Sej ne bo iz danes na jutri. Bo pa počasi DAB zamenjal FM, tako kot je DVB-T v celoti že zamenjal analogno TV v luftu. Oziroma nek del se bo sigurno selil na streaming servise, ker bo vgrajena podatkovna povezava v avto ali pa uporaba CarPlay/AndroidAuto vedno bolj pogosta.Upam da si v zmoti. Kaj bomo pa poslušali v avtih? Bo GSM naročnina nujna pa še ena dodatna kartica v vsak avto? Hvala lepa.
Upam da si v zmoti. Kaj bomo pa poslušali v avtih? Bo GSM naročnina nujna pa še ena dodatna kartica v vsak avto? Hvala lepa.
Za radio uporabljam Alexo. Za ostalo glasbo pa Spotify kar preko mobitela. Se da tudi preko Alexe, ampak se še nisem toliko poglobil, da bi to zrihtal.Gledam pa da ti soundbari nimajo FM tunerja. Sicer vem da so moderne pretočne vsebine, samo GSM uporabljam za klice, ne more mi služit kot nek predvajalnik, ki mora biti mimogrede še za to priključen na elektriko. Zdaj si pa naj zraven soundbara in TVja kupim še en mini stolp ali kaj?
DTS TV ne podpira, uprobljal VLC na Neotu ali pa Plex.Pa podpira TV DTS pasthrough, ali imaš kak namenski video predvajalnik.
Pa zvabiš iz Alexe tudi slovenske postaje? Meni to pri google home to ne rata.Za radio uporabljam Alexo. Za ostalo glasbo pa Spotify kar preko mobitela. Se da tudi preko Alexe, ampak se še nisem toliko poglobil, da bi to zrihtal.
Sem že pogruntal, Če rečem radio val two hundred two, mi začne igrati Val202. To je zame dovolj.Google home gre preko routine, seveda drugače poimenuješ željeno radijsko postajo.
novega avta brez dab-a ne moreš več kupit.
ene države so že nehale z oddajanjem fm frekvenc. mislim da nizozemci ...
nek konsenz je bil do 2022, pa so potem nekaj prestavljali, evropa kot evropa pač, nič se ne znajo zmenit.
jbl zna biti okej izbira. Imam soundbar deep bass 2.1 za dobrih 300, nabavljen po nasvetu Tomija. Špila do amena.Maš pa potem za več €€€e, boljšo izbiro ter več muzikeJe slučajno kak nov, zanimiv model sound bara? Nekaj v rangu 500-1000€.
Nekih posebnih zahtev niti ni. Največ bo uporabljan kot "radio", pa občasno kak film.
Imam sicer enega starega Philipsa, ki je bil med prvimi predstavniki sound barov. Še vedno odlično igra, pogrešam pa moderno povezljivost.
Je slučajno kak nov, zanimiv model sound bara? Nekaj v rangu 500-1000€.
Nekih posebnih zahtev niti ni. Največ bo uporabljan kot "radio", pa občasno kak film.
Imam sicer enega starega Philipsa, ki je bil med prvimi predstavniki sound barov. Še vedno odlično igra, pogrešam pa moderno povezljivost.