SLO še vedno drugorazredna država

zakon

Guru
16. maj 2008
8.830
854
113
toti Maribor
Pred kratkim je imel mobilni operater BOB akcijo big bob za 9,90€ na mesec 1000 min v vsa omrežja in 1000 SMS-ov. Sedaj si pa poglejte enako ponudbo operaterja BOB v Avstriji. Ne samo, da imajo 1500 min in 1500 SMS-ov, še 1500 mb prenosa za enako ceno.
Ne moreš verjet, če ne vidiš.
10.gif

Klik

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Zakaj nebi verjel? Saj pa niso bedaki, da bi storitve ponujali pod ceno, prav tako pa niso kaka socialna ustanova. Mi imamo svoj trg, avstrijci svojega, da so na njihovem konkurenčni so pač morali ponudit za enako ceno več storitev.

musicfreak

Pripravnik
26. apr 2012
677
0
16
Te nizke cene slovencev ne zanimajo. Bolj jim je važno in koristno v življenju, da je Mazejeva boljša od njihovih smučarjev in da Avstrijci spušijo v skokih / sarkazem OFF :D

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik musicfreak pravi:
Te nizke cene slovencev ne zanimajo. Bolj jim je važno in koristno v življenju, da je Mazejeva boljša od njihovih smučarjev in da Avstrijci spušijo v skokih / sarkazem OFF :D

"slovenci" pa raje pluvajo po Slovencih.
priden.gif

Konec

Guru
Izključen uporabnik
22. avg 2007
1.924
753
113
GO rica
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Zakaj nebi verjel? Saj pa niso bedaki, da bi storitve ponujali pod ceno, prav tako pa niso kaka socialna ustanova. Mi imamo svoj trg, avstrijci svojega, da so na njihovem konkurenčni so pač morali ponudit za enako ceno več storitev.
Ja in kdo doloca trg na tem podrocju ? kdo dodeljuje freqvence kdo doloca visine € za to...nihce drug kot politika,politika v sloveniji je pa hudo gnila pokvarjena in skorumpirana...in potem imamo kar imamo...vse samo konkurence ne.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.637
215
63
Kranj
Ko bo 1% nakradenega denarja vrnjeno nazaj v SLO proračun, takrat se bosta cedila mleko in med.
Pa vsi, ki imajo MINIMALNE PLAČE, ukiniti DOHODNINSKI RAZRED. To je med 500-600€ NETO.....da folk dobi nazaj še eno plačo skozi "dohodnino".....dvigniti zavest domačega produkta a hkrati znižati ceno temu produktu, ne da je 20-50% višja cena, medtem, ko tujega uvozimo in je cenejši :p

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik poldo pravi:
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Ja in kdo doloca trg na tem podrocju ? kdo dodeljuje freqvence kdo doloca visine € za to...nihce drug kot politika,politika v sloveniji je pa hudo gnila pokvarjena in skorumpirana...in potem imamo kar imamo...vse samo konkurence ne.

Ja in kaj ima BOB s tem?

Steve

Guru
13. avg 2007
10.022
1.934
113
Narod se je cisto malo zbudil in sel na ulico da vsaj proba mekaj doseci. Ki si ze ti bil? Aja tocno, doma, ker te koleno buba.

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
Žalostno je to da dokler se bo s kartoni mahal pred parlamentom...in tudi če pride 100.000 ljudi....se bodo tisti v parlamentu le smejali takemu narodu....kaj jim pa more folk? Ko se bo pa folku strgal in bo ratal kaos in se bodo zbali sami zase se bo pa kaj spremenilo....z mahanjem po luftu ni nikoli noben nič dosegel...pa da nebi spet kdo Skandinavce v debato vlekel.

In glede BOB-a....dokler je folk pripravljen plačevati toliko kot je cena BOB-a v SLO (in kot kaže tako je), bo pač takšna cena....to je dejstvo, pa se lahko spet vsi bunijo in jokajo po drevesih.

Bobek007

Drehher
22. jul 2007
303
0
16
Glej, ljudem se ne rabi nič strgat in ne rabimo nobenga kaosa, to bi bilo najslabše za vse nas.
Politiki se lahko smnejijo, kaj jim pa folk more. Folk bi jim moral odgovorit na volitvah. Nebi podprli barab. Ampak v Sloveniji je drugače folk izvoli barabe in potem jokcajo...
Lep primer je Kangler, pri Kanglerju se je direndaj začel z radarji. Malo katerega volilca so motile njegove kazenske ovadbe. Kolk sem zasledil naj bi jih imel 12. Pa če mu samo eno dokažejo je preveč za ponovno izvolitev.
Ampak o tem odločajo volilci in tu je moč ljudi.

Kar se tiče BOB-a se ne sekiraj, ti poglej, če ti bolj ustreza kot slovesnki ponudniki ga izberi.

Nazadnje urejeno:

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Folk na volitvah ne more nič odgovorit. Ker ne voliš dotičnega, ampak stranko. Tja jih pa na listo nafukajo, kakor jim paše (razen po IQ-ju).
In tudi, če volitve dobiš in si štorast, še vedno nisi prvi na vasi (primer: izredne volitve 2011).
Tko da volitve so en velik larifari in nateg.
smile-1.gif

edit: On topic: Tale tema me je spodbudila, da malo pregledam položnice: Telekomu (+siol in mobitel - kar je itak ista vreča) plačam največ na mesec. Ne elektro, ne rtv, ne adriatic, ne komunala (ta še skor najmanj, razen rtv) niti pod razno ne dosežejo zneskov za Telekom - torej za storitve, ki sploh niso življenjsko pomembne!
bonk.gif

Telekom: Telefon? Te rabim. Mobitel? Ne rabim (drugi rabijo mene, a zvečine bi se dalo zmenit tudi drugače). Siol? En kup programov, od katerega je dobrih in gledljivih 5-6, ostalo je bulšit. Itak pa za Slo1, 2 in 3 že plačujem prispevek posebej.
Največji nateg v zgodovini človeštva je Telekom in zakaj konkurence ni? Ker, kot so že rekli, je Telekom držven in kot tak nedotakljiv in brez konkurence.
smirk-1.gif

Nazadnje urejeno:

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
A ni tukaj govora o ponudbi mobilnih operaterjev?

Mislim, kaj ima tukaj veze protesti, pa volitve, pa vlada, pa ...

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Sorči -sem dopolnil on topic moj prejšnji prispevek, a je trajalo dlje, kot si ti spisal protestni post.
smile-1.gif