Spar restavracija

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.450
3.766
113
Včasih si dibil zap it tudi kaj drugega kot vodo, včasih je bila sladica še poleg juhe... včasih...

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Sicer sama še nism nikol jedla v SPAR-ovih restavracijah, glede bonov je pa tko, da kokr vem, ti pripada juha TER sladica? A ni tko?
Do zdej če sm že šla na bon jest, sem vedno imela kompletno kosilo, od juhe, glavne jedi, solate in sladice.

prijam

Fizikalc
2. sep 2007
1.821
4
38
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
Sicer sama še nism nikol jedla v SPAR-ovih restavracijah, glede bonov je pa tko, da kokr vem, ti pripada juha TER sladica? A ni tko?
Do zdej če sm že šla na bon jest, sem vedno imela kompletno kosilo, od juhe, glavne jedi, solate in sladice.

čisto odvisno kje ješ.vsaka restavracija ima drugače.

prijam

Fizikalc
2. sep 2007
1.821
4
38
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
in kera ma najboljš?

Huh, trenutno sem zadovoljen z Al Caponetom, Don Felipe

Primer Al Capone:
-juha
-glavna jed
-sladica
-pijača

Don felipe (sedaj v februarju še nisem bil, včasih ko so imeli na bone je bilo pa
-predjed
-glavna jed
-sladica
-postrežba na visokem nivoju.

Enako moram poskusit sedaj v februarju Imperio mexicano.

pa še kakšna bi se našla

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.049
3.564
113
41
Lj
Če smo že pri šparu, se mi zdi dokaj povprečno, treba je pridt bolj zgodaj, ker zvečer se bolj malo na novo kuha in lahko dobiš kake hladne ostanke. V solatnem baru se da tud kakšne čudne zadeve najdt med solatami. Zadnje čase se mi zdi, da govejo juho zmeraj bolj redčijo, na koncu bodo samo še kuhano vodo prodajal.
Porcije pa so precej odvisne od tega kar dobiš, npr. od krvavice, zelja ina matevža se da kar fajn najest, medtem ko pa drugič dobiš ene 5 kroketov (ultra majhnih) in bolj kakšno majhno pečenko. Vsekakor sem za večje porcije, ampak pol bi manekenke zmer polne krožnike nazaj nosle, ker jejo ko vrabci.
Če pa gledamo cenovno, se da za ceno kosila ponavad dobit že kakšno pico, od katere se da kar najesti.

Nazadnje urejeno:

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
Citat:
Uporabnik prijam pravi:
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi: