Mi mladi za omrežninsko pravičnost se bomo organizirali v udarne skupine, ki bodo s hiš, nadstreškov balkonov demontirale sončne panele.
Hmm sem šel gledat stare položnice... (Imam 3x25A) In sonce energija vzeme 2€ za pavšalne stroške:
Januar: 10,66 €
Februar: 12,14 €
Marec: 12,14 €
April: 12,14 €
Maj: 12,14 €
Junij: 12,14 €
Julij: 12,14 €
Avgust: 12,14 €
September: 12,14 €
Oktober: 12,14 €
November: 11,44 €
EDIT: Letos ni bilo prispevka SPTE in OVE.
Lani ko je še bil so bile položnice cca 7€ višje...
Kje si ti teh 18,5 našla? Daj mi no mesec pokaži kjer je OMREŽNINA 18,50 €.Torej? 18,5€ je sicer, ostalo ti vzame ponudnik
imam odločbo od lani za NET, ampak se mi enostavno ne splača (ker na streho ne bomo dali)... nadstrešek 3 kilo, elektrarna 10, pa avto 30+ ...brez avta je roi 15 let, tak da... nein danke zaenkrat.Daj zdaj vlogo, boš videl da bo pa čudežno šlo.
V tej ceni je polovica OVE prispevek. Ki pa ga vsaj letos ni nihče placeval ce jaz kaj prav vem..Torej? 18,5€ je sicer, ostalo ti vzame ponudnik
Nč nebi cuzal, noben ne omenja da nas elektro distributer cuza, ko ti viške enostavno porežesej lahk elektrarno dol odšraufaš...al ti to ne diši? ti bi samo cuzal, ali?
Saj je vseeno kdo, dejstvo je da te cuza, zdej bo pa še več cuzal.Distributer te nič ne cuza, cuza te prodajalec elektrike!
Kje si ti teh 18,5 našla? Daj mi no mesec pokaži kjer je OMREŽNINA 18,50 €.
Kje si ti teh 18,5 našla? Daj mi no mesec pokaži kjer je OMREŽNINA 18,50 €.
Hmm sem šel gledat stare položnice... (Imam 3x25A) In sonce energija vzeme 2€ za pavšalne stroške:
Tole si namerno spregledala? In moj odgovor:O, kao hitro se pozabi, da so to izdatno subvencionirane cene. Ze 18,5€ je subvencionirana, ampak je bila trajno subvencionirana, tole kar ti nizaš zdele, so pa cene, ki spadajo v isto kategorijo kot reguliran strom. To še vemo, da je kapica gor ali se bomo čudili, ko se bo sprostilo?
Od tebe bi res pričakoval en excel z natančnimi podatki ne pa preko palca, pa vse pomešano.No pa povej od kdaj naj gledam? Vseeno je ali so subvencionirane ali ne, prejšnja je bila eno leto (cca) za mišjega višja od sedanje izven zimske sezone, nova zimska pa bo cca 16€ višja - vse velja za samooskrbo s SE.
September 23 3X20 + prispevek za OVSE (= 5,17 brez DDV) + vodenje samooskrbe 1,66 brez DDV = skupaj 14,95 z DDV
Omrežnina je po mojih računih že cca 2 leti enaka.