Sodelavka v sluzbi

andrejb

Jasnovidec 2008
9. okt 2007
948
0
16
Če ne pogoltne, brez veze, k pol morš brisat za sabo
grims-1.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
9.964
1.846
113
ne razumem te....vedno si hoto eno milfarco nažgat, zdaj ko je prilika pa cvikaš
confused-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
ne razumem te....vedno si hoto eno milfarco nažgat, zdaj ko je prilika pa cvikaš
confused-1.gif

To je samo primer ki ga recimo jaz nebi vedel rešit. Ni to dejanski primer, kr tako sem vprašal.

Sicer pa mam sam tako službo, kjer takšne in podobne dogodivščine nebi mogle dogajat, ker
ne delam ravno v allday pisarni.

Nazadnje urejeno:

kwa

Fizikalc
8. avg 2007
1.088
0
36
posluši fant....ne bo te prosila...sploh pa če dobr zgleda...;)
zagrab dokler je cajt, ko se bejba enkrat premisli, je fertik...;)
če ne boš izkoristu prvo žogo, druge dobil ne boš...;)

tko da ja, če kaže jasne znake, ni kej za razmišljat....
cheer.gif

al kaj, si ti mislu?
confused-1.gif

ahmet_car

poupismen
3. sep 2007
563
0
16
pusti jo da plazi za tabo.Sam še večji frajer boš v njenih očeh ,ker si ji boš zdel nedostopen.Zaradi tega te bojo še njene kolegice oblizovale.Enkrat pa ko boste imeli kako zabavo pa naskoči.Drug dan v službi boš vsaj imel izgovor da si bil pijan ko krava.Če si ji res všeč ji boš ostal zmer.Razen če boš jedel svoje smrkle in podobno.

Jaz sem imel primer tut nategniti svojo sodelavko pa nisem ker sem se bal da nebi zaradi enega sexa uničil mojo 5 letno zvezo.Včasih se je bolj čemu odrečti.Ga zmečeš ko je kriza pa si miren.Te mine.

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.079
137
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik ahmet_car pravi:
pusti jo da plazi za tabo.Sam še večji frajer boš v njenih očeh ,ker si ji boš zdel nedostopen.Zaradi tega te bojo še njene kolegice oblizovale.Enkrat pa ko boste imeli kako zabavo pa naskoči.Drug dan v službi boš vsaj imel izgovor da si bil pijan ko krava.Če si ji res všeč ji boš ostal zmer.Razen če boš jedel svoje smrkle in podobno.

Jaz sem imel primer tut nategniti svojo sodelavko pa nisem ker sem se bal da nebi zaradi enega sexa uničil mojo 5 letno zvezo.Včasih se je bolj čemu odrečti.Ga zmečeš ko je kriza pa si miren.Te mine.

Zakaj bi pa mogu uničt zvezo s tem
wink-1.gif

ahmet_car

poupismen
3. sep 2007
563
0
16
Zato. ker ženske(ljubice) katere te dobro poznajo ti lahko uničijo vezo.
Kot prvič pozna mojo punco
kot drugič ,če ljubico redno guziš se lahko ti in ona navadita.Ti greš lahko stran,ker ti ni nič do nje ona pa neki čuti in te nebo spustila iz rok.

Moj kolega je imel podoben primer.Imel je ženo in ljubico.Ljubico je guzil kake 3 mesce in ga je minila.Kaj se je zgodilo.
Ko je njej bilo do sexa ga je poklica in rekla a lahko prideš, in valda on ni hotel, potem pa je ljubica rekla
tongue-1.gif
oklicala bom tvojo ženo če ne prideš.Od takrat ga je izseljevala dokler mu ni počil film, da je moral zapustiti ženo in ljubico.

Jaz naprimer delam to tko da mi kak kolega zrihta kako ljubico in gremo skupi na moj vikend in se ga napijemo in pokamo orgije.jaz se predstavim v drugem imenu tko da nemore jutri poklicat na cesti ko hodim s punco.ejjj ahmet dobr si me pof...u. Na vikendu ni luči samo sveče tako da se me nemore do dobra zapomnit.
Če se že spuščaš v to se je potrebno spuščati pametno.

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Od tod tvoj nickname kajne? ahmet CAR
smirk-1.gif

Svaka ti čast stari ej, full si frajer k tkole delaš! Obvladaš! Upam da bom enkrat naletela na koga podobnega tebi.

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Citat:
Jaz naprimer delam to tko da mi kak kolega zrihta kako ljubico in gremo skupi na moj vikend in se ga napijemo in pokamo orgije.jaz se predstavim v drugem imenu tko da nemore jutri poklicat na cesti ko hodim s punco.ejjj ahmet dobr si me pof...u. Na vikendu ni luči samo sveče tako da se me nemore do dobra zapomnit.

Zdaj, a se te ne zapomni, ker je slaba svetloba, al pa, ker si jo slabo nate**il ?
confused-1.gif

Bo kar tadruga ...
evil.gif

cheer.gif

Noker

zdravnik

Pripravnik
11. avg 2007
935
0
16
MB
Citat:
Uporabnik noker pravi:
Citat:

Zdaj, a se te ne zapomni, ker je slaba svetloba, al pa, ker si jo slabo nate**il ?
confused-1.gif

Bo kar tadruga ...
evil.gif

cheer.gif

Noker

POST LETA

elvir_vr6

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
22. avg 2007
3.297
0
36
Hm, zanimivo....a to pomeni, da dekle pride v temi, v temi se spoznate (tako, da kasnejša identifikacija ni mogoča) in potem kar gas brez spoznavanja...
17758-icon_confused.gif

Ali so te "lubice" morda plačane kurbe?

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.269
1.904
113
čist banalno kot je to hipotetičen primer:

dej ti rajši to sodelavko poslikaj s telefonom, pa da mi strokovno ugotovimo kaoliko se tebi splača mučit zanjo (če bo dobra boš pa cifro na privat sporočil
evil.gif
)

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Glede POSTA LETA

ne bo mi uspelo, saj je konkurenca IZREDNO huda, pe šele januar je ....

hysterical-1.gif

Noker

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Citat:
Uporabnik elvir_vr6 pravi:
Hm, zanimivo....a to pomeni, da dekle pride v temi, v temi se spoznate (tako, da kasnejša identifikacija ni mogoča) in potem kar gas brez spoznavanja...
17758-icon_confused.gif

Ali so te "lubice" morda plačane kurbe?

Ne vem sicer, kje je tu vzorec, ga ne vidim, ampak spet ...

... je odgovor: tisto ta drugo
evil.gif

Noker

ahmet_car

poupismen
3. sep 2007
563
0
16
slabo ste razumeli ker nisem dobro napisal.
Ja od kolega ljubice so kurbice samo ne za denar.Pač so radodajke.
To da se me ne zapomne sem mislil , da nebo kašen drug dan 100% a sem bil jaz ali ne.