Sosed hodi čez našo parcelo!

Car

POSTman
4. avg 2007
8.576
1.829
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Šit! Hodi čez vašo parcelo! Pa ne me hebat, kako more! Takoj prijava policiji, pa tožba na sodišču! Najprej pa k odvetniku, odkartaj mu nekaj 1000€.
Bo hitro rešeno, v cca. 10-15 letih skoraj sigurno!!!
Baraba sosedova!

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
Pri nas hodi ena stara babnica, še ta se stegne, pa bo mir. Ker se je pač tu hodilo mimo 100 let nazaj. Krneki.

Po logiki nekaterih tukaj, naj se tudi avtocesto kar prečka s koso na rami, če imaš pač travnik na drugi strani.

Pač zadeve se spreminjajo, danes ima vsak rad svoj mir.

Tisti ki jih to nič ne moti, naj pa tule napišejo svoj naslov, pa grem sprobat kaj si bodo mislili, ko jo bom usekal čez njihovo pasemsko travico.

teutates

Pripravnik
14. feb 2008
232
0
16
Enega rotvajlerja nabavi pa bo
wink-1.gif
Mislim, da je najboljše, da kakšno ograjo narediš, če ne pomaga pogovor. Tistim, ki pa se delate norca, ker ga moti-človek hoče imeti mir na SVOJI parceli. Ne vem, zakaj je treba takšne nesramne odgovore. Meni tudi ne bi bilo všeč, če bi se nekdo sprehajal gor in dol po dvorišču.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.484
5.688
113
1x k bo mel zurko mu pejte balinckat na parcelo
smile-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.299
7.066
113
pri taščici
Ksz

Mestne srajce sprehajajte svoje pse po svojih(ali po parkih) travnikih ne pa po sosedovih.
Še gozd naj spravijo pod privat lastnino, pa da vidimo potem ameriko

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik wildude pravi:
Citat:
Uporabnik DIY pravi:
Kaj se lahko stori če sosed hodi čez našo parcelo do ceste, brez pravice, čeprav sem ga že opomnil da ne sme?
Gotovo imate zaradi njegovega pešačenja hude travme...
priden.gif

dokler ne priposestvuje pravice hodit, je vse okej, potem pa ne več toliko...no saj mogoče v tem primeru sploh ne more, se ne spoznam toliko

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.064
6.255
113
blizu močvirne prestolnice
kvazi levičarji, od kdaj pa vam je tuja lastnina sveta? Živi farizeji ste tako kot tisti katere volite in jih podpirate, vaše ne date tuje grabite, vsaj tako ste delali vsa leta po 45. Ko boste vsi svoje premoženje z vašim Zokijem potalali med ljudi, takrat boste pravi levičarji, sedaj pa ste lahko samo tiho.
Meni sicer ni motilo, sta dve familiji tako hodile, res da ne glih čez dvorišče, ampak potem se je najdel sosed, kater jim je takoj ograjo postavila in tako čez naše ne morejo več, imeli so vhojeno potko.

Nazadnje uredil moderator: