Sneg 2015-2016

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.269
7.051
113
Dobro, ne bomo nezadovoljni, ene 5cm ga je naneslo, upam da je to to za nekaj tednov, ali pa vsaj teden dva
wink-1.gif

wd40

Guru
10. dec 2007
2.874
797
113
Težko, da bi teh 5 cm ostalo teden ali dva, kaj šele pet. Vseeno ti privoščim, da se ti želja izpolni.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.269
7.051
113
Citat:
Uporabnik wd40 pravi:
Težko, da bi teh 5 cm ostalo teden ali dva, kaj šele pet. Vseeno ti privoščim, da se ti želja izpolni.

ne ne, saj to me ne moti, lahko ga je pol metra...ampak ne na cestah, pločnikih, parkiriščih, ipd, naj bo na pohorju, tu v nižinah pa naj da mir
smile-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.269
7.051
113
E satan, gledam aladina in kaže za torek da lahko celo 10cm pade tu pri nas, res je da potem v četrtek že 5 stopinj, ampak škoda bo že storjena.

Upam da je modelska napoved napačna.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.098
-8.765
113
Ker je metrič
evil.gif

Ne samo res je čuden. Poleti laja na vsakega, ki mu ni všeč 40 stopinj, druge pol leta se pritožuje nad mrazom, snegom in jokca, jokca, jokca.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Zato ker trenira za v pekel. Tam je menda celo leto kvalitetno podkurjeno pod kotli.
cheer.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.269
7.051
113
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Kje pa je korist 40+ stopinj zunaj
confused-1.gif

Lepo ti je toplo, lušna temperatura za bivanje, če seveda vlaga ni previsoka.

Zdaj pa moram na sebe devat ne vem kakšno vso eskimsko opremo in it metat sneg, samo zato da lahko grem po kruh in mleko. Res joy.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Citat:
Uporabnik Sonny_Chiba pravi:
Zakaj Darjan ne mara snega
sprasujem se.gif

Kaj pa je koristi od snega v nižinah in ravninah?

Ena od njih je, da lahko brez slabe vesti danes zabušavaš notri. Jaz npr. danes ven ne grem, saj me bodo mulci takoj obkepali - potem bom imel pa še pri ženi zagovor
rolleyes-1.gif

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Oh, spet eden izmed tistih ki ne znajo malo vnaprej gledati in kupiti kakšen liter mleka viška, pa ki iz kvasa in moke ne znajo kruha narediti. Cela drama ker ne morejo do trgovine...
Evo jaz sem pa v štedilniku zakuru, dal govejo juhco kuhat in čakam da bo zavrela. Po mleko se je sinko sprehodil do kmeta, kruh je žena spekla (bo novo rundo, če bo potreba) in to je to. Sneg je vsaj teden dni prepozno, mogoče bodo pravoslavci imeli bel božič...

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.269
7.051
113
To je res ja, danes je kul, ker je gospodov dan in se ne dela.

Kaj pa bo v torek oz v sredo zjutraj?

I

Izbrisan uporabnik #9334

Pravzaprav že jutri, ko bo ponedeljek. Švic in solze, - kaj pa hočemo! Pa bi šli za bogataša študirat takrat v mladih letih
rolleyes-1.gif

Tako da - kepa snega gor ali dol, (saj bojo tudi mulci takrat že lepo pokorno v šoli)
cheer.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.513
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
To je res ja, danes je kul, ker je gospodov dan in se ne dela.

Kaj pa bo v torek oz v sredo zjutraj?

Kaj bo? Konec sveta mogoce? Za nekatere res kot kaze. Zima je zato, da je sneg.. vsaj v nasih krajih... Ce ti ne pase sneg, je cas da razmislis, da bi se preselil ... recimo v Kalifornijo ali pa na Filipine
smile-1.gif