No, pomembno je, da ti vse veš. Še če njihov trener reče, da so fizično slabo pripravljeni, je to tudi samo rekla kazala, a ne?
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Ne vem, a si res tolk trd ali se samo delaš. Kaj pa slovenske smučarke, ki jih je lepo nekoč opisala Janica? Moramo tudi o njih govorit samo vse lepo?
Da ima povprečen srednješolec več kondicije kot slovenska nogometna reprezentanca, je pa itak že prav smešno. Mi smo v srednji šoli tekli na Šmarno goro. Reprezentanti pa ne in od tam pride zgodba o Zahotovem nakupu Šmarne gore.
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
tisto uvrstitev na SP napihujejo, da je slovenska pravljica
Citat:
Uporabnik Abeta pravi:
Je res, vsega polne razvajene riti so in nič drugegasploh je pa smešno, ko mislijo da so povrhu vsega še nevem kake zvezde.
Citat:
Uporabnik Kinimod pravi:
Kot vse drugo, je tudi biti športnik, poklic. Oni imajo to smolo, da njihovo delo spremljajo množice in razni korli, ki potem pred ekranom veselo nabijajo o njihovi nesposobnosti, nezagnanosti, itd. 2 milijona nas je in ti pričakuješ, da bomo v vseh športih glavne face in svetovni prvaki in kaj jaz vem kaj še. Misliš, da so delavke za našimi tekočimi trakovi, naši dohtarji, pravniki, učitelji, kelnarji, itd. vsi najboljši na svetu? Ne? Ja, pol pa najboljše, da zaključijo z delom in grejo vsi na borzo, ker povprečnih delavcev pa ja ne rabimo. Športnikov je na svetu na milijone, eni so boljši, eni slabši, vrhunskih pa je peščica in imajo za to idealne psihične, fizične, pogosto pa še finančne pogoje. Pričakovat, da bodo vse to imeli vsi slovenski športniki je več kot neumno.
Me prav zanima, kako uspešen si ti na področjih, ki se jih lotevaš. Glede na tvoj online čas, dvomim da prav posebej, razen, če je tvoja primarna dejavnost nabijanje po forumih. Ker tu si pa vrhunski.
Delati se norca iz uvrstitve na fuzbalsko SP pa sploh pokaže, da si očitno zalutal v športni podforum.
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
tisto uvrstitev na SP napihujejo, da je slovenska pravljica