Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
V čem je razlika pri velikosti smučarskega čevlja, če je poleg velikosti še oznaka "A". Torej imamo velikost čevlja brez oznake in z oznako "A". Kaj bi to bilo? Širši čevelj? Hvala.
Tule mi je v oko padlo, pri modelu 260/265, pri drugih številkah in modelih pa tega ni... Sem že gledal na Salomonovi spletni strani, pa nič v zvezi z "A" . Seveda imajo širše modele, a ne dešifriram kaj pomeni "A".
Razen, da je razlika v drugi šifri tudi jaz ne najdem razlike. Glede na to, da gre za pretekli model, je možno da je iz dveh dobav. Tudi Salomon nič ne ve o tem.
Greš v torek v trgovino in si daš oba dostavit.
"A" modele imaji samo 3 številke v Outletu in v Celju.....pa vsej verjetnosti starejši model( ali dobava).
Je pa to bolj osnoven rekreativni(udoben) model, primeren tudi za začetnike z višjo težo.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.