Snemanje poroke

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
zmaga.gif

Sicer z vsem spoštovanjem do avtorja, ampak tole res ni noben presežek ali karkoli podobnega. Deluje mi pač kot posnetki s klasičnim handycamom na kateri je še dodatna luč, ter neke vrste začetniška montaža. Nobenih čustev, detajlov, kreativnosti,...no kakorkoli. Hvala bogu, da imamo različne okuse ampak meni je tole vsekakor NO GO
wink-1.gif

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Jurja bi dal samo za to, da te en cel dan občasno snema???

Če mi pustita posneti še fantovščino, dekliščino in pa prvo noč v postelji;) vaju snemam zastoj-samo jem in pijem zastonj
wink-1.gif

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.920
662
113
Namen te teme ni offtopic irc-anje ampak iskanje dobrega snemalca. Me povsem b.k., če se vam zdi butasto dati toliko dnarja za snemanje...
Denar sem sam zaslužil in ga lahko tudi zakurim, če bi mi pasalo.
crazy1.gif

V glavnem ne iščem snemalca, ki bi mi posnel hollywoodski film za 100 mio $, ampak da posname bistvo in zmontira v nekaj kar bo ok za pogledat.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
dober poročni video je men tole http://vimeo.com/33052555 so slovenci, tko da jih lahko tudi kontakriaš.

Tisto ko si gor prilepil predstavitveni video, pa sorry. S tem bi bil zadovoljen jst samo, če bi to posnel en frend z domačo kamero pa v pinaclu mal skup vrgu in bi mu dal za en pir pa pico. Če ti je kul, ti za 800€ tut jst nardim za odtenek boljše;)

Za 1000€ ma da zgleda zlo profi vse skup!

Še moje mnenje. Video je lahko dolg res max 10min al pa če boš imel dve verziji. Ti se boš doma že vsedu pa pogledu. Ko boš pa to okol dal, pa vrjem, da ne bodo gledal pol ure počasnih posnetkov. Kar mene zlo moti pri skupnih ogledih je to, da potem folk začne komentirat full stvari in sploh ne gledajo več. Tko da pogledajo cca polovico ostalo se pa menjo. Zdej si pa predstavlji, da boš ti vrgu jurja, zato da se bojo drugi lahko menli.
Če boš pa to delil po dvd-jih pa jst tudi ne bi imel več kot 20min.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Ta video je boljši zato, ker je notri lepša nevesta.
grin1.gif

Sam nekaj pozabljaš. Videe s porok redno gledajo samo stare mame, katerim pa tale video ni namenjen. One bi rade slišale Golico ko poročenca prideta na ohcet, župnika kako bere pridigo, pijane šrangarje, ki mislijo da so zabavni, predvsem pa sebe kako čestita mladoporočencema.
cool-1.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Od neveste je odvisno kako zna igrat in je zares srečna na ta dan;)
Queen Latifah tudi ni nek moški drk material pa sem prepričan, da bi kljub njenim kilam v prvem videu izpadla dobro za pogledat;)

Glede starih mam se strinjam;)! Pa boš dal jurja, da bo stara mam to mogoče 2x pogledala. Kdaj pa bo gledala? Ko bo vnuček pršu pa bo dvd dal not pa prtisnu play;) Če je še mlada bo znala sama, pa če bo živa bo čez 10let še enkrat pogledala:)
Sej se ženiš vrjetno za sebe in tako fotke kot video delaš za sebe;) Stara mama bi tut mogoče bla bolj zadovoljna s sosedovo Francko, ko hodi k njej po jajca;)

Ok mal že bluzimo:) Sem se zlaju, kar me je tiščalo zdej pa grem:)

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Pa za koga klinca se vi ženite? Zarad žlahte, goveje muzke in dunajca? Poročiš se oz. naj bi se zaradi sebe tko da men dol visi kaj bi babice imele pa kako bi moralo bit, da bo žlahta gobce držala zaprte. Jaz pa ona. In meni osebno se samo zadnji video zdi kul, vse ostalo mi ni vredno niti 500 eur, kaj šele jurja.

Kolegu je fotograf naredil zame super slike glede na to kaj nekateri ponujajo pod reference. Jaz se s tem ne bi hvalil. Recimo, da se zadeva zgodi 1x v lifu, jaz pa naj odkartam jurja, da je nek Jože s.p. posnel mene in žlahto brez kančka smisla za fotografijo, osvetlitev, kompozicijo, prostor, čuta za umetnost. Raje dam pol 3 jurje in je zadeva profi, če so tile jurčki za večino sprejemljivi. Važno, da se na cvičku ne špara! Bruh!
grin1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik futuristic pravi:
Namen te teme ni offtopic irc-anje ampak iskanje dobrega snemalca. Me povsem b.k., če se vam zdi butasto dati toliko dnarja za snemanje...
Denar sem sam zaslužil in ga lahko tudi zakurim, če bi mi pasalo.
crazy1.gif

V glavnem ne iščem snemalca, ki bi mi posnel hollywoodski film za 100 mio $, ampak da posname bistvo in zmontira v nekaj kar bo ok za pogledat.

Kurjenje denarja mislim da je kaznivo dejanje.
tongue-1.gif

trigga

Fizikalc
24. jul 2007
1.787
0
36
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
... Raje dam pol 3 jurje in je zadeva profi, ...

Ti živiš na luni ali kaj? Človek je za storitev namenil jurja in bi za ta denar rad največ. Tukaj pa večina, namesto da bi pomagala z iskanjem ali kakšnimi konkretnimi referencami, raje ku-rca vse skupaj.
crazy1.gif

Tadva poznam oba:
fotovideo
Po moje bi se dalo dogovorit samo za video. Srečno!
zmaga.gif

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Oprosti, ampak vsako sranje pa res ni vredno jurja. In sem že pred časom pogledal par teh fotografov in njihovih referenc. Ja take slike ti naredi en teenager brez šole. In 3 jurje je karikirano bilo mišljeno. Zakaj bi dajal jurja in bil na koncu razočaran in si ga praktično stran vrgel. Aja, saj res, babicam bo pa noro všeč.

Jaz osebno bi poiskal nekoga, ki bi mi bil "všeč" in potem gledal na ceno.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.977
6.216
113
blizu močvirne prestolnice
Naju je fotografirala Tatjana Splichal, snemalec je bil njen kolega iz RTVja. Sva bila zelo zadovoljna in to z obema, plačali sta priči, bilo je pa zelo poceni!

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Avtor, dober si. Jaz se verjetno tudi letos ženim, pa me je kar zvilo, ko sem videl, da si pripravljen dat 1000 EUR za snemalca. Jaz dam za poroko max 2.000 EUR, vse skup
smile-1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.026
11.149
113
jaz dam 25 € + še kaka večerja za 4 , drugi se naj j.... slikamo se lahko s telefonom.