slovenska negativnost pri reprezentančnih ekipah

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
KSZ

Uspehi se merijo na podlagi uvrstitev in ne na podlagi marketinga kajne? Lahko me kdo zanika, če želi,

Ja, je res da je konkurenca različna ampak, ko prideš do do top reprezentanc na najvišjem nivoju lahko zmagaš samo če imaš igralce ne podobnem nivoju torej v svetovnem vrhu. Rokomet in Košarka pač sodita v najbolje prepoznavne špor1 Ja niso fubal ampak sta v našem prostoru med najpomembnejšemi športi in v rokometu smo bili 2. v Evropi in v Košarki 4.

Kar je glede na fuzbal izreden uspeh! Ja pa stanje različno košarkarska zlata generacija odhaja in malo je novih vrhunskih zadaj-mladih medtem ko je rokometna v vzponu in z velikim potencialom, mladi igralci ki obetajo nov vzpon med velike.

Zato je delanje norca iz rokometa, delanja norca iz lastne države ampak za naše je to normalno. Vse za naše pa tudi če vsi umerjo
Malii v umu so vedno majhnii ne glede na to ali imajo velike pa imajo običajno povprečnega

Nazadnje urejeno:

jamiekarai

Pripravnik
26. maj 2010
667
0
16
Titovo velenje
Citat:
Uporabnik legionar pravi:

Zato je delanje norca iz rokometa, delanja norca iz lastne države ampak za naše je to normalno. Vse za naše pa tudi če vsi umerjo
Malii v umu so vedno majhnii ne glede na to ali imajo velike pa imajo običajno povprečnega

6tekm 2 zmage, pridni kr tk naprej mogoc bo drugic bols ko bojo lažje ekipe pa ko bjo soduniki sodli nam v prid ha ha
stupid-1.gif

Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
smo...drugi krog

Aja, sem mislil, da so bile OI cilj. Moj bad.

ja sj so ble cilj OI sam so nas druge ekipe zaj. da nismo šli naprej prvo mađari al makedonci pa je blo še vedno možno da gremo če bi srbi bil 1 sam tk pač je vedno je drug kriv

Nazadnje urejeno: