Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik neo32 pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik neo32 pravi:
Pismo v dobrih firmah delate. Pri nas 16 € (naročnina + pogovori), ostalo plačaš sam, kar pomeni, da me bodo kmalu odklopili, ker ne bom plačal, kar sem šel čez odobren limit. BMK. Imam svoj telefon in služben telefon in služben telefon uporabaljam izključno za službo, tako da, za firmo pa res ne mislim plačevat. Ko me izklopijo, nesem kartico nazaj nabavniku, tako ali tako bodo oni na škodi...
Samo pazi, da firmo glede na tvoj odnos, ne bo BMK za tebe ...
Razloži zakaj?
Če jaz uporabljam telefon zgolj in le v službene namene, zakaj bi potem jaz iz svojega žepa in ne ravno velike plače, moral plačevati za stroške, ki so nastali zaradi službe? Na podlagi česa lahko njih BMK za mene? Lansko leto sem na ta račun plačal 150 €, letos pa ne mislim plačat niti centa. Z veseljem plačam zadnji račun, ampak službenega telefona ne bom imel več in naj me kličejo kamor koli me hočejo.
Kolikor sem te razumel po prvem postu (zdaj si stvari spremenil), si dobil račun, plačal ga ne boš, in ko boš izkopljen (mimogrede: še vedno bo operater tebe terja, pazi, da brez sdtanovanja ali hiše ne ostaneš), boš zabrisal kartico nabavnemu na mizo.
Hvala lepa za tak odnost.
Če že, potem se šefu pove, kako je s tem in če ne pristane, da pokrije stroške (sploh zdaj, ko je jasno in znano nekov povprečje), se kartico vrne takoj, ko rečejo ne (ne pa šele potem, ko je na njej strošek, blokirana ipd). SKratka, če ne znaš uredit vnaprej, (še posebej, ker vidim, da se ti to že dlje ponavlja), potem sorry, nisi ravno material, za katerega bi se kot tvoj šef sekiral (je pa res, da bi ti jaz kot šef pač uredil tako, da nimaš privat stroškov s službenimi pogovori)