Slovenija-Švica

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
wtf?
Kakšen pocarski gol. A je normalno, da se golman niti ne vrže za žogo?

mistique

Guru
16. jun 2009
13.778
1.594
113
Emona / Carnium
Drugič raje glej bosanskih 8:1
evil.gif
Toča golov. Skoraj ducat.

I

Izbrisan uporabnik #488

adijo Stojanovic, ze od zacetka je zanic, nagnat takoj

I

Izbrisan uporabnik #488

Stojanovica lahko domov pelje kar Ceferin. Obupen selektor, se Oblak je bil boljsi. Pa se v Stozicah igrajo, umeten stadion na silo.

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Stojanovica lahko domov pelje kar Ceferin. Obupen selektor, se Oblak je bil boljsi. Pa se v Stozicah igrajo, umeten stadion na silo.

res ne vem kako je lahko nekdanji učitelj telovadbe selektor reprezentance
bonk.gif

Še sodnik nam pomaga ko je za brezveze pokazal rdeč karton švicarjem

EDIT: že prihajajo žvižgi s tribun... a se že kaj ve kdo bo nadomestil Stojanoviæa?

Nazadnje urejeno:

tomi

Guru
1. sep 2007
18.594
9.813
113
40
MB
totalni polom, kaj delajo v repki radosavljevič, kriminalno slabi kirm pa birsa ko že eno leto ni odigral tekme ne ve nihče razn stojanoviča verjetno, sedijo pa iličič, kurtič, vršič ... še tistih par dobrih zgleda slabih v tej ekipi
crazy1.gif

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
a pa ni tako, da švicarji igrajo brez standardnih igralcev, ker so vsi nekaj poškodovani? torej bodo z rezervisti in enim igralcem manj pojedli naše?

tomi

Guru
1. sep 2007
18.594
9.813
113
40
MB
ne more prit not pa v 15 min rešit tekme ob nerazpoloženih soigralcih ...
wink-1.gif

Vaio

Fizikalc
22. jul 2007
1.223
0
36
Katastrofa
bonk.gif

Igra na nivoju 2. ali celo 3. lige
In stojanovič po taki tekmi reče,da so naredili vse prav razen golov z distnace na katere je opozarjal
confused-1.gif

Nazadnje urejeno:

Zlatan_27

Pripravnik
14. jan 2011
36
0
6
Kako lahko je pljuvat,dejmo takoj pljuvat....Bravo.
Kar se pa Švice tiče jim je manjku eden pomemben igralc,Gavranovič.Drgač pa če vsaj mal spremljate nogomet je treba bit realen in se zavedat da je Švica trenutno boljša ekipa od naše.Realno mamo bolšga golmana in to je to,na vseh drugih pozicijah so pred nami in so realno bli tud favoriti pred to tekmo.
Samo k ponavad ste kle sami selektorji,ki v življenju niste žoge brcnl in sm kritizirate.Kaj me to raspizdi.Navijamo za Slovenijo kadar zmaguje,ko pa zgubi jih pa pljuvamo.Pravi navijači ste.S srcem za Slovenijo

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik tomi pravi:
ne more prit not pa v 15 min rešit tekme ob nerazpoloženih soigralcih ...
wink-1.gif

Stojanovicca nagnat, že odkar so ga imenovali trdim, da je to najslabsi selektor do sedaj.

On vidi samo DOmžale pred očmi, bo še kar vlekel Ljubijankicca iz Japonske, da se pride ponižat, tu pa čakajo mladi in v formi.

Komentator pa nor. Reče o Švici nekak tak :" če hočete Turčija, Kosovo, Makedonija itd..." čez minuto pa "Slovenci ne morejo do žoge".

Od selektorja naprej v ekipi težko najdeš Slovenca. Imamo neke vrste Bosansko B reprezentanco al pa C.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.594
9.813
113
40
MB
Citat:
Uporabnik Zlatan_27 pravi:
Kar se pa Švice tiče jim je manjku eden pomemben igralc,Gavranovič.Drgač pa če vsaj mal spremljate nogomet je treba bit realen in se zavedat da je Švica trenutno boljša ekipa od naše.Realno mamo bolšga golmana in to je to,na vseh drugih pozicijah so pred nami in so realno bli tud favoriti pred to tekmo.
Samo k ponavad ste kle sami selektorji,ki v življenju niste žoge brcnl in sm kritizirate.Kaj me to raspizdi.Navijamo za Slovenijo kadar zmaguje,ko pa zgubi jih pa pljuvamo.Pravi navijači ste.S srcem za Slovenijo

smo za slovenijo, nismo pa za čeferina, stojanoviča pa njegovo selekcijo nk domžale, neke kemije v stožicah ni, vidno iz vesolja

igralci so tu še najmanj krivi ... ampak danes jaz razen igre brez ideje pa živčnosti na koncu ni blo za videt, niso grizli in to je tisto kar je vredno obsojanja, če greš v tekmo hrabro pa ostro pa zgubiš pol ok, če pa sploh ne igraš tak ko mi danes nismo z dvema defenzivnima veznima, pol pa fafneš 2 pa upaš da bota iličič pa kurtič rešla tekmo v zadnjih 15 min ...
smirk-1.gif

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
mene bolj fascinira to, da so bili 15minut z igralcem več na igrišču in kljub vsemu niso niti enkrat ustrelili proti vratom
crazy1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Zlatan_27 pravi:

Je blo kaj za pohvalit?

Silijo v te bedne Stožice, ki jih ne morejo niti solidno napolnit, to ni nogometno mesto. Tak je to, ko Slo fuzbal vodi žabarija, Čeferin pa Stojanovicc, bravo majstra.

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83

E sneceru, tu se pa popolnoma strinjam s tabo...
Nič, nič, nič, Katanec da, potem nič, nič, nič, Kek da, sedaj po Keku pa ekstra nič.

Še dobro, da so žabarji, če bi repko vodil Prašnikar bi ti razneslo lobanjo od notranjih konfliktov.

Realna slika je žalostna ja. Imaš iz Maribora vsaj 5 igralcev, ki bi odigrali na precej višjem nivoju kot je tole sranje, res pa je, da je za moje pojme Švica ob Belgiji trenutno najboljša "mlada" ekipa. Potenciala do neba, pa čeprav noben ni švicar. Mi smo žal iz napačnih držav uvažal.