Slovenski "znanstvenik"

pocast

Pivovarski majstr
13. maj 2014
1.991
401
83
cheer.gif

Hoci

Fizikalc
18. avg 2007
2.546
5
38
Tudi tole prodaja

Citat:
Kljukico namestimo na cev skozi katero teče gorivo in tako dosežemo, da se v gorivo sprostijo informacije na osnovi katerih pride do sprememb v sami strukturi goriva.
Tako se potencira najboljše lastnosti struktur v gorivu, kar rezultira v boljšem izgorevanju. Uporabniki prepoznajo lepši tek motorja, zaznavajo več moči (določene naklone lahko prevozijo v višji prestavi kot pred uporabo Kljukice za gorivo), izmerjene so zmanjšane škodljive emisije izpušnih plinov in tisti, ki vodijo primerljive evidence ugotavljajo zmanjšano porabo goriva. Odvisno od energenta so rezultati različni. Uporabna je za oplemenitenje nafte, bencina in plina.

Testiranja, rezultati testiranj in izjave uporabnikov se hranijo na sedežu firme.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.788
15.856
113
Citat:
Uporabnik Hoci pravi:
klik

JesusFu.ckingChristRacingSantaOnTheMotorboat, pa to ne morš verjet kaj vse to tlači našo bogo slovensko zemljo
cry12bpy.gif

Hipotetično vprašanje - kaj se zgodi, ko/če takšnega oz. tega tipa zaradi varstva (preglupih) potrošnikov obišče inšpekcija? A bi njim v takem primeru moral dokazati svoje trditve?

I

Izbrisan uporabnik #9334

Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik Hoci pravi:
klik

Hipotetično vprašanje - kaj se zgodi, ko/če takšnega oz. tega tipa zaradi varstva (preglupih) potrošnikov obišče inšpekcija? A bi njim v takem primeru moral dokazati svoje trditve?

Ne, to je osnovni princip tržnega gospodarstva. Vsaka stvar na tem svetu ima svojo ceno. Ta cena je pa točno toliko velika (do centa točno !), kolikor je nekdo pripravljan plačat zanjo. Davki so plačani - cesar je pokrit. Vse preostalo pa regulira trg
tongue-1.gif
.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Nadaljevanje:

- in - Ja! Pri nas z uvedbo tržnega gospodarstva že vsaj 26 let intenzivno cveti nacionalni šport, kdo bo koga bolj kvalitetno in s čim manj vazelina nategnil. Kupci so pa v glavnem tisti, najbolj ubogi. Tisti ki nimajo zdravja, reveži in starostniki.

Ne ne
ne-ne-1.gif

Mr_Wolf

Guru
8. jan 2008
3.224
3.626
113
Ampak, res. Svašta
stupid-1.gif
.
.
Dasiravno jaz vedno pravim: "Vsak ima svojo pamet."
In dokler take proizvode kupujejo s svojim denarjem... ...koji sem jaz faktor, da jih učim pameti.
Saj poznate tisto, ko hočeš kakšnemu "pametnemu" res dobronamerno kaj svetovati, da ne počne finančnih neumnosti, si pa "prasec, ki mu ne privoščiš uspeha".
Naj uživajo.
Na "istem principu" - ista ciljna skupina kupcev -deluje praktično vsa TV-prodaja.
.
There is a sucker born every day.
.
Saj nekateri pa kupujejo pa Bitcoine za 16.000 $.
Poceni, drago? Pametno, neumno? Ne vem. Oni vedo.
Njihov denar, njihova pamet, njihova odločitev.
Boh jim pužegnej.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik Mr_Wolf pravi:
Ampak, res. Svašta
stupid-1.gif
.
.
Dasiravno jaz vedno pravim: "Vsak ima svojo pamet."
In dokler take proizvode kupujejo s svojim denarjem ... ...koji sem jaz faktor, da jih učim pameti.
Saj poznate tisto, ko hočeš kakšnemu "pametnemu" res dobronamerno kaj svetovati, da ne počne finančnih neumnosti, si pa "prasec, ki mu ne privoščiš uspeha".
Naj uživajo.
Na "istem principu" - ista ciljna skupina kupcev -deluje praktično vsa TV-prodaja.
.
There is a sucker born every day.
.
Saj nekateri pa kupujejo pa Bitcoine za 16.000 $.
Poceni, drago? Pametno, neumno? Ne vem. Oni vedo.
Njihov denar, njihova pamet, njihova odločitev.
Boh jim pužegnej.
ta njihov denar hrani njihove otroke če jih imajo. potem kupijo slabo hrano z otroke in ta skener in naredijo dobro hrano najebajo pa nakoncu njihovi otroci... torej bi morali vsaj njihove otroke ščititi če že ne misliš njih saj otroci pač niso krivi da imajo neumne starše.

recimo da ima tale nategun še zmerne cene... mogoče. kaj pa hepi hepi sekta?

Zetor5011

Fizikalc
14. dec 2010
639
28
28
Ksz
Ampak v tole bi se pa pravzaprav morali vsi vtaknit. Pri nekaterih svojih izdelkih dokazuje njihovo delovanje s testi, opravljenimi na fkkt, recimo. Ker je univerza plačana iz javnega denarja (tj naših davkov), se je ne sme izrabljat za zasebno pridobitno, še manj pa nategunsko dejavnost. Poleg tega je uporaba imena javnih institucij z namenom propagande nekega izdelka (vsaj tukaj) vsaj moralno vprašljiva, in se ponavadi plača, in ne malo.
Ampak - vsako drezanje bo odprlo cel šitboks, ki sega nazaj v doktorat o spominu vode in (finančno) povezanost nekaterih profesorjev z zasebnimi čarovniškimi/nategunskimi "inštituti" (gjej npr BION). Tako da tele specifične reči ne gre enačiti z davkom na budale ala topšop, saj delovanje dokazujejo s proračunskim denarjem! What about that...

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.031
10.783
113
kod Džej-Zija
Takile tipčki res dajo testirat svojo robo na IJS. Vendar pa *nikoli* ne objavijo rezultatov testa. IJS in podobne ustanove vse nebuloze seveda zavrnejo, catch pa je v dejstvu, da sme posledično "podjetnik" povsem legalno uporabiti frazo "testirano na IJS" in podobno. Ker je res.

Zetor5011

Fizikalc
14. dec 2010
639
28
28
Ne, ne sme. Uporabiti fraze, namreč. Že razni certifikati so zavajujoči. Stric zgoraj pravi, da ima njegov aparat za übervodo certifikat od IVZ. Certifikat za kaj? Da se ga sme uporabljat v stiku z živili. Se pravi, le to, da ni neposredno nevaren za zdravje.
Ampak s tem ni nič narobe, hvala bogu da ga ima. Na tej točki smo še pri topšop levelu.
Jaz sem mislil na neposredno izkoriščanje imena inštitutov, bolnišnic ali fakultet, z namenom ustvarjati vtis da gre za zaresno stvar in seveda z namenom služiti denar. Tukaj pa ne moremo več govoriti o nategovanju naivnih, ampak o direktni goljufiji! Ki je zapovrhu še maskirana s skupnim (javnim) denarjem.

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.240
2.811
113
Lublana
Obišči stran
Osebno poznam človeka, ki dela na državnem inštitutu kamor redno dobivajo takšne stvari v testiranje in do zdaj so vedno potrdili delovanje raznih kozarcev in podobnih hecov. Ta človek tudi sam uporablja vse te testirane stvari in verjame da delujejo.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.788
15.856
113
Citat:
Uporabnik Zetor5011 pravi:
Jaz sem mislil na neposredno izkoriščanje imena inštitutov, bolnišnic ali fakultet, z namenom ustvarjati vtis da gre za zaresno stvar in seveda z namenom služiti denar. Tukaj pa ne moremo več govoriti o nategovanju naivnih, ampak o direktni goljufiji! Ki je zapovrhu še maskirana s skupnim (javnim) denarjem.

467716-post_slo.gif

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.130
5.073
113
Nuku`Alofa
Citat:
Uporabnik Hoci pravi:
Tudi tole prodaja

Citat:
Kljukico namestimo na cev skozi katero teče gorivo in tako dosežemo, da se v gorivo sprostijo informacije na osnovi katerih pride do sprememb v sami strukturi goriva.
Tako se potencira najboljše lastnosti struktur v gorivu, kar rezultira v boljšem izgorevanju. Uporabniki prepoznajo lepši tek motorja, zaznavajo več moči (določene naklone lahko prevozijo v višji prestavi kot pred uporabo Kljukice za gorivo), izmerjene so zmanjšane škodljive emisije izpušnih plinov in tisti, ki vodijo primerljive evidence ugotavljajo zmanjšano porabo goriva. Odvisno od energenta so rezultati različni. Uporabna je za oplemenitenje nafte, bencina in plina.

Testiranja, rezultati testiranj in izjave uporabnikov se hranijo na sedežu firme.

Ta kljukica lahko dejansko deluje in zmanjša porabo goriva, če je vzmet dovolj močna, da stisne cevko toliko, da gorivo ne more teči... poraba je potem nič...