slovenska negativnost pri reprezentančnih ekipah

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Ok sej vem da forumi so forumi in trolov je ogromno ampak kako se pljuva po rokometaših je pa že smešno.
Enako je pri odbojki. Tok enih mladih talentov v obeh ekipah pa ljudje še vedno najdejo nekaj za pljuvat...

mistique

Guru
16. jun 2009
13.778
1.594
113
Emona / Carnium
A to pomeni, da se niso nikoli uspešno ukvarjali s športom?
grin1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Ok sej vem da forumi so forumi in trolov je ogromno ampak kako se pljuva po rokometaših je pa že smešno.
Enako je pri odbojki. Tok enih mladih talentov v obeh ekipah pa ljudje še vedno najdejo nekaj za pljuvat...

Pa kdo sploh gleda rokomet?
evil.gif
To mi je eden najbolj nezanimiv ekipnih športov, pa ne vem zakaj.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Jaz gledam predvsem reprezentanče tekme. Men je všeč. Ni tko kot pri košarki ali fuzbalu kjer piskajo vsak kontakt...

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Jaz gledam predvsem reprezentanče tekme. Men je všeč. Ni tko kot pri košarki ali fuzbalu kjer piskajo vsak kontakt...

In to je celoten problem rokometa. Ogromno prepuščanje kriterija sodnikom, ki ga povrhu niso sposobni enakomerno vzdrževat.

guardy

Guru
3. avg 2007
8.486
1.051
113
Obišči stran
Citat:

Tako moč, kot jo imajo sodniki v rokometu, je nimajo nikjer drugje, če se mene vpraša.

Se je lepo videlo na tekmi proti Norveški.....

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
rokometna reprezentanca je še ena boljših od vseh naših reprezentanc ekipnih športov. Košarkaši bi bili lahko boljši, če ......
Fuzbalerji..... te so fuzbalerji. Vse skupaj NIČ. Katančevi časi so minil, zdej je pa to kar je....
Ampak intervjiuje imajo pa fuzbaleri najjače. Mislim.... Pet jih novinar vpraša isto pred tekmo, pa vsi povejo tisto, kar smo že sami prej vedli, da bodo povedal. "nasprotnika ni za podcenjevat, skušal jih bomo presenetit, predal se ne bomo, taktika je dobra," po tekmi pa : "mi smo se trudli, presenetli so nas, sodnik je za njih sodil, zmanjkalo je moči..." itd. od tekme do tekme
(uff... zdej me bodo tukaj fuzbalerji napadli)

tomi

Guru
1. sep 2007
18.594
9.813
113
40
MB
Kljub temu da so po tvoje nesposobni so nedvomno dalec najbolj prepoznavni in cenjeni sportni kolektiv v svetovnem merilu ... In ustrezno tudi placani, pa trollas kolko hoces
smile-1.gif

jamiekarai

Pripravnik
26. maj 2010
667
0
16
Titovo velenje
Citat:

6tekem 2 zmage? ka je tu za hvalit?

jamiekarai

Pripravnik
26. maj 2010
667
0
16
Titovo velenje
Ma gledu sm par tekm, recimo slo-fr je bla tekma dveh slabih ekip v zadnih min od dobenih nic od nic vsak napad je šov mimo gola. Par tekm bi lahka komot dobli pa so na koncu zaj**** (zadne 2min)

mistique

Guru
16. jun 2009
13.778
1.594
113
Emona / Carnium
Naslovi v časopisih, so bili dejansko pretirani, ko so slovensko rokometno reprezentanco uvrščali med evropsko elito. Zmagali smo le na dveh tekmah. Tudi ti dve zmagi nista bili prepričljivi. Enako kot porazi, kar je treba priznati. In koliko sreče smo imeli, da smo sploh prišli v drugi del tekmovanja. Zastavljenega cilja pa nismo dosegli.