Sony PSP

SpEkTr

ex mroizo
19. jul 2007
1.549
36
48
44
Oj,

Dobil sem na posodo en PSP, pa ne vem točno, a sem jest tko zabit a v čem je trik, da preneseš eno igro gor. Za video vem, da je svoj format, itd..za tole pa res ne vem..Kopiram na kartico pa nič??
cry12bpy.gif

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.870
753
113
www.jernej.org
Za piratske igrice potrebuješ prilagojen software. Če imaš novejši firmware 1.7+, bo najprej potrebno software downgradat na 1.5, nato pa še izvesti en hack, ki bo omogočil igranje piratskih iger...

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.870
753
113
www.jernej.org
A ni logično, da bo sony z novimi upgrade-i čim bolj poskušal zatreti piratske igre
grin1.gif

Dejstvo je, da novejši kot je software, težje bo PSP spraviti do tega, da bo poganjal piratske igre...

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Da ne odpiram nove teme, mam namen nabavit zadevo, pa če bi mi malo posvetovali, kaj naj vzamem,
torej na kire verzije naj pazim, kje se lahko nategnem, recimo z kakim linkom z bolhe, tolko da se
malo poorientiram. (rad bi mel varjanto, da bi pirate gnal, za orginale nemislim ven metat...)

SpEkTr

ex mroizo
19. jul 2007
1.549
36
48
44
Citat:
Uporabnik Mikrohard pravi:
A ni logično, da bo sony z novimi upgrade-i čim bolj poskušal zatreti piratske igre
grin1.gif

Dejstvo je, da novejši kot je software, težje bo PSP spraviti do tega, da bo poganjal piratske igre...

Je logično. Ampak jest tole prvič v roki držim, pa niti pomislil nisem na to
smile-1.gif

mare92

Pripravnik
17. avg 2007
941
0
16
Ljubljana
Dati firmware gor sploh ni tezko! ze povsod po internetu se dobijo navodila, sicer pa je ze zadnja verzija"custom" firmware zunaj ze 3.52-(M33 Custom Firmware 3.52 update 3). Imas veeeeliko novih funkcij, dela vse.. Tako da vzami pac najcenejso zadevo. Prodajajo tudi psp z cipom, vendar se mi zdi brez veze, glede na to da imas pri firmwaru se vec funkcij in ni nobenega posega v konzolo...