Spanec

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Zadnje čase ugotavljam, da spim, kot da bi me kdo s kolom zvečer po glavi, do jutra pa bi se vse skupaj pozdravilo
grin1.gif

Pol pa pride na dan, da ponoč kolnem v spanju
hysterical-1.gif
pa me more oseba 15 min zbujat, da se zbudim (če se), ampak z budilko pa ni problemov. Sicer morda kakšen dan malo težje vstanem, zaspim pa ne, je v meni skrb zaradi šihta. Ne slišim niti dretja srak pod oknom, NIČ, totalno oglušela.

No, sej je fajn, raje to, kot da bi se vsako noč zbujala in vstajala ter mela probleme s spanjem, sam ni pa luštno, da naslednji dan zveš, da si se ponoč pogovarjal, pa nisi vedel o čem
crazy1.gif

Pa ugotavljam, da je tako stanje nekje eno leto, sam pojma nimam zakaj.

Kako pa ostali kaj spite
grin1.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
nekje 4-5 ur na dan več ne rabim! Kaj počnem? Pozno grem spat, hitro vstanem, čez dan pa skoz nekaj migam, najdem tut čas za alter!
evil.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Ni važno kdaj grem spat, zbudim se ob deset do 7.
rolleyes-1.gif

Ponoč se nikol ne zbujam, spim pa povprečno slabih 6 ur na dan. Pozim kake pol ure več, poleti pol ure manj.

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
tale je pa najbolj kruta med vikendi, ko bi človek lahko spal, pa se kr zbudi
crazy1.gif
pri meni se to ne zgodi samo če grem res pozno pozno spat

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Pr men ni panike, če se zbudim čez vikend pred sedmo. Pa lepo nazaj zaspim do ene 9.
grin1.gif
Sam potem me pa že vse boli.

trigga

Fizikalc
24. jul 2007
1.787
0
36
Včasih so mi bile kakšne 4 urice povsem dovolj, je pa res, da nisem bil ravno "obremenjen". Zdaj mi je dovolj tam okrog 6 ur, kakor kdaj. Se mi pa zdi, da ne bi škodil še kakšna urica več... ker sem zadnje čase izredno pozabljiv. Včasih imam občutek, da imam spomin kot zlata ribica... in mi je res tečno. Se bom moral nekako prisilit, da bom zvečer prej spokal kufre, pa da vidimo čez nekaj časa kako bo... če ne pa bilobil, hehe
smile-1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
uf. kaj bi dal da bi bil tak kot vi!
jest lahko spim 12 ur če bi si želel. zbudim se že res zjutraj ob 8.00 vsak dan, sam vstat je problem... in če mi ni treba - tud ne vstanem...

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
ma jst mam pa skoz leta nihanja. lansko leto se prov spomnim, da sm spala po 4 ure, pa sm bla čist naspana celo zimo. letos je pa mal več treba. Sam k ne rata prej it spat, evo ura 23h jst še tle visim
uf-1.gif

@pediater: jst če poležavam, me skoraj vedno potem glava boli in potem raje vstanem, kot da čakam glavobol.

@ateist: pa če sploh ne vem, da kej govorim, pa momljam in mmm-jam
hysterical-1.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Js sm si zanč prvošla maratonski spanec; 14 ur sm spala. Res da po eni noči ki je bla mal tko-tko ane ane
grin1.gif
ampak okej sm se vsaj naspala.
Ponavad grem spat okol 23h ker prej ne morem zaspat, zbudim se pa okrog 7h, vstanem pa nekje 7:45 približno
grin1.gif

Ob vikendih enako sploh če me čaka kakšna greška od petka al pa da sm si kej pustila za delat...

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
ni važno kdaj grem spat, zbudim se(če ni treba prej) ob osmih...avtomatično...
drugač pa zadnje čase itak kar sem doma prespim, ker svoje familije gledat ne morm(ja se zna zgodit da bluzim po lj in okoliških krajih do večernih ur in pridem domov spat in zjutraj postopek ponovim)

ras da kake 2-3 ure so občutno premalo ampak se z njimi da preživeti(če odšteješ občano krvavo rdeče oči)...drugač pa tm ene 7-8...lahko kooomot tudi več
smile-1.gif

DrM007

700. registrirani uporabnik
1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
Spat hodim med 0:00 in 1:00, vstajam ob 7:00. Med vikendi nadoknadim s kakim 9 urnim spancem. Pa menda tut jaz ponoč občasno gobcam. No, to so zlobne govorice - sam se še nisem slišal...
wink-1.gif

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.644
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Eh, ne sekiraj se... mogoče res ne bi škodilo ugasnit telefona, ampak drgač se pa nimaš kej sekirat, vsaj naspiš se
grin1.gif

Jaz spim kolikor lahko. Sem spal nekje en teden po manj ko 5 ur na noč, pa sem bil poj samo še zombi, drugače pa, če bi časovno zneslo vsak dan po +12h, ne bi mel nič proti
tongue-1.gif

Btw, tut ena kolegica ma ta problem, da se v spanju oglasi, pogovarja,... pa poj zjutrej nič ne ve, zakaj se je šlo, da samo mobitel preveri, kdo jo je kllical
hysterical-1.gif

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Med tednom se vedno zbujam večinoma kako minuto pred budilko (5.30), spat hodim med 22-23...za vikend je vseeno kdaj grem spat, zbidim se okrog 8-9. Ne rabim veliko spanja, redkokdaj "potegnem"...dremanje popoldne je pa pri meni tudi zelo zelo redek pojav.

Načeloma dobro spim, tudi zaspim brez problemov...no ja včasih pride kak večer, ko se vrtim po postelji kot vrtavka in ne morem zaspat, ampak to je občasno.

Fiat007

Fizikalc
1. apr 2009
1.065
0
36
43
Gorenjska in okolica (Bled)
Jaz imam resne probleme z vstajanjem. Zjutraj imam nastavljene 3 budilke, od tega zadnjo 40 minut predno moram vstati. Ker če nastavim na tisto uro, ko maram vstati, mi ne bo zneslo. Nič me ne more spraviti pokonci. Katastrofa.
In se resno tudi sam sprašujem, kaj hudiča je narobe z mano.
Spat hodim nekje okoli enih ponoči vstajam pa ob 7ih zjutraj. Pa ne pomaga mi niti, da grem prej spati.

Vikendov mi je pa škoda, da bi spal do 12ih, ker potem res nimaš nič od tistega prostega časa. Samo poležavanje!

uf-1.gif