Dejstvo je, da tega ne veš. Trdiš na podlagi ničesar. In vsi preostali pljuvači.Citat:
Uporabnik Peror pravi:
Lepo te prosim. Dejstvo je, da NI pozabil. Pika.
Citat:
Uporabnik jello pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
olimpijado sem letos gledal 1/3 s Slovaki...
Vidiš to je ena od neznank pri tebi. Gledal si eno tretjino, odprl pa 6 tem in nakozlal 80 postov. Eme tudi nisi gledal, temo pa odprl še preden so ugasnili luči. Mislim, človek bi sklepal da si vsako zadevo o kateri se ti zdi da moraš mnenje deliti z drugimi pogledaš 2x v živo in potem še 6x zavrtiš posnetek.
Citat:
Uporabnik jello pravi:
Zakaj pistoriusu niso dovolili tečt z zdravimi? Je imel slabe noge tako kot ima jeglič slaba pljuča (pa vsi tekači, biatlonci in ostali ki tekmujejo v športih kjer tekma traja dlje kot 8 sekund).
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Vrhunski šport še nikol ni bil zdrav, dejstvo. Sej tvoji praški tud niso.
Ti o astmi/astmah, nimaš pojma, ti pa vedno znova uspe dokazati, da si butec!Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Še pred cajtom smo se "norca" delali
evo ga
http://www.rtvslo.si/sport/oi-2018/hokej/doping-jeglica-gre-za-hudo-malomarnost/446524#comments
Citat:
Zdravilo mi je bilo predpisano po testiranjih med težavami z dihanjem na Slovaškem leta 2017. Žal sem ga pozabil prijaviti kot terapevtsko izjemo.
Žiga Jeglič
terapevtska izjema in komunikacijski šum...
bolani izgovori narkomanov
pol pa take
Citat:
Obstaja velika razlika med namernim in nenamernim dopingom, v primeru nenamernega dopinga, kakršen je Jegličev primer, kot je to mogoče zdaj razumeti, gre namreč za hudo malomarnost.
Janko Dvoršak, predsednik Slovenske protidopinške agencije
nenamerni doping...
če je bolan, bi ostal doma, če je astmatik pa ne bi mogel biti vrhunski športnik in pika
Ti se čutiš poklicanega, povedati vsem, da nimaš pojma?Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
In si vrhunski športnik.
Astma je psihosomatska bolezen.
Nobene krivde ne nosijo zdravniki in nobene krivde ne nosi nihče drug kot on sam.