Citat:
Kljukico namestimo na cev skozi katero teče gorivo in tako dosežemo, da se v gorivo sprostijo informacije na osnovi katerih pride do sprememb v sami strukturi goriva.
Tako se potencira najboljše lastnosti struktur v gorivu, kar rezultira v boljšem izgorevanju. Uporabniki prepoznajo lepši tek motorja, zaznavajo več moči (določene naklone lahko prevozijo v višji prestavi kot pred uporabo Kljukice za gorivo), izmerjene so zmanjšane škodljive emisije izpušnih plinov in tisti, ki vodijo primerljive evidence ugotavljajo zmanjšano porabo goriva. Odvisno od energenta so rezultati različni. Uporabna je za oplemenitenje nafte, bencina in plina.
Testiranja, rezultati testiranj in izjave uporabnikov se hranijo na sedežu firme.
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Hipotetično vprašanje - kaj se zgodi, ko/če takšnega oz. tega tipa zaradi varstva (preglupih) potrošnikov obišče inšpekcija? A bi njim v takem primeru moral dokazati svoje trditve?
ta njihov denar hrani njihove otroke če jih imajo. potem kupijo slabo hrano z otroke in ta skener in naredijo dobro hrano najebajo pa nakoncu njihovi otroci... torej bi morali vsaj njihove otroke ščititi če že ne misliš njih saj otroci pač niso krivi da imajo neumne starše.Citat:
Uporabnik Mr_Wolf pravi:
Ampak, res. Svašta.
.
Dasiravno jaz vedno pravim: "Vsak ima svojo pamet."
In dokler take proizvode kupujejo s svojim denarjem ... ...koji sem jaz faktor, da jih učim pameti.
Saj poznate tisto, ko hočeš kakšnemu "pametnemu" res dobronamerno kaj svetovati, da ne počne finančnih neumnosti, si pa "prasec, ki mu ne privoščiš uspeha".
Naj uživajo.
Na "istem principu" - ista ciljna skupina kupcev -deluje praktično vsa TV-prodaja.
.
There is a sucker born every day.
.
Saj nekateri pa kupujejo pa Bitcoine za 16.000 $.
Poceni, drago? Pametno, neumno? Ne vem. Oni vedo.
Njihov denar, njihova pamet, njihova odločitev.
Boh jim pužegnej.
Citat:
Uporabnik Zetor5011 pravi:
Jaz sem mislil na neposredno izkoriščanje imena inštitutov, bolnišnic ali fakultet, z namenom ustvarjati vtis da gre za zaresno stvar in seveda z namenom služiti denar. Tukaj pa ne moremo več govoriti o nategovanju naivnih, ampak o direktni goljufiji! Ki je zapovrhu še maskirana s skupnim (javnim) denarjem.
Citat:
Uporabnik Hoci pravi:
Tudi tole prodaja
Citat:
Kljukico namestimo na cev skozi katero teče gorivo in tako dosežemo, da se v gorivo sprostijo informacije na osnovi katerih pride do sprememb v sami strukturi goriva.
Tako se potencira najboljše lastnosti struktur v gorivu, kar rezultira v boljšem izgorevanju. Uporabniki prepoznajo lepši tek motorja, zaznavajo več moči (določene naklone lahko prevozijo v višji prestavi kot pred uporabo Kljukice za gorivo), izmerjene so zmanjšane škodljive emisije izpušnih plinov in tisti, ki vodijo primerljive evidence ugotavljajo zmanjšano porabo goriva. Odvisno od energenta so rezultati različni. Uporabna je za oplemenitenje nafte, bencina in plina.
Testiranja, rezultati testiranj in izjave uporabnikov se hranijo na sedežu firme.