SMS obveščanje - toča

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.160
3.630
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik ahmed pravi:
Ja sam k bo toca v ptuju bos dobil za celo stajersko sms, tud ce stanujes v Celju.
In kaj je tu slabega? Ko sem doma me itak boli q.... za točo.

ahmed

Majstr
23. sep 2007
2.493
120
63
Sej zato za take k si ti ta storitev nima pomena. Za enga k ma njivo v Sl.konjicah bo pa prvic se skocu ko bo "neurje na stajerskem"
pol pa nc vec, k bo sonce skoz tm.

Pbutec

20. jul 2007
15.160
3.630
113
Marlbor
Aja, z deko bo šel njivo pokrit ...
hysterical-1.gif

ahmed

Majstr
23. sep 2007
2.493
120
63
ne bos verjel ampak dosti jih tko zavaruje pridelk ne glih z deko,majo mrezasta platna al neki tacga. Pa avto je tud bl varn z deko kot pa brez.

B81

22. jul 2007
37.005
10.535
113
Deka je dovolj za avto, če ni ravno toče v velikosti jajca.

Dvakrat so mi že sms poslali... :p

ahmed

Majstr
23. sep 2007
2.493
120
63
Mah, sej ne stekas vidm. Poleg tega ti je zavarovalnica hvalezna da si jim cifro dal pa podatke. Kr prcakuj dodatne spame...

grajbos

Fizikalc
23. mar 2009
2.098
0
36
Tu se pa tudi jaz z akhmedom strinjam.... SMS obveščanje o toči (toča alarm ipd) je ena velika bedarija. Oz. za zavarovalnico ni bedarija, je le en vir podarkov in kontaktov za obstoječe in pa tudi potencialne bodoče stranke.
Bolj natančno in varno je, če pogledaš v luft, če so kje kaki sivi oblaki.

sad

Guru
24. avg 2007
21.046
9.688
113
Citat:
Uporabnik grajbos pravi:
Tu se pa tudi jaz z akhmedom strinjam.... SMS obveščanje o toči (toča alarm ipd) je ena velika bedarija. Oz. za zavarovalnico ni bedarija, je le en vir podarkov in kontaktov za obstoječe in pa tudi potencialne bodoče stranke.
Bolj natančno in varno je, če pogledaš v luft, če so kje kaki sivi oblaki.
Jaz pa pravim, da končno so se spomnili. In namesto, da bi se vse zavarovalnice dogovorile in uredile skupaj en brezplačen servis, je potrebno pač vse podvajat. Namreč zavarovalnice so profitna podjetja in tudi, če le par avtov zaradi teh obvestil ne stolče toča so verjetno že pokrile mesečne stroške za ta obvestila. Torej mi ni jasno, zakaj se niso tega že prej spomnile.

Mare2

Guru
18. avg 2007
5.004
-1.289
113
grajbos to pišeš, ker pač tvoja zavarovalnica ne nudi teh storitev. Generali zavarovalnica nudi to vsem, tudi tistim, ki imajo avto kasko pri ZM, AS, Tilia...

Napoved je odvisna od napovedi Agencije RS za okolje.

grajbos

Fizikalc
23. mar 2009
2.098
0
36
Ne ne, ne pišem zaradi tega...
ne-ne-1.gif

SMS obveščanje je:
1. odlična marketinška poteza; 2. pridobi se določena baza ljudi; 3. uporabnost obveščanja je bolj tak-tak

Poglej primer Grawe: 10.000 eur je doniral letalskemu centru Maribor za boj proti toči. Glede posipavanja ni dokazov, da le-to zares deluje, pa nič zato. Cel avion je v barvah zavarovalnice (reklama), po vseh medijih se je govorilo o tem (reklama)... Za primerjavo si izračunaj, koliko bi jih stala mesečna reklama na POP TV, pa na RTV SLO... Še kakšna ničla ali dve več...
Grawe pa tudi nima takšnega tržnega deleža, da bi se jim tole tako zelo poznalo pri izplačilih škod zaradi toče.

Kot sem rekel, SMS obveščanje načeloma ne škodi nobenemu, koristi pa od tega tudi ni ne vem kako velike...

B81

22. jul 2007
37.005
10.535
113
Super zadeva. Jaz se pa ne bojim klicev iz zavarovalnice, ampak ravno obratno
grin1.gif

Marburg

Fizikalc
18. avg 2007
978
63
28
Slisal na cesti: avto zavarovan pri Triglavu. Narocis se na obvescanje o moznosti toce. Dobis SMS, da bo tolklo. Avta ne pospravis v garazo. Avto ti stolce. Gres na zavarovalnico zaradi ocenitve skode. Tam te razveselijo z odgovorom, da si dobil SMS o moznosti toce, in ker avta nisi zascitil, ne bo nic z odskodnino.
Je vse to res?
Lp

Pbutec

20. jul 2007
15.160
3.630
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik Marburg pravi:
Slisal na cesti: avto zavarovan pri Triglavu. Narocis se na obvescanje o moznosti toce. Dobis SMS, da bo tolklo. Avta ne pospravis v garazo. Avto ti stolce. Gres na zavarovalnico zaradi ocenitve skode. Tam te razveselijo z odgovorom, da si dobil SMS o moznosti toce, in ker avta nisi zascitil, ne bo nic z odskodnino.
Je vse to res?
Lp
Itak, zato pa ko dobiš sms hitro ustaviti v kakšnem predoru ali pod mostom, da mine nevarnost.
grims-1.gif

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.535
1.234
113
ksz

najbolj ziher je da na svoj telefon naložiš tale link in ob sumljivem vremenu spremljaš

9. sep 2009
1
0
1
Pozdravljeni,

storitev TOČA ALARM ne vpliva na višino premije zavarovanja avtomobilskega kaska in tudi nima vpliva na izplačilo škode. To pomeni, da boste vsi, ki imate sklenjeno ustrezno kasko zavarovanje, prejeli povrnjeno škodo, ne glede na to, ali ste prijavljeni v storitev ali ne. Zavarovanec, ki bo prejel SMS sporočilo, da na določenem območju obstaja nevarnost toče, bo ravnal po lastni presoji. Kriterij za povrnitev škode, povzročene zaradi toče, pa je ustrezno sklenjeno kasko zavarovanje.

Sicer pa je storitev TOČA ALARM brezplačna za vse zavarovance Zavarovalnice Triglav, d.d., ki imajo pri Triglavu sklenjeno katerokoli avtomobilsko zavarovanje.

Prijazen pozdrav,
Ana Cergolj,
Služba za korporativno komuniciranje,
Zavarovalnica Triglav, d.d.

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Zdaj je že tako...ma se bojim ,da bo kot strela z jasnega prišlo.....saj smo vas obvestili.....zdaj pa lahko ,če že dobite sms in imate avto za prebarvat in popravit....se lepo odpeljete kjer je toča in juhu...bo avto spet nov....hi hi

Mare2

Guru
18. avg 2007
5.004
-1.289
113
<< Citiram Ana Cergolj: TOČA ALARM brezplačna za vse zavarovance Zavarovalnice Triglav, d.d...

GENERALI ALARM pa brezplačno za vse zavarovance vseh zavarovalnic, tudi Triglavovih.
smile-1.gif

Tudi za tiste, ki sploh niso zavarovanci.