sosed ne ureja vrta

dem

Fizikalc
4. avg 2011
1.939
14
38
Zadnje čase pa nekaj dosti medsoseskih sporov na alterju:) Kaj pa ko bo potem ta sosed preštrihal vaš košček vrta?

jest5

Guru
18. avg 2007
26.098
-8.765
113
Lej no. Poleti, ko bo suša, pa res ni nič čudnega, če začne drevo veneti
tongue-1.gif

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Citat:
Uporabnik dem pravi:
Zadnje čase pa nekaj dosti medsoseskih sporov na alterju:) Kaj pa ko bo potem ta sosed preštrihal vaš košček vrta?
Nebo
evil.gif

Sicer pa nima kaj utrujati ker ostali imamo lepo urejeno njegov del kazi podobo okrog bloka pa to me niti ne.moti moti me nenormalna kplicina polzev mravelj hroscev in ostalega.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Kaj je boom efekt

To je totalni herbicid. Imaš še Roundup, ki je še boljši. Princip je ta, da pošpricaš po listih, rastlina pa strup potegne vase in v korenine. Crkne pri koreninah - zato je "totalni herbicid". Drevo čez noč uveni in umre. Primerno za odstranjevanje robide ali kakega zateženega grmičevja, npr. oreh. (če gre oreh v grm, je lahko prav zoprno).

S tem sosedom bo vedno problem, zato bi bilo še najbolje ga nekako "deložirati" - mislim odkupiti njegov del, pa naj gre probleme delat kam drugam.

Mah, vsaka vas ali ulica ima posebneža, sicer bi bilo življenje preveč lepo.
uf-1.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Boom efekt ne fenta robide. Sem šprical, pa je crknilo vse, samo ona ne.

Boljši je natrijev klorat, če ga doctor lahko kje dobi
grims-1.gif
.

Vendar je treba biti previden-če se poliješ lahko zagori, ko se raztopina posuši.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Ja, Randap je boljši. Je bil nekaj časa prepovedan pri nas in smo ga švercali iz Avstrije in Holandije.

Nazadnje uredil moderator:

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.935
6.012
113
Če imate zemljišče v najemu od občine/nekoga pač, potem ponavadi v pogodbi piše, kaj sledi če najemnik ne skrbi za urejenost zemljišča - mu pogodba neha veljati.

spenstar

Fizikalc
2. sep 2007
966
119
43
A mi lahko poves kaj vse je narobe s sosedovim vrtom? Ne izgleda nic prav groznega, seveda trava ni pokosena na 5 cm kot vidim na sliki, trta, ciprese. Jaz bi rekel, da je tvoj sosed ustvaril pravo travnisko okolje, kjer zivali uzivajo, brez strahu da bi jih kdo zastrupljal z raznimi pesticidi in herbicidi. Temu se rece biotska raznovrstnost.