Sneg 2024/2025

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.735
6.737
113
pri taščici
Je pa res da so take akcije verjetno planirane na zacetku leta, snezne preglede gum bi pa morali dan prej organizirat na obmocju kjer naj bi snežilo.

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.088
448
83
45
dolenska
Dones sem iz dolenjske švignil v LJ. To je bilo okol pol devetih. Mel sem tajming in se lahko pohvalim, da sem prišel dost prej. Snežinke so bile prisotne v zraku a ne na cesti. Za nazaj, ob dvanajstih, je blo več snežink kot dežja a promet tekoč kot se spodobi.
Priznam, da nevem kaj je bilo po državi, sem pa zaznal doma, ko je dež padal in kak snegec vmes, da so se vozil do maks 70. Dva sta delala gužvo, ki sta imela sodobna vozila na 4x4.
Folku se je odpelal. PA
Pa kot sem zadnjič napisal kako je bilo v LJ pred leti. Sedaj je to na periferiji. Na ravnini celo. Noben ne zna vozit sam da sneg omenijo. Kaj da bi bil na cesti.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.547
2.935
113
v lokalni ostariji
ja, ampak za zimske razmere bo morali vsakega pregledat
Saj pogledajo. Toliko kot kontrolirajo tovorni program osebnega nikoli. Malo preveč (pa se vedno imajo dosti profila) obrabljene gume -odvezm tablic + 2jurja kazni... Tehtajo pa itak z največjim veseljem. Ker so kazni ogromne.
Vozniki osebnih vozil samo bentijo čez tovornjakarje. Jih je pa dosti več krivih za zastoje kot tovornjaki

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.303
4.122
113
Sigurno je pred njem enega v Kiji Ceed obrnilo, pol pa je najebal Tovrnjak.

No lepo bi skopirali zakon od Avstrijcev, da je obvezna zimska oprema za vse tovornjake od 3,5 T dalje, obvezno gume z 3PM.
Ne pa neke kvazi M+S gume, ko se je Kitajc špilal pa gor nalepil.