Slovenski "znanstvenik"

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
Citat:
Uporabnik sixpower pravi:

Tukaj na Alterju ste res takoj zoprni, če vam nekdo pove resnico, ki vam ni všeč. Če ti ni všeč kar sem napisal pojdi z inšpektorji na IJT ali na zvezo potrošnikov in reši problem. Na kratko "Don't kill the messenger"!
wink-1.gif

[/QUOTE]
a si šele zdaj ugotovil?'?

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik sixpower pravi:
Citat:
Uporabnik skala pravi:

in kako jih testira? kaj naj bi kozarec spremenil? placebo efekt je znan. ne bo pa pozdravil ko boš resnično bolan... kljukiza za gorivo pa...
hysterical-1.gif

no pravzaprav je žalostno. in ne smešno.

Ne vem kako to testirajo, ker se nikoli nisem zanimal za to in ga nisem spraševal. Človek je profesor zaposlen na Inštitutu Jožef Štefan in vse kar sem od njega slišal sem že napisal. Pa da razčistimo, jaz ne zagovarjam teh prodajalcev kozarcev in kljukic, samo napisal sem kaj vem v zvezi s tem in predvsem je šlo za pojasnilo Zetorju zakaj jim verjetno neka inšpekcija ali varstvo potrošnikov nič ne more.
Tukaj na Alterju ste res takoj zoprni, če vam nekdo pove resnico, ki vam ni všeč. Če ti ni všeč kar sem napisal pojdi z inšpektorji na IJT ali na zvezo potrošnikov in reši problem. Na kratko "Don't kill the messenger"!
wink-1.gif
ne saj pravim da kozarci imajo lahko določen placebo efekt na določene ljudi... sedaj če testirajo placebo efekt potem čisto v redu. problem je ker je meja med tem je meja pri ceni in pri resnih boleznih. če nekemu hipohondru tak kozarec pomaga je super če pa nekomu ki je resno bolan to samo zanja denarnico pač ni super. čisto lahko je to čisto resen profesor ki čisto resno preučuje blacebo efekt... ampak kljukica za gorivo... lepo te prosim. če tega profesorja poznaš pa se malo pozanimaj ker me zanima.

inšektorji in zveza za potrošnike... res bi jih moral obvestiti ampak... kaj pa vem sem len in osebno ne poznam nobenega ki ga je to prizadelo... bi se pa morali nategi preganjati po uradni dolžnosti.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Ne delujejo.
Razen pri parih izjemah, ki praktično vse delajo tudi pri drekomešalstvu BION
evil.gif

A v kvantno prepletanje pa verjameš, čeprav je še hujša magija kot informirane nalepke?

jest5

Guru
18. avg 2007
25.964
-8.671
113
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Ne delujejo.
Razen pri parih izjemah, ki praktično vse delajo tudi pri drekomešalstvu BION
evil.gif

A v kvantno prepletanje pa verjameš, čeprav je še hujša magija kot informirane nalepke?
confused-1.gif

Eno je realnost, drugo je nateg.

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.240
2.811
113
Lublana
Obišči stran
Citat:
Uporabnik skala pravi:

ne saj pravim da kozarci imajo lahko določen placebo efekt na določene ljudi... sedaj če testirajo placebo efekt potem čisto v redu.
Kozarec dejansko spremeni vodo, sestavo... baje izboljša. Tako nekako je po mojem spominu povedal ta profesor. Se pa spomnim, da je dodal, da pojma nimajo zakaj se voda res spremeni, to niso ugotovili. Predvidevam, da so delali analize vode direkt iz pipe in iz kozarca. No, kako pa potem ta izboljšana voda res vpliva in koristi uporabniku, je pa spet drugo vprašanje. Tu pa potem morda gre za placebo efekt ali pa ne. Teh raziskav pa po mojih informacijah niso delali.
Kar se pa kljukice za gorivo tiče pa res ne vem.
S človekom pa že dobro leto nisem več v nobenem stiku, osebne stvari. Dvomim tudi, da ga bom sploh še kdaj videl. Tako, da ga žal ne morem kaj več povprašati. Samo za to ga pa tudi ne bom klical.

böc

Majstr
1. avg 2007
2.385
443
83
simpl iz H2O nastane OH2 oz. iz vode nastane divodikov oksid

Nazadnje urejeno:

Hoci

Fizikalc
18. avg 2007
2.546
5
38
Je celo objavlejna študija na to njegovo sranje: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/20370504

Citat:
CONCLUSIONS:
The results indicate rather a possible photocatalytic action of a currently unknown and undeclared component, introduced accidentally or added intentionally during the manufacture of the glass, rather the action caused by the effects of applying "orgone technology."

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.445
2.582
113
In ta kozarec je iz svinčevega stekla - svinec ima notri. Boh ne daj, da bi bil pH več ko 16,83! Takoj volk, stepski volk!
To je vsa skrivnost.
Pa tista pipa za vodo ni delovala za to, ker je bila zavita v napačno stran!