Japri meni je cca 1eur netto več
mi pa baje merijo sproti za vsak mesec... dinamično al kako že rečejo
kaj to pomeni? da mi za vsak mesec iz vsakega bloka vzamejo max. konico?
To da ti merijo sproti, je ceneje kot ce vzamejo spico, ki si jo naredil zaradi brezveze vklopljenega grelca na TC.pri meni je cca 1eur netto več
mi pa baje merijo sproti za vsak mesec... dinamično al kako že rečejo
kaj to pomeni? da mi za vsak mesec iz vsakega bloka vzamejo max. konico?
Imaš prav, na srednji rok se obračun po mesečni max. špici izkaže za najugodnejšega, ker lahko na to vplivaš. Ker bomo do začetka obračunavanja penalov na preseženo moč na takem sistemu je to očitno vin-vin.To da ti merijo sproti, je ceneje kot ce vzamejo spico, ki si jo naredil zaradi brezveze vklopljenega grelca na TC.
Ja, blo bi skoraj posteno, ce bi placal toliko, kot vzames - torej po porabi, malce visjo pa imas mejo, ker si dober drzavljan in te ima rezim rad.Imaš prav, na srednji rok se obračun po mesečni max. špici izkaže za najugodnejšega, ker lahko na to vplivaš. Ker bomo do začetka obračunavanja penalov na preseženo moč na takem sistemu je to očitno vin-vin.
Pri tistih, ki imate trenutno nizko določeno/dogovorjeno moč pa nastaja varljiva misel, da se lahko troši in potem bodo nove dogovorjene/določene moči udarile z macolo.
Ampak ta kombinacija se je morala večkrat ponoviti, ker a ne računajo tega na podlagi treh najvišjih špic?"Zmagovalna kombinacija" je oblačen dan, pomfri v pečici, zrezki na indukciji ter dogrevanje vode v TČ.