Slinaste mevže

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
zanimivi so na prvo žogo, pol pa se itak pokaže resnica...-> asocialna psihoza, patološko ljubosumje, imaginarni problemi in zarote,

Hehe, diablo, grem stavit, da to piše ravno tebi na izvidu! Ker so vse značilnosti POVSEM tipične za tebe!!
smirk-1.gif

Punce,
kaj imate vi rade jebivetrovske frajerje, ki mislijo, da lahko porušijo vse, kar leze in gre, ki ne znajo pokazat nobenih čustev, ki se ves čas nekaj foulirajo, nakladajo, ki so najjaæi, ki bi vse razbili, potolkli ... ??

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Jah [censored] necem bit, bom pa raje prasec
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

elvir_vr6

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
22. avg 2007
3.297
0
36
A sedaj sem pa že [censored]? Če si se prepoznal v opisu ni moj problem. Samo opažam, da je sedaj vse preveč pobov poženščenih in to je vse tovariš. Mi pa ni jasno zakaj bi bil ljudem folš?

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Mislim, da boš do konca lajfa samska. omisli si kakega ljubljenčka, recimo vidro, ker nekoliko spominja na tjulnja.
grin1.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Slinaste mevže so emo-ti ali potencialni gay-i. Se je verjetno mami preveč s sinom ukvarjala, fotra pa ni bilo doma..., posledica slabe vzgoje.

Le koga je elvir imel v mislih ob tem topicu
bonk.gif

hint: SONY
hysterical-1.gif

B81

22. jul 2007
37.009
10.539
113
Mešanico med obema skrajnostima. to hočjo ženskice.

Torej takega, ki bo najprej cel lokal polomil, potem pa mu bo hudo in se bo zjokal
grin1.gif

felicita

Pripravnik
8. okt 2007
529
0
16
Gorenjska
M kaki..
Je že prav če jasno pove kaj hoče, ampak mora bit še pameten zraven. Ne pa da nima petih točk, pol pa hoče bit poglavar. Tak k pol gostilne polom, kot ti praviš, ma v glavi vakum.

PNG

Fizikalc
24. jul 2007
1.109
5
38
papua nova gvineja :)
ksz

zakaj naj bi pa obstajali samo skrajnosti mevža-nasilnež (malo karikiram)? S tem tipi priznavate le, da ste ali eno ali drugo, pa grem stavit, da je med vami še precej tistih vmesnih. A odločen tip pomeni, da je nasilen? Ali pa da po defoltu vara bejbo? Oz. ali je tip, ki bejbo spoštuje in se lepo obnaša do nje, po defoltu mevža?

MiKa

Batagel
15. jan 2008
361
0
16
MB
Odločnost, odločnost...mater ste res prave kure, hočete da skoraj vse tip nardi, potem pa če ni 100% po vašem okusu pa ga že označite kot spet enega težaka, ki je nekaj želel od vas- ne malo takšnih komentarjev ste ženske spesnile tudi tukaj na forumu.
rolleyes-1.gif

B81

22. jul 2007
37.009
10.539
113
Citat:
Uporabnik PNG pravi:
ksz

zakaj naj bi pa obstajali samo skrajnosti mevža-nasilnež (malo karikiram)? S tem tipi priznavate le, da ste ali eno ali drugo, pa grem stavit, da je med vami še precej tistih vmesnih. A odločen tip pomeni, da je nasilen? Ali pa da po defoltu vara bejbo? Oz. ali je tip, ki bejbo spoštuje in se lepo obnaša do nje, po defoltu mevža?

Tvoja zadnja poved označuje pravega deda. Vsaj s takimi ženskicami, ki tako mislijo, se jaz družim.

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
In si me dočaku
smile-1.gif

@Elvir: Jaz tega ne morem razmeti, pa kakšen dec je to, da zvečer bulji v nebo in piše osladne SMS-je kolegicam...nekaj v stilu: Gledam zvezdice, smrk, spomnim se na tvoje biserne očke, smrk, slin, srček mi zaigra ker vem, da name misliš ti. Lepota je tvoja edina, v vesolju širnem se galaksije obračajo za teboj, ko pogledaš v sonce nastane sončni mrk, če jočeš joka sonce, posledica je ledena doba.

Pa kje si ti te sinarje dobil, men noben takih ne piše??? B????? A to sploh obstaja? Men je sam jasn, kwa je to tip -zajc, kej druzga pa nisem še uspela vidt, ok eni so mal tko mamini sinkoti pa nič ne znajo, ma dobr jaz se itak sam s strojniki družim k so mal bl praktiki pa to in nimam teh probljemov. Tko da strojniki pohvaljeni od Majče
wink-1.gif

ČAU
majč

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Ej stari a je kakšna pametna tema dons tle a ni nič? Ni čudn da pol vse teme skrenejo, tipi ste krivi, kwa pa tolk nezanimive teme objavljate. Ma kermu se da o meužah dons razpravljat
bonk.gif

majč