SLO - ROM

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
a pa mislš da nebi blo bolše če bi zoki postavil ceno 5eur za karto in bi bil stadion vsaj poln, pa verjetno bi jim tudi več denarja prineslo kot pa ob teh nekaj gledalcih?

- ljudje bi se zabavali v vsej tej ekonomski bedi za celih 5eur in zoki bi dobil še nekaj glasov več ker bi vsi hvalili kako dober štadion je zgradil na račun bosanskih rok ki so jih potem izgnali iz države
- nogometaši bi meli večji zagon ob polnem štadionu navijačev

tako pa samo razkazujejo svojo požrešnost in poudajrajo celotno sramoto okoli Stožic katere pa samo še zokijevi volilci niso spregledali

Tomas

Pripravnik
6. avg 2007
527
15
18
In kaj ima tukaj Zoki zraven? Organizator tekme je NZS in ne mesto Ljubljana.

zabar

fotograf
20. mar 2011
975
0
16
Sam res, Zoki je za vse kriv, tud če bi zgubil, bi bil on kriv!!!
bonk.gif

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
KSZ

Takole o Stožicah. Gostilničar, ki 5x letno napolni svojo gostilno tudi ne gre podvojit površine gostilne kaj ne?
Tak gostilničar običajno propade in Stožice, ki naj bi se financirale s trgovskim centrom so sedaj že vreča brez dna.
Stadion je občutno predimenzioniran in o tem ni niti trohnice dvoma več

Če bi že hoteli nek objekt bi lahko tudi prenovili Plečnikov stadion, ki sedaj propada čeprav je bil lep.

NIč ne bi bilo narobe če bi bil "center" slo fuzbala v MB tam vsaj ljudje hodijo na tekme.
Sedaj imamo pa MB kjer se dogaja in Stožice, ki so polne 5x na leto

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
resno? dejte mi eno normalno razvito državo, kakršna naj bi Slovenija bila, katere glavno mesto nima zglednega stadiona? in lepe dvorane.

res je, lahko bi se obnovil Plečnikov stadion, ampak se je zapletlo in se še kar zapleta ... če se bo kdaj razpletlo, resnično upam, ker bi z obnovo Plečnikovega stadiona ogromno pridobili. sam sem razmišljal v smeri, da bi se tam naredil celo muzej slovenskega športa, tudi to bi lahko bilo zanimivo ...
smile-1.gif

stadion ni predimenzioniran. je ravno pravšnji. dvorana tudi. ljudje in njihovi apetiti po zaslužku so predimenzionirani. enkrat poglejte s te strani, pa bo. ne pa da je za vse Zoki kriv.

Nazadnje urejeno:

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Kaj ti koristi zgleden nogometni stadion, če pa je vzdušje na njem kot na sedmini....

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
resno? dejte mi eno normalno razvito državo, kakršna naj bi Slovenija bila, katere glavno mesto nima zglednega stadiona? in lepe dvorane.

res je, lahko bi se obnovil Plečnikov stadion, ampak se je zapletlo in se še kar zapleta ... če se bo kdaj razpletlo, resnično upam, ker bi z obnovo Plečnikovega stadiona ogromno pridobili. sam sem razmišljal v smeri, da bi se tam naredil celo muzej slovenskega športa, tudi to bi lahko bilo zanimivo ...
smile-1.gif

stadion ni predimenzioniran. je ravno pravšnji. dvorana tudi. ljudje in njihovi apetiti po zaslužku so predimenzionirani. enkrat poglejte s te strani, pa bo. ne pa da je za vse Zoki kriv.

Ker majo "vse razvite države" mormo pa še mi met čeprav nas to potegne v gnoj?
Meni se to zdi slaba logika.

Sedaj pa ko ga že imamo, bi pa lahko vsaj skrbeli zanj ter poskrbeli da se kaj dogaja, pa tudi tega ni.
Žurnal danes piše - "letos so bili v dvorani trije dogodki na mesec, na stadionu dva".

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
in za to je kriv stadion in Zoki?
wink-1.gif

plus, kadar sem bil na stadionu, je bilo vzdusje cisto okej. priznam, ne tako kot na Ljudskem vrtu, a vseeno, zelo solidno!
Ne trdim, da je za slabo vzdušje kriv Zoki... Ciljam v smer, da je to enako ali podobno, kot če bi v Grčiji zgradili nek nordijski center. Me prav zanima, kakšen bi bil obisk in vzdušje tam.
Podobna zgodba je v Formuli 1 in nekaterih posiličnih dirkališčih...