SLO - ROM

Emaster

Guru
Izključen uporabnik
1. sep 2007
1.070
528
113
...v senci...
Kaj ste vsi bili na tekmi, da ni nobenega komentarja?
confused-1.gif

Obiskovalci - če ne bi razdelili teh nekaj free vstopnic bi bili itak samo varnostniki,
Igra srednja žalost.
Golov - dovolj.
Švicarji nas bodo popapali za malo malco.
Zakaj nihče ne poje himne - je ne znajo ali jih je sram - sem gledal tudi tekmo Avstrija - Turčija - poln stadion in igralci čutijo pripadnost in ponos ob igranju za državno reprezentanco.

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
vsi zagovorniki gradnje tega stadiona ploskajo z ušesi, ko je bil tako nabito poln... verjetno pa tudi vsi tisti delavci gradbenih podjetij, ki so ga gradili in niso bili izplačani

masevc

Guru
2. sep 2007
3.518
894
113
ok, da ni Viol na tekmo mi je jasno, glede na zadnje burke med Zahovičem in Čeferinom.
Samo kje pa so Dragonsi? na dopustu?

tomi

Guru
1. sep 2007
18.594
9.813
113
40
MB
če je bla karta 25 €, za prijateljsko tekmo, sredi avgusta, v lj

stupid-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Emaster pravi:
Kaj ste vsi bili na tekmi, da ni nobenega komentarja?
confused-1.gif

Obiskovalci - če ne bi razdelili teh nekaj free vstopnic bi bili itak samo varnostniki,
Igra srednja žalost.
Golov - dovolj.
Švicarji nas bodo popapali za malo malco.
Zakaj nihče ne poje himne - je ne znajo ali jih je sram - sem gledal tudi tekmo Avstrija - Turčija - poln stadion in igralci čutijo pripadnost in ponos ob igranju za državno reprezentanco.

Z vsem, kar si napisal, se je potrebno strinjati.

Obupen obisk na stadionu, obupna igra, Švicarji nas bodo pojedli.
Štožice so očitno spomenik propada...

Citat:
Medtem ko se v Mariboru vijejo dolge vrste pred okenci, kjer prodajajo vstopnice za Dinamo, je reprezentančna tekma med Slovenijo in Romunijo v Stožicah ponudila drugačno sliko. V Ljubljani Slovenija tako malo navijačev od Katanca dalje še ni imela.

Abeta

Fizikalc
13. avg 2007
1.861
3
38
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
če je bla karta 25 €, za prijateljsko tekmo, sredi avgusta, v lj

stupid-1.gif

kaj si pa dobil za ta denar? 5 pirov, ajmar čikenvingsov, dres, kopačke in pa žogo?

tomi

Guru
1. sep 2007
18.594
9.813
113
40
MB
nisem bil na tekmi ne vem, mogoče je bla paketna prodaja pa še maš v dobrem karto za koncert danijele

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Eh naši se Pač nikol nič ne naučijo. Tud matematično je 15000x5€ > 2000x25€. Da ne omenim, da so verjetno itak v veliki večini gledalci včeraj imeli sponzorske karte.

jest5

Guru
18. avg 2007
25.959
-8.674
113
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
LJ STOŽICE je kaj drugega za pričakovat?
Kje si bil pa TI?
confused-1.gif

je kdo tebe vprašal kaj?
Jaz sem vprašal tebe, če še nisi dojel
smirk-1.gif

Si mogoče ti svojo leno rit odtresel na tekmo? Ali spet kot ponavadi pametuješ, kaj vse bi drugi morali narediti, da bi bila tvoja rit zadovoljna
rolleyes-1.gif

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
Pa koji [cenzura] si ti, da se skoz nekaj vtikaš? Kaj ne moreš biti tiho. PA KDO SI TI MENI?

jest5

Guru
18. avg 2007
25.959
-8.674
113
Dečko, moj fax je že nekaj časa za menoj
smirk-1.gif

In ne, ob tvojem stalnem jamranju se ne da biti tiho. Si ena cmera, ki zna le jamrat, kaj vse drugi ne počnejo

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
Cmera si ti, tudi drugi jamrajo, pa nič. Daj spel se že s forumov dol.

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
vedno udrihanje čez te Stožice, kot da niso nikoli polne ... me zanima, kako bi bilo v Mariboru, če bi bil poln stadion.

dečki, dejstvo je, da je kriza in da folk nima za karto (in le-ta bi verjetno bila tudi v Mariboru 25€) in tudi v Mariboru stadion ne bi bil razprodan.

sicer tekme nisem videl, sem videl samo rezultat, pa me zanima, kje ste vsi tisti, ki ste napovedovali sramoto proti Romuniji ... za moje pojme je 4:3 daleč od sramotnega ... v kvalifikacijah bi to pomenilo 3 pike!!