
48
Saj naj* bo kvečjemu kak študentek ali dva, ki bo moral obdelati vsa ta vračila. Lastniki se lahko le smejijo.

Piccadilly

Fizikalc
22. dec 2009
1.716
68
48
Naredili so kaj? Napako? In? Zasluge za nek PR (ki po mojem mnenju to sploh ni) gredo samo kretenom ki so šli to informacijo širit po forumih. Pa še to samo zato ker so mislili da bo več šans da dejansko izsilijo ta monitor če se bo več ljudi pritožilo. Vse skupaj pa itak ni videlo več kot par 100 ljudi. Orenk PR, ni kaj. Ljudje ko so dejansko mislili da je IPS monitor za 5 evrov legit deal = retards.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
Recimo, če bi jaz to opazil, bi jim takoj poslal e-mail o napaki. Zakaj se moramo okoriščati na napakah drugih? So vas starši tako vzgojili? Zgleda že, nekatere seveda....Dajte širit dobre novice in bodite pošteni do drugih če želite, da so oni pošteni do vas?

Vse se vrača, vse se plača. Boomerang efekt. Ko misliš, da si nekoga kdaj zajebal, se ti vrne kot karma...to pomoje kar drži.

Nazadnje urejeno:

membrain

Majstr
4. jun 2014
2.863
283
83
Citat:
Uporabnik Slycer pravi:
Naredili so kaj? Napako? In? .......
Govorim za moj primer, ko sem včeraj naročil gume.
Potem bi lahko pojasnili, zakaj so mi stornirali naročilo, rekli da so se zmotili al kaj podobnega,ne pa nič. .
Ajd pri monitorju za 5 eur je jasno, da se je nekdo zmotil, pri kitajskih gumah pa, recimo da so bile poceni (po 34€/kom), ker pa bi v akciji čisto lahko prodajali kakšno staro zalogo, malo pred ali celo čez rok uporabe, je pa normalno da je cena nizka.

Nazadnje urejeno:

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
no pa so naredili reklamo iz tega. da ni bilo vse skupaj načrtovano in je Jordan pravzaprav eden od njih?
stupid-1.gif

hermann

Guru
19. mar 2014
9.741
6.636
113
ali pa so vseskupaj premleli in poskušajo nekaj potegnit iz napake

v vsakem primeru dobimo nekaj za nič in se je bv pritoževat

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.839
-9
38
Ljubljana
Nekateri pozabljate da to ni "napaka", ker se je ponovila že kar nekajkrat v zadnjem letu. Torej očitno gre za način oglaševanja, ki pa je na takšen način kazniv.

Zato pa se na vse "muke" trudijo vedno znova izvleči, v pogojih imajo napisano 1001 in zadevo na to temo, kaj velja in kaj je pred naročilom itd...

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.839
-9
38
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Res ste eni kreteni tukaj, da se greste zaradi človeške napake drkati in delate stroške podjetju?. STE VI POPOLNI? DELATE V POPOLNI 100% BREZ NAPAK PODJETJU?

Namesto, da bi se bolj ubadali, kako nas VLADA, PARLAMENT in CELOTEN JAVNI SEKTOR (brez kapsov in gasilcev + delno zdrastvo) JEBEJO in KRADEJO DENAR vsak dan.

TO PA NE?

Gremo še naprej iste stranke volit?

Dej ne fantaziraj...
10.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.737
113
Citat:
Uporabnik hermann pravi:
ali pa so vseskupaj premleli in poskušajo nekaj potegnit iz napake

v vsakem primeru dobimo nekaj za nič in se je bv pritoževat

To je itak za poletje strategija, ker je folk na morju in se manj kupuje.

sass

Guru
1. sep 2007
5.233
869
113
tudi mene zanima, po katerem zakonu naj bi bil tak način "oglaševanja" kazniv?

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
Citat:
Uporabnik Jordan pravi:
Nekateri pozabljate da to ni "napaka", ker se je ponovila že kar nekajkrat v zadnjem letu. Torej očitno gre za način oglaševanja, ki pa je na takšen način kazniv.

Zato pa se na vse "muke" trudijo vedno znova izvleči, v pogojih imajo napisano 1001 in zadevo na to temo, kaj velja in kaj je pred naročilom itd...

Get over it, tečen si k baba s peskom v tamali.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Citat:
Uporabnik Jordan pravi:

Get over it, tečen si k baba s peskom v tamali .
hysterical-1.gif

zakon primerjava. to si moram zapisat

onlyme

Fizikalc
5. apr 2010
877
63
28
Citat:
Uporabnik sass pravi:

tudi mene zanima, po katerem zakonu naj bi bil tak način "oglaševanja" kazniv?
Jaz bi rekel, da po tem

Citat:
13. člen

Nelojalna konkurenca je prepovedana.

Nelojalna konkurenca je dejanje podjetja pri nastopanju na trgu, ki je v nasprotju z dobrimi poslovnimi običaji in s katerim se povzroči ali utegne povzročiti škoda drugim udeležencem na trgu.

Kot dejanja nelojalne konkurence po prejšnjem odstavku se štejejo zlasti:

- reklamiranje, oglašanje ali ponujanje blaga ali storitev z navajanjem neresničnih podatkov ali podatkov in izrazov, ki ustvarjajo ali utegnejo ustvariti zmedo na trgu ali z zlorabo nepoučenosti ali lahkovernosti potrošnikov;

sass

Guru
1. sep 2007
5.233
869
113
odlično. evo Jordan, zdaj imaš vse, kar potrebuješ, da podaš prijavo zoper enaa