In kaj je tu slabega? Ko sem doma me itak boli q.... za točo.Citat:
Uporabnik ahmed pravi:
Ja sam k bo toca v ptuju bos dobil za celo stajersko sms, tud ce stanujes v Celju.
In kaj je tu slabega? Ko sem doma me itak boli q.... za točo.Citat:
Uporabnik ahmed pravi:
Ja sam k bo toca v ptuju bos dobil za celo stajersko sms, tud ce stanujes v Celju.
Jaz pa pravim, da končno so se spomnili. In namesto, da bi se vse zavarovalnice dogovorile in uredile skupaj en brezplačen servis, je potrebno pač vse podvajat. Namreč zavarovalnice so profitna podjetja in tudi, če le par avtov zaradi teh obvestil ne stolče toča so verjetno že pokrile mesečne stroške za ta obvestila. Torej mi ni jasno, zakaj se niso tega že prej spomnile.Citat:
Uporabnik grajbos pravi:
Tu se pa tudi jaz z akhmedom strinjam.... SMS obveščanje o toči (toča alarm ipd) je ena velika bedarija. Oz. za zavarovalnico ni bedarija, je le en vir podarkov in kontaktov za obstoječe in pa tudi potencialne bodoče stranke.
Bolj natančno in varno je, če pogledaš v luft, če so kje kaki sivi oblaki.
Itak, zato pa ko dobiš sms hitro ustaviti v kakšnem predoru ali pod mostom, da mine nevarnost.Citat:
Uporabnik Marburg pravi:
Slisal na cesti: avto zavarovan pri Triglavu. Narocis se na obvescanje o moznosti toce. Dobis SMS, da bo tolklo. Avta ne pospravis v garazo. Avto ti stolce. Gres na zavarovalnico zaradi ocenitve skode. Tam te razveselijo z odgovorom, da si dobil SMS o moznosti toce, in ker avta nisi zascitil, ne bo nic z odskodnino.
Je vse to res?
Lp