spet nagrada

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.655
450
83
ahaa...
Nisem seznanjen z Opatijo.
Sej to prav sprašujem.... kje so ljudje z dobljenim kešem, TV-ji in avti...
Pa očitno tud nihče ne pozna nobenega sina od sosedovega strica, ki ima hčerko in od njega fanta stara mama, ki je bila v taborišču je dobila bon 5 jurjev in ga dala, vnukunji, ki si je pol kupla avto za 30 jurjev, ker je mela lepe očke je dobila še 25% popusta, 25% na dolge noge in 10 jurjev za star avto tak da ji ta agencija zdaj mora še vsak mesec poleg vsega nakazovat kar ji je dolžna.
evil.gif

Sam pa vedo tile "dobrotniki" da rad kam grem. No, pa jim povem še, da imam star avto, .... tud pr bajti bi lahko kaj sponzoriral ..itd
wink-1.gif

Ok... hec mora biti.... tud na vsestrasnkem alterju se ni našel in tudi nobeden ne ve za dobitnika
Treba jih
10.gif

Fastly

Pripravnik
5. sep 2007
204
0
16
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
Treba jih
10.gif

Brezveze. Itak te bodo potem tožili. Pa čeprav nategujojo folk, jim boš ti potem plačeval doživljensko odškodnino. Smo v državi lopovov. Če pa že, je pa treba konkretno, da ko se zbudi se ne prepozna.
grin1.gif

jello

Guru
22. sep 2008
10.310
3.932
113
Dajta navest en sam samcat (sploh ni nujno da tehten) razlog zakaj se jim (in njim podobnim) nebi ognil na široko, oziroma zakaj bi z njimi zgubljal več kot 5 minut svojega časa.

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Od kolega foter je šel na to predavanje nekje na hrvaško so jih peljali kjer so 5 ur poslušali neka predavanja, na koncu so jih nekaj izžerebali dobili so denarne nagrade oziroma bone za nakup pri tej firmi - od kolega foter se mi zdi je dobil okrog 100eur.

Tista zastonj potovanja za eno osebo so pa tak nateg da nevem kater [cenzura] to dejansko izkoristi

jello

Guru
22. sep 2008
10.310
3.932
113
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
dobili so denarne nagrade oziroma bone za nakup pri tej firmi

Prvo ali drugo? Skupnega je to da si z obojim lahko rit obrišeš, samo da je pri enem to feature pri drugem pa bug.

Swetko

Pripravnik
24. jun 2009
307
1
18
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
dobr je bil avto al ne?

Ne ni še nič klical, jaz pa njega tudi ne Ker če je dubu avto se sam pohvalu , če je pa zvisel pa tak bolš da ga ne dražim
Ko se malo to poleže in bodo informacije začele prihajati o celi zadevi se pa slišmo.

QBR

Pripravnik
26. okt 2012
886
0
16
Sedaj ga zaslišat, dokler je še pod frišnim vtisom. Čez par dni se bo hvalil, kako ga je dobil in že tudi prodal.
evil.gif

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
@lanos

Upam, da ne boš nasedel temu nategu.
Sem pred časom bil na dveh takih predstavitvah, kjer si potem lahko licitiral za destinacijo.
Klicali po telefonu, da sem bil izžreban in da je predstavitev takrat in takrat ostalih podatkov pa niso dali, dobil kodo s katero si sploh lahko prišel na predstavitev.
Tam se te je cel čas držal eden njihovih, da ja ne bi kaj preverjal, na srečo se mi je uspelo izmaknit budnim očesom teh ki so vodili predstavitev in sem na hitro šel na google, takoj ko sem vpisal ime sem videl da je nateg.
No potem ko so dobili 4 pare na limance smo ostali dobili tolažilne nagrade, seveda potovanje in ko smo odhajali so isto potovanje, ki so ga 4 pari zlicitirali za cca 1000€ nam ponujali za 700€.
Ko sem jim v obraz povedal, da vem kdo so in kaj počnejo, ter da sem poslal mail na ZPS so me seveda po hitrem postopku odstranili in se tudi sami v roku 10 minut pobrali iz kraja prizorišča, čeprav je še bilo okrog 10 parov v predavalnici in sploh niso vedeli, da je organizator izginil.

Pozabil sem ime firme ampak bila je iz Celja in vsake toliko z novim imenom in kot zanimivost predstavnik je bil iz Švice, prodajali so pa apartmaje na Maldivih, Kanarski otokih.... ki si jih kao kupil in jih potem lahko dajal v najem ali menjal s katerim drugim.

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.655
450
83
ahaa.. stara fora. Dej ga vprašaj, če so avto sploh žrebali?! No, sej vem da bo rekel da niso, ampak na vabilu je pa pisalo da bo žreb avta v živo.