Soba za akcijo

jello

Guru
22. sep 2008
10.173
3.885
113
Tej pasmi se reče poljski fookač. Čez poletje se namnožijo, pozimi jih vidiš pa samo če je kopno/spluženo.

Lollita

Pripravnik
18. mar 2011
188
0
16
Citat:
Uporabnik scorpion pravi:
V naravi pa postaja rahlo premraz...

Od tebe kkšne konkretne akcije ni za prčakvat, če ti že zdej rit zmrzuje
bonk.gif

Nazadnje uredil moderator:

Mikulja

Fizikalc
9. feb 2012
1.111
0
36
mene moj včasih pelje v Medno, vzameva jakuzzi in penino ter s sabo vzameva sir in kak pršutek!
Fino je ker si spodaj sam. Prideva okrog 21ih in sva do nekje 1ih tam.
Perfektno je! Probaj!

srce-1.gif

scorpion

Majstr
25. apr 2008
2.024
194
63
Ja otroci niso tako majhni, da bi kar zaspali... osnovna šola... In pa premajhna stanovanja... zaenkrat.

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
ksz...

zaradi kar nekaj neprimernih sporočil sem vse skupaj pospravila, dva odgovora, ki sta vmes še primerna za temo citiram spodaj

Citat:
Uporabnik Yagi pravi:
Kakšen tvoj/njen kolega/kolegica pa nebi odstopil stanovanja? Osebno bi prijatelju v ta namen odstopil stanovanje za čas, ki ga potrebuje.....

Citat:
Uporabnik Matey pravi:
maybe 'coz it was bullsh1t?
tongue-1.gif
valda je folk tok uvideven, da se pol pobere stran....

se je pa enkrat meni tudi nekaj takšnega zgodilo ampak sploh ni prišlo v poštev, da ne gre stran, sm to osebo tok napizdu čez rahlo odprto okno, da se je ženska (ja ženska ja, starejših let, s kapuco čez glavo, čist freaky look, bejba je tok zakričala, ko je videla to postavo s kapuco čez, ko bulji v avto 10cm stran od šipe, da pol še 1 uro na eno uho nisem skoraj nič slišal) pol še pol ure opravičevala, da je prišla samo preverit, če je vse ok.... ja ne, trupla s prerezanimi vratovi rosijo šipe avtomobila, goddamn
bonk.gif

drugače pa... poanta teme ni, da se obremenjujete zakaj tipson ne more doma, verjamem, pa da bo z veseljem sprejel predlog oz. odgovor na svoje vprašanje.

gregor88

Zelenc'
25. okt 2012
1
0
1
Maribor
Hmm če lahko predlagam, raje kot da se vsi obremenjujete z tem zakaj človek ne more doma opravit potrebe, raje sporočite za kak kotiček in po možnosti še zraven okvirno ceno. Mi2 z mojo grema včasih v mariboru v pikapolonico-na poštelski, kjer je soba 35€.

LP

scorpion

Majstr
25. apr 2008
2.024
194
63
No da ne odpiram nove teme... jutri greva na celjski grad gledat prireditev ob halloweenu... in treba bo izkoristit... torej priporočila za nočitev v CE (za celo noč) ...

Lollita

Pripravnik
18. mar 2011
188
0
16
Amn...midva z mojim fantom sva pa šla v Medvode k Ančki , sam te sobe ne priporočam, ker je tam ena čudna atmosfera al kwa nej si mislm, fant je ratal v tej sobi tolk zaspan, da se je k meni stisnu in zaspal, pol pa ni blo akcije
frown-1.gif