Slovenija-Švica

Rambo013

Majstr
30. jan 2010
1.807
388
83
Vipavska dolina
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
seb 123 iz rtvslo!
... novi plavi dresi, z dodatkom bele in rdeče – vse v barvah zastave (kot hokejisti!) in slovenski grb na drese namesto v vseh pogledih katastrofalnega znaka nogometne zveze!
To je pravo razmišljanje in le v poduk, tudi hokejska zveza je že imela domenjeno menjavo dresov z "NACIONALNO ZELENO" a smo šli navijači v luft in so zaenkrat prestavili. V kolikor pa bodo sprejeli pa lahko sami podpirajo reprezentanco...

Drugače se pa več ali manj strinjam z ostalim opisom...

Citat:
Uporabnik tomi pravi:
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Gamad štajerska, dajte se mal skulirat. Na živce vam gre, ker ni Štajerc. Ne morete po eni tekmi ugotovit, da je zanič. Sami kavč selektorji. In tisti z manjvrednostnim kompleksom in fovšijo, lepo vas prosim. "Kamen mi daj sn reko!"-specialci.
bonk.gif

Švica bo prva v tej grupi, pika. Mi se bomo borili za drugo mesto. Šiptarji in Turki so pač boljši, nimaš kaj.

moderatorji ?

Kaj pa je? Te moti kakšen post, ali si se našel morda v tekstu?
grims-1.gif

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Citat:
Uporabnik Vaio pravi:
Na tak nacin vzgajas svoje mesance?

Naslednjič uporabi malo tiste slame med ušesi preden napišeš kakšen rasističen post. Smatraj to kot prvo/zadnje opozorilo. Eno je drkanje uporabnika, drugo pa...

A tukaj si se pa ti našel v tekstu, ali kaj?
Ali opozori oba, ali pa nikogar.

I

Izbrisan uporabnik 474

Torej:

Gamad štajerska - ni žaljivo, popolnoma sprejemljivo - če se komu tako ne zdi, ima slamo med ušesi
Mešanci - produkt belca in aziata, vendar je žaljivo (čeprav popolnoma korektno)

In potem ostali nimamo razčiščenih pojmov... Nekako imam občutek, da ni Vaio tisti, ki imaslamomed ušesi... Zdaj pa ti obračaj tastavek do jutri, če ti paše...

tomi

Guru
1. sep 2007
18.594
9.813
113
40
MB
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Gamad štajerska, dajte se mal skulirat. Na živce vam gre, ker ni Štajerc. Ne morete po eni tekmi ugotovit, da je zanič. Sami kavč selektorji. In tisti z manjvrednostnim kompleksom in fovšijo, lepo vas prosim. "Kamen mi daj sn reko!"-specialci.
bonk.gif

Švica bo prva v tej grupi, pika. Mi se bomo borili za drugo mesto. Šiptarji in Turki so pač boljši, nimaš kaj.

moderatorji ?

Kaj pa je? Te moti kakšen post, ali si se našel morda v tekstu?
grims-1.gif

vem da je težko se distancirat ker si z določenimi b€€stek, ampak taki pijani izbruhi sredi noči so na ravni daj mi kamen ... za voljo mentalne higiene bi blo pametno take izbruhe omejit in odgovorne opozorit, da je koma nalit verjetno boljše it spat ko za tipkovnico al pa prometne znake ruvat
smirk-1.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
kzs ...

se strinjam, kriv je stadion, pa dresi, pa navijanje, pa ne vem kaj še vse ...

problem je, da z včerajšnjo igro ne bi zmagali nikjer. niti v Mariboru. ne rečem, na začetku 1. polčasa in koncu le-tega so naši nekaj pritisnili, tudi zapretili, ampak ni bilo realizacije. saj veliko stvari imate prav - Kirm, Birsa ... ona dva sta svoje oddelala. no, Birsa, Kirm je bil meni vedno v napoto na igrišču, ker je vedno le izgubljal žoge, kaj pametnega pa ni uspel naredit ...

glede na kritiko Jasmina Handanoviča - v kvalifikacijah za Ligo prvakov je branil zelo dobro, tu mu pač ni šlo.

pa še to - Stojanovič je bil prvak z Inteblokom, če se prav spomnim. kar je bilo takrat kar presenečenje, če se prav spomnim, ja. mogoče mu bo uspelo, ampak ne moremo vleči nekih konkretnih ocen po prvi tekmi. bomo videli, kako bo z Norveži ...

tomi

Guru
1. sep 2007
18.594
9.813
113
40
MB
z domžalami
grin1.gif

saj zajebal ga je v prvi vrsti čeferin ki zahteva uvrstitev na svetovno, to pa pomoje za državo kot je slovenija ni realno da se vsakič uvrščamo.

res da prva uradna tekma a mel je eno leto, prijatlske tekme ... pa v tem času ni blo nič konkretnega od njega, reprezentanca je skorajda nespremenjena od keka (nova pa koren sta nehala edino)

I

Izbrisan uporabnik 474

Prašnikar je tudi Maribor popeljal v LP, pa reprezentance ni vodil ravno briljantno...

Težko je karkoli izpostavit včeraj. Jaz nisem razočaran z porazom, razočaran pa sem z igro, celotno predstavo, z našo nemočjo. Nisem nek kavč selektor, zato taktike in postavitve ne bom komentiral. Stojanoviæ ima v glavi neko sliko in sam najbolje ve, kateri igralci pašejo v njegov koncept. Ali je bil koncept napačen, ali so bili švicariji res toliko boljši,ne vem...

Za Stožice je bilo že1000x povedano in prežvečeno - zgrešen objekt, ozdaje niti ni tako pomembno, problem je, stadion nimakemije, gledalci se ne morejo poistovet z njim, tudi igralci ne čutijo kemije. In resnično dvomim, da bo ta stadion sploh kdaj res prav zaživel... Žal

Dresi so pa itak fail v celotni Sloveniji in v vseh športih. Ni enotnosti, ni nekih smernic. Vsak po svoje, v nekih barvah, ki nimajo veze z Slovenijo. Barve zastavein grb gor, ne pa neke bele, zelene, modre (sinje)... Kajje bil prvi komentar, ko je KZS predstavila uradne drese? Prvi komentarji so bili, če so to slučajno novi dresi Olimpije... In takšni dresi pač ne morejo predstavljati naše države...

Resnično upam, da se bodo stvari obrnile navzgor, morda že z (nujno) zmago nad Norveško...

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik Gargy pravi:
Prvi komentarji so bili, če so to slučajno novi dresi Olimpije...
Misliš, da je težava v tem, da dresi preveč spominjajo na Olimpijine?

sanco

Fizikalc
19. jul 2007
1.201
8
38
41
Mene samo zanima od kdaj so štajerci nacija?
grin1.gif

Glede tekme pa lahko povem da nisem gledal ampak sem stavil +1 na švico... ve se zgodovina njihove reprezentance in naši bi se lahko zgledoval njih. Pa ne po stevilu siptarjev...

Enkrat sem bil na navijaskem sektorju v mariboru, mislim da proti severni irski. Pa ne more navijaski spiker po megafonu klicat "dva celjska grofa naj se javita, nič vam nebomo naredili" nevem ce so jih potem dobil:)

I

Izbrisan uporabnik 474

Ne.

Težava je v tem, da ne spominjajo/predstavljajo na Slovenijo

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.797
273
83
Največja slovenska vas
Glede na to, da se v mnogih komentarjih pojavljajo dresi, kot eden izmed razlogov nepovezanosti reprezentance.... ugibam, da bi znalo biti krivo še kaj drugega kot le to.