spet jaz ali egoizem/bonton v družbi

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.173
1.253
113
42
[censored] vam matrna ljudje kako ste lahko take pizde.
Pridm v pofukano štacuno z vozičkom, furam med tistimi regali itak folk te vid ampak da bi se [censored] kak umaknu pa ne. Sam lepo najprej butasto gledajo v regal. Končno pridem na blagajno gor dol. In folk pred mano tiste vozičke sploh ne umakne [censored]. Tam ga pusti pred blagajno da noben en more mim, kot da ne more unga pofukanga vozička zafurat še tistih par metrov stran. Pa en je mel [censored] eno žemljo pa nek jogurt un ena mama z polnim vozičkom ga je vidla pa gasa da bo pred njemu na blagajni mislim [censored] tistih 2 minute več boš v trgovini pa te bo kap al kaj.

Folk se v družbi res tko egositično obnaša da bi enkrat kr popizdil pa se začel dret tam sred trgovine.

dentex

Guru
20. sep 2007
2.764
663
113
Vdihni izdihni, vdihni izdihni, navadi se da te najraj drugi jebejo ravno takrat ko ti to najmanj paše.
Tudi sam sem dal to skoz in vem kako je. Raj dej toji pa tamalmu enga lupčka z mano pejt pa na en pir pa bo, unim u štacun k te jebajo nej se pa takoj ko pridejo vn iz trgovine na parking vrečka strga in se naj jim vse raztrese po parkingu
wink-1.gif

lp D

jansatovaurska

Pripravnik
27. sep 2011
695
0
16
V trgovino hodijo ženske...prepusti jim to čast in pojdi raje tist cajt na pir v gostilno kot se za tapravga deca spodobi.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.779
9.999
113
40
MB
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
[censored] vam matrna ljudje kako ste lahko take pizde.
Pridm v pofukano štacuno z vozičkom, furam med tistimi regali itak folk te vid ampak da bi se [censored] kak umaknu pa ne. Sam lepo najprej butasto gledajo v regal. Končno pridem na blagajno gor dol. In folk pred mano tiste vozičke sploh ne umakne [censored]. Tam ga pusti pred blagajno da noben en more mim, kot da ne more unga pofukanga vozička zafurat še tistih par metrov stran. Pa en je mel [censored] eno žemljo pa nek jogurt un ena mama z polnim vozičkom ga je vidla pa gasa da bo pred njemu na blagajni mislim [censored] tistih 2 minute več boš v trgovini pa te bo kap al kaj.

Folk se v družbi res tko egositično obnaša da bi enkrat kr popizdil pa se začel dret tam sred trgovine.

ni več tak daleč ko bo nekoga povozlo pa bojo ljudje mimo hodli ... se za zamislit
wink-1.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.173
1.253
113
42
Ma na [censored] mi gre folk ki pri čisto normalnih in lahkih opravilih ne zna mal pomislit še kdaj na koga drugega...

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.173
1.253
113
42
Mah sej sem se odločil danes da mam dost tega pa nebom več zadrževal v sebi kar si mislim. Pa nej me tožijo zaradi klevetanja ampak odzdej naprej bom vsakmu povedu kva mu gre.

DJ_Beat

Dacar
23. jul 2007
4.206
4
38
Kranj
rener.info
Ponavadi tem penzionerjem recem, ce se je tezko premaknik oz. postavit malo bolj k polici. Itak te potem se bolj blesavo gledajo, kot so prej v polico. Da ne govorim, da to po 5 min izbirajo en izdelek in to tako, da niti zraven ne mores.

_jolly_

Fizikalc
3. sep 2007
2.141
2
38
Jaz to opažam predvsem ko pridem v lj. Pa vsepovsod(trgovine, busi, ipd) same neke kisle face.
bonk.gif

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Citat:
Mah sej sem se odločil danes da mam dost tega pa nebom več zadrževal v sebi kar si mislim. Pa nej me tožijo zaradi klevetanja ampak odzdej naprej bom vsakmu povedu kva mu gre.

Ko te bom naslednjič videl, te bom objel in ti rekel; "rad te imam". Povem vnaprej, da me ne boš napadel . . .

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.526
5.696
113
Men gre pa na k*** k hodš po ulci....naprimer Čopovi....al pa v kakem trgovskem centru.......pa greš z nekom eden proti drugmu.....ok vidta se na 15m......ampak jst mam svojo špuro......un pa levo desno....pa vame......do zdej sm se skoz umiku

Eeeee zanč se pa nism.....joooooj je enga mulčka u fotra odnesl k se je vame zabil
cheer.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.173
1.253
113
42
To je itak druga zgodba ka se kaki 3je mulčki spravijo bit žešči na Čopovi ali pa uni divjaki z kolesi. Ma odzdej naprej s ene umaknim noebenmu. Unga s kolesom bom pa tožu.

Kamele0N

23. jul 2008
42.526
5.696
113
Citat:
Pa en je mel [censored] eno žemljo pa nek jogurt un ena mama z polnim vozičkom ga je vidla pa gasa da bo pred njemu na blagajni mislim [censored] tistih 2 minute več boš v trgovini pa te bo kap al kaj.

hysterical-1.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.526
5.696
113
Citat:
To je itak druga zgodba ka se kaki 3je mulčki spravijo bit žešči na Čopovi ali pa uni divjaki z kolesi. .

ne-ne-1.gif