Ti s peciklom tak divjaš? Avta itak ne obvladaš!Če bi bil našist, ne bi že trikrat plačal kazni zaradi prehitre vožnje.
Ti s peciklom tak divjaš? Avta itak ne obvladaš!Če bi bil našist, ne bi že trikrat plačal kazni zaradi prehitre vožnje.
Seveda bomo mucek, vsak enkrat dočaka svoj konec.Agrumi crknili boste med plesom.
Všeč mi je ko mi rečeš mucek, jaz pa tebi glista.Seveda bomo mucek, vsak enkrat dočaka svoj konec.
Vidiš, pa sva kljub vsemu našla nekaj skupnega, jaz mucek in ti glista. Lepo.Všeč mi je ko mi rečeš mucek, jaz pa tebi glista.
Zakaj bi se klali, če smo ostali samo naši?
Še en našist, sedaj jih imam že tri.Res je, vas zapitih vaških posebnežev z različnimi preganjavicami je še vedno dovolj
Našist, komunist, fašist, nacist!!! Delaš ali cuzaš na veliko slamico?Važno da imamo mi tebe, tepčka
Mamica ponosna na sina jugovića ki zna sisat pare?Jaz ne bežim preko meje, kot tepčki, ki so pogumni le na internetu
Penco obriši z gobčka, da ti ne pokapla tipk, ker boš spet moral fehtati sosede za novo tipkovnico
Bencin najdražji v regiji:Bencin najdražji v regiji. Elektrika najdražja v regiji. Evropska sredstva najslabše počpana v regiji. Pa delata sploh kaj ali še vedno plešete?
Uničili ste najbolj perspektivno državo v EU!!!x
Pojdi od tam od koder si prišel.Vsekakor ima manj težav od tvojih staršev, ki morajo sosedom razlagati, kako ima njihov sinek samo usrano rit, ki jo pridno nastavlja jodlarjem, da ga nabijajo v šupak za ljubi kruhek.
Sej ni panike, te razumem, tudi tepčki morate živeti. Drži se, pa čimmanj šivanja danke ti želim
A še en našist, danes pa vas je dosti dežurnih?Bencin najdražji v regiji:
V Avstriji (Beljak) 1,569, Italija 1,891 EUR, Slovenija 1,456 EUR, morda je Makedonija tvoja regija 1,38 EUR?
Elektrika najdražja v regiji - podatki so od tule https://euenergy.live/
V Italiji 98 EUR, Madžarska 83 EUR, Hrvaška 81 EUR , Slovenia 79 EUR - za Makedonijo ni podatka
Jaz sem kjer sem.Pojdi od tam od koder si prišel.
Bencin najdražji v regiji:
V Avstriji (Beljak) 1,569, Italija 1,891 EUR, Slovenija 1,456 EUR, morda je Makedonija tvoja regija 1,38 EUR?
Elektrika najdražja v regiji - podatki so od tule https://euenergy.live/
V Italiji 98 EUR, Madžarska 83 EUR, Hrvaška 81 EUR , Slovenia 79 EUR - za Makedonijo ni podatka
Če je bil tvoj foter zapit ko te je zaplodil se ne čudim!Res je, vas zapitih vaških posebnežev z različnimi preganjavicami je še vedno dovolj
Iz dežja pod naliv ?Ko sem zaključil s sodstvom sem zaključil tudi z rezidentstvom v SLO.