motor je kitajc - loncin, dela zadovoljivo, načeloma niso slabi motorji samo so pa daleč od honde.. kolega kateri šraufa te zadeve pravi da če honda ne vžge v drugo je nekaj z njo narobe, loncin lahko vžge šele desetič..Naivno vprašanje:
če prav razumem gre za novo frezo (5 ur dela), pa tu ste majstri, ki se spoznate,... kaj pa naj naredi "average Joe", ki nima pojma o motorjih?
Ni mi jasno zakaj v več letih zlorab kosilnice pa recimo nitkarce,... nisem še imel takega primera. A je to za en drek motor ali kaj drugega?
Jaz sem kupil itak novo-rabljeno frezo, mozak jo je kupil, 1x rabil in pospravil.. stala je v neki drvarnici nekaj let, potem se
je odločil da bo prodal ker bi rajši imel tist kvadrat prostora.. takrat sem pač zadevo kupil, razdrl frgazer in zamenjal iglo za uravnavanje nivoja plovca, ker je bila stara zabetonirana (bencin v uplinjaču je razpadel, garež je pač zabetoniral frgazer).. lani spucam, zamenjam iglo in sestavim - dela. letos je v nedeljo delala normalno ampak se je videlo da jo zaliva.. včeraj me je pričakal hidrolock. očitno je frgazerju sonična kopel z megliom ugajala saj sedaj vžiga veliko lepše, in tudi prosti tek je mirnejši..
winwin
Naivno vprašanje:
če prav razumem gre za novo frezo (5 ur dela), pa tu ste majstri, ki se spoznate,... kaj pa naj naredi "average Joe", ki nima pojma o motorjih?
Ni mi jasno zakaj v več letih zlorab kosilnice pa recimo nitkarce,... nisem še imel takega primera. A je to za en drek motor ali kaj drugega?
Average Joe lahko naredi isto z kompletom orodja iz lidla, edino čiščenje v ultrazvočni kopeli je bil pri meni bonus, ampak itak tud to vsake tolk časa prodajajo v lidlu