Govorim za moj primer, ko sem včeraj naročil gume.Citat:
Uporabnik Slycer pravi:
Naredili so kaj? Napako? In? .......
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Res ste eni kreteni tukaj, da se greste zaradi človeške napake drkati in delate stroške podjetju?. STE VI POPOLNI? DELATE V POPOLNI 100% BREZ NAPAK PODJETJU?
Namesto, da bi se bolj ubadali, kako nas VLADA, PARLAMENT in CELOTEN JAVNI SEKTOR (brez kapsov in gasilcev + delno zdrastvo) JEBEJO in KRADEJO DENAR vsak dan.
TO PA NE?
Gremo še naprej iste stranke volit?
Citat:
Uporabnik hermann pravi:
ali pa so vseskupaj premleli in poskušajo nekaj potegnit iz napake
v vsakem primeru dobimo nekaj za nič in se je bv pritoževat
Citat:
Uporabnik Jordan pravi:
Nekateri pozabljate da to ni "napaka", ker se je ponovila že kar nekajkrat v zadnjem letu. Torej očitno gre za način oglaševanja, ki pa je na takšen način kazniv.
Zato pa se na vse "muke" trudijo vedno znova izvleči, v pogojih imajo napisano 1001 in zadevo na to temo, kaj velja in kaj je pred naročilom itd...
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Citat:
Uporabnik Jordan pravi:
Nekateri pozabljate da to ni "napaka", ker se je ponovila že kar nekajkrat v zadnjem letu. Torej očitno gre za način oglaševanja, ki pa je na takšen način kazniv.
Zato pa se na vse "muke" trudijo vedno znova izvleči, v pogojih imajo napisano 1001 in zadevo na to temo, kaj velja in kaj je pred naročilom itd...
Get over it, tečen si k baba s peskom v tamali .
Jaz bi rekel, da po temCitat:
Uporabnik sass pravi:
tudi mene zanima, po katerem zakonu naj bi bil tak način "oglaševanja" kazniv?
Citat:
13. člen
Nelojalna konkurenca je prepovedana.
Nelojalna konkurenca je dejanje podjetja pri nastopanju na trgu, ki je v nasprotju z dobrimi poslovnimi običaji in s katerim se povzroči ali utegne povzročiti škoda drugim udeležencem na trgu.
Kot dejanja nelojalne konkurence po prejšnjem odstavku se štejejo zlasti:
- reklamiranje, oglašanje ali ponujanje blaga ali storitev z navajanjem neresničnih podatkov ali podatkov in izrazov, ki ustvarjajo ali utegnejo ustvariti zmedo na trgu ali z zlorabo nepoučenosti ali lahkovernosti potrošnikov;