Sam "kupit" je se treba tako baterijo.Baterije in roka. Filamo takrat, porabljamo pozimi. Svet rešen.
Cena najbrž podobna kot ce polagamo DC kable med južno in severno poloblo.
Nekateri kot berem ze grejo v nekaj podobnega.
Sam "kupit" je se treba tako baterijo.Baterije in roka. Filamo takrat, porabljamo pozimi. Svet rešen.
Bo pa moralo preteči še nekaj Save od Zagreba proti Ljubljani da bo tako.Baterije in roka. Filamo takrat, porabljamo pozimi. Svet rešen.
Danes ko mi piše da je zunaj -3 moram obleči topel pulover ker počasi vstopa v severno poloblo hladna zima kljub toplotnim spremembam.... Brrrrr. Kable bomo pa vlekli kasneje.Sam "kupit" je se treba tako baterijo.
Cena najbrž podobna kot ce polagamo DC kable med južno in severno poloblo.
Nekateri kot berem ze grejo v nekaj podobnega.
jebeštrga jih gleda, itaq so dovolj do sedaj našparali!!
En medklic za občutek realnosti... TEŠ laufa na polno: Blok 6, Blok 5 in oba plinska bloka.... Skupaj 900MW... Velenjčani se lahko skuhajo od viškov odpadne toplote...Se pravi 100% vsi kWh za 8,5 centov. Meni je kul, od drugega leta dalje delam manjko.
Vprasanje pa, ce bodo cene celo leto vzdržale ali tudi samo cez zimo. Se mi zdi, da se obracun dela na ceno 31.12.. Tako da se mogoce prehitro veselim....
Kaj zdaj ne dela izgube??En medklic za občutek realnosti... TEŠ laufa na polno: Blok 6, Blok 5 in oba plinska bloka.... Skupaj 900MW... Velenjčani se lahko skuhajo od viškov odpadne toplote...