sončna elektrarna

javr

Guru
6. dec 2011
1.901
1.147
113
če postavim router tako da ima razsmernik Wifi signal, ga ni v stanovanju. In obratno - če je Wifi v stanovanju, ga ni pri razsmerniku.
Glede na to da razsmernik ni prenosna naprava, bi napeljal kar UTP kabel od routerja do razsmernika. Ali ima razsmernik kje znotraj LAN-vtičnico?

ncnifrej

Guru
14. avg 2013
2.018
839
113
če postavim router tako da ima razsmernik Wifi signal, ga ni v stanovanju. In obratno - če je Wifi v stanovanju, ga ni pri razsmerniku.
Glede na to da razsmernik ni prenosna naprava, bi napeljal kar UTP kabel od routerja do razsmernika. Ali ima razsmernik kje znotraj LAN-vtičnico?

Postavi wifi range extender? Razsmernik ne rabi nekega hitrega interneta - samo da ima signal

• Všeč mi je
Reactions: jonny77 in piagolo

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.893
635
113

Ima utp vtičnico, samo moraš dati sprednjo planko stan, da prideš zraven.
Pa nujno to delat zvečer z ugasnjenim inverterjem... Ker 750V ni hec...
1731912103338.png

Daniel

Guru
21. dec 2007
5.687
3.289
113
Če imaš optimizatorje lahko tudi čez dan. Počakaš 10 minut po tem, ko ga izklopiš (tudi na varovalkah) in napetost na DC strani pade na toliko, kolikor je optimizatorjev. Če nisi ravno prepričan kako je, potem je pa bolje zvečer.

YOGURT

Pripravnik
11. sep 2007
88
0
6
Mene pa zanima koliko časa ste čakali na odločbo o subvenciji ( Borzen) . Sončno mi je Geni priklopil v začetku junija, papirje tudi urejajo oni, ampak nevedo pa nič kdaj lahko pričakujem odločbo

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.187
1.197
113
www.adriamedia.si

Gledam srednjo sliko. Kolikor vidim, imaš ETH kabel že potegnjen do in v razsmernik. Kje je pa drugi konec? Pač priklopi preko ETH kabla ...