Sony Ericsson G900

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Pozdravljeni!

Ker v dosedanjih temah nisem našel nič konkretnega bi vprašal kako se "odnese" SE G900 v praksi? Ker se bo moj K790i počasi zamortiziral, bo treba nekaj nabavit... Zdaj pa ali bo to G900, C902, T700 .... Skratka bo SE!

Hvala in Lp

Roby

Pripravnik
27. jul 2007
429
0
16
www.sd-preserje.com
Jest sem iz nokie prešaltal na SE G900 in zaenkrat se zelo zadovoljen. Všeč mi je to, da lahko poleg touchscreen-a uporabljam tut tipke. Zaenkrat sem zelo zadovoljen tut symbian UIQ se obnaša zadovoljivo. Res pa je da je včasih mal "prepočasn" ampak se navadš!
Če te še kaj zanima pa vpraš!

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Nokia me ne prepriča če ne druga že z vidika okvar! Pri SE me preseneča to da je star preko 2 leti, da ima res "miljard" minut pogovora in glede na to da ga na vsakem koncu polovica manjka zaradi padcev še deluje bp kot nov! Pri SE mi je tudi všeč njihova baterija, katere žal pri Nokiji ne znajo ali nočejo nareadit. Tukaj drži tako kot mora! Sicer po dveh dobrih letih samo še 3 dni... Jaz predvsem rabim telefon za poklicat in za kakšen SMS poslat ter da pogledam kaj na mini operi. Odločam se za njega ker mi je pač oblikovno všeč ter ker ima WiFi. Zanima me kako je kaj display, glede na to da je touchscreen občutljiv na kakšne padce ali pa če se pomota stisne? Hitrost Symbiana pa bi moral preizkusit, upam da jih imajo razstavljene na Mobitelu.... hvala! Aja to še mi reci, koliko ti zdrži baterija in kako se odnese fotkič?

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
UIQ je toliko "hud", da ga bodo pri SE skenslali in presli na WM..

Sem imel pa v vsej svoji zgodovini vec pokvarljivih SEjev, kot Nokij..

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
UIQ je toliko "hud", da ga bodo pri SE skenslali in presli na WM..

Sem imel pa v vsej svoji zgodovini vec pokvarljivih SEjev, kot Nokij..

A res? Sem imel enak čas tudi T610 in tudi brez ene okvare! Sicer nevem kaj nekateri delajo s telefoni, mogoče ste pa res nekateri izpostavljeni ekstremnim pogojem.. S tem da ne omenjam da vsaka druga Nokia oksidira zaradi "potnih rok"
bonk.gif
No kakorkoli.. Ta tema ni namenjena napihovanju mišic kateri je boljši in zakaj! Jaz sem se tako pač odločil in to je moja odločitev, Nokia mi pač ne sede. Bom pa hvaležen če bo kdo napisal pluse ter minuse! Drugače pa UIQ in WM kje je fora? razlike? Nisem še imel symbian telefona razen ene Nokie za kratek čas tako da ne poznam zadev! hvala

Lp

Nazadnje urejeno:

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Res. K700 je bil tako poceni izdelan, da se mi je po 2h mescih oluscil, kot arasid.

K800 se je sam prizigal, ugasal, sem ter tja kar opravil kaksen klic.. na servisu jim ni bilo jasno.. sledila je prodaja..

S P900 pa ne bom izgubljal besed.

Sedaj, ce sem dobil krs modele, sem pa nenadoma nesposoben rokovanja s temi velecenjenimi sony ericssoni?

Vsakemu svoje, prav imas. Tudi Nokia ni popolna, dalec od tega, a vendar so mi vse vec ali manj bp sluzile.

UIQ je Symbian UIQ, dokaj pocasna zadeva, dokler vse ne nalozis v ram, meni osebno nelogicna in glupo razporejena, ki nudi se vedno premalo personalizacije..

WindowsMobile je pa druga muska... Si moras cajt vzet, da si popedenas vse tako, kot bi rad imel in redko kdaj je komu "out of the box" kul.. a, ko popedenas je ena boljsih zadev.. Mene motijo premale ikone na touchscreenu in nerodna uporaba stylusa.. sicer pa ima podobne hibe, tudi uiq..

Nazadnje urejeno:

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Nisem rekel da si nesposoben rokovanja, daleč od tega! Očitno pač nisi imel sreče kot jaz ne z Nokia-mi... Hvala za obrazložitev! Imaš mogoče prav, ta symbian ni za mene, jaz rabim samo klasičen telefon, kateremu drži baterija ter je preprost za klicat ter sms-e pošiljat.. Bom počakal na SE T700 pa da vidim to čudo!

Lp

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Poglej se kaksne Samsunge, mogoce se ti bojo dopadli.. kaksne sliderje imajo prav simpaticne..

darinkoman

Pripravnik
29. feb 2008
319
0
16
Mogoče kdo ve, če omenjen aparat podpira varnostni standard WPA(2), način overjanja 802.1X in tuneliran protokol za overjanje PAP.
confused-1.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Poglej se kaksne Samsunge, mogoce se ti bojo dopadli.. kaksne sliderje imajo prav simpaticne..

Verjamem da so zelo kvalitetni aparati ampak se ne morem nikakor navadit na njih :S Sliderji mi pa sploh ne ležijo! Sem navajen na klasične telefone, torej na desko
smile-1.gif
Sicer vem da že imajo Samsungi boljše menije ampak nazadne ko sem ga imel je imel full nelogično postavitev, sicer se vsega navadit ampak 4-5 let že furam SE in sem se navadil! Vmes sem preizkusil vse te znamke ampak več kot teden dni nisem imel nobenega... Mogoče kdaj pade kak BlackBarry... Bomo vidli kaj bo čas prinesel...

ginekolog

1.300. registrirani uporabnik
1. okt 2007
585
7
18
Sam čakam na C905 za nasledi K800. Dober fotič mi je prioriteta, gps pa wifi pa tudi definitivno uporabni zadevi.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
gps mi pa na SE nikakor ne potegne.. ce ni tomtoma, garmina ali kaj podobnega je brezveze...
smile-1.gif

Muzo

Pripravnik
10. sep 2007
268
0
16
nisi napisal, na kater model, ampak na splošno na SE. Kar ni res. Če se ne motim, je pa tema o G900 in ne o C905.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Moj post je bil replika na ginekologovega, ki je omenjal C905..

Se opravicujem, ce ni bilo napisano dovolj razumljivo.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Citat:
Uporabnik ginekolog pravi:
Sam čakam na C905 za nasledi K800. Dober fotič mi je prioriteta, gps pa wifi pa tudi definitivno uporabni zadevi.

Karakteristike so super ja, samo slider-ja ne bi imel... Sem bolj za C902
wink-1.gif
Škoda edino ker nima xenon flasha... Vsaj mislim da ga nima...

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
Pri C902 so me na celi črti razočarale tipke. Rajši si dam za dve uri ježa v gate kakor da napišem en SMS s tem telefonom. Pa tudi "slider" za odpiranje kamere mi ne navdaja preveč zaupanja.