Slovenija ima talent

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.786
935
113
tu in tam
Kako si lahko siguren, da nisi potomec turka, ki ga je med begom izpred Dunaja ožulilo sedlo, zato se je pa odločil, da ostane v vaših krajih in sprejme krščansko vero? Spreobrjenci so ponavadi najglasnejš-tvoj avatar in retorika prav kažeta na to hehe
tongue-1.gif

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Pri meni vse deluje tako kot mora, če bi sedaj sprejeli nacistične zakone bi preživel! Ti Snecer ali imaš kaj za povedati, recimo to da nisi 100% Slovenec?

Sigurno? Še veš kaj je Hitler nameraval narediti s "slovani"?

grajbos

Fizikalc
23. mar 2009
2.098
0
36
ksz

Tale Lucienne je pa iz tedna v teden bolj grozna... Pa še slaba igralka je. Do sedaj je za vsakega, ki ga je poznala od prej, rekla "pa kje si mi bil do sedaj, kje si se skrival". Najbolj očiten primer je bil Samir Kobler, pa tudi ta Miha Rebernik ni bil nobena izjema.

Največja carja sta mi pa Valič in Poles...
aplauz.gif

TRiK

Fizikalc
20. jan 2009
850
22
28
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Ijjeeeee, Rubiko bi jaz nažgal, mater mi je fukabilna
smile-1.gif
Kaj pa Rusinja na štangi? Kaj šele to zmore. Pa še iz MB je menda!
grims-1.gif

Edit: Gospodična misli resno. "Za finale sem pripravljena nrediti vse. Vse za finale!"
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

TRiK

Fizikalc
20. jan 2009
850
22
28
Me je presenetila, da ni naprej poslala pevke. Tako da bomo še gledali štango!
smile-1.gif

grajbos

Fizikalc
23. mar 2009
2.098
0
36
Jaz resno upam, da če bo tretja sezona Talentov, da tole za jezike totalno netalentirano Lucienne menjajo s katero drugo žirantko, ki se je pripravljena blamirat na Popu...
Komentar pri Ani Fric, ko je odpela: "Besedila nisem razumela, itd." In potem taka oseba odloča o finalistih... Ki prvič sliši za frajtonarco, za jodlanje, ne razume jezika, ne razume slovenskih besedil... In na koncu da glas Rusinji zato, ker je tujka... Pa čeprav nimam nič proti Rusinji, mi je tale razlog rahlo neumen in bedast.

TRiK

Fizikalc
20. jan 2009
850
22
28
Lucienne je pač magnet in s tem le še dodatno dviguje ceno celotni zadevi. Če bi bila namesto nje neka neatraktivna učiteljica petja, se zanjo ne bi nihče zmenil, zdaj pa vidiš, da na široko čvekamo o njej.
smile-1.gif

Vse skupaj je pač šov in bolj kot je razvpit in nevsakdanji, bolj je zanimiv. Tudi zato je pomoje Rusinja uspela priti v finale. Pevcev bo tam itak menda več kot pol, torej za spremembo paše kaj drugačnega zraven.