si ziher? sam sem dal za fejkarco 120 mark (najdražja na tržnici), nesel sem jo tri leta dokler je pač nisem prerastel....in nikoli me ni zeblo tko, da ne govort kr neki na pametCitat:
Uporabnik lost1 pravi:
nebi tm kupu zimske opreme....SPAJDER jakna,kao da te nc ne zebe,na koncu si pa vs premražen
Citat:
Uporabnik predator pravi:
si ziher? sam sem dal za fejkarco 120 mark (najdražja na tržnici), nesel sem jo tri leta dokler je pač nisem prerastel....in nikoli me ni zeblo tko, da ne govort kr neki na pametCitat:
Uporabnik lost1 pravi:
nebi tm kupu zimske opreme....SPAJDER jakna,kao da te nc ne zebe,na koncu si pa vs premražen
in kaj sem narobe napisal ne razumemCitat:
Uporabnik hooger pravi:
Citat:
Uporabnik predator pravi:
Uporabnik lost1 pravi:
svaka ti čast
Citat:
Uporabnik Tinkara pravi:
Majčke, jakno, škornje, torbice, pasove, nakit,... Hm, prav bi mi prišel še nasvet kakšne punce..
Citat:
Uporabnik halo pravi:
A ob nedeljah je tud odprto kje dol?
V Kladuši če se ne motim je zaprto?
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
Citat:
Uporabnik Tinkara pravi:
Majčke, jakno, škornje, torbice, pasove, nakit,... Hm, prav bi mi prišel še nasvet kakšne punce..
No teh majčk, torbic, pasov, nakita maš tm zmer.
Citat:
Uporabnik vejca pravi:
Vsak pač po svoje, samo glede na to da že zelo kvalitetne in moderne reči dobiš pri nas in poceni