Slinaste mevže

elvir_vr6

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
22. avg 2007
3.297
0
36
No punce, dajte napisat kako kaj ocenjujete razne slinaste, cmerave tipe, ki se imajo za izjemno dobre, poštene, ustrežljive, čustvene, romantične....
Ob španskih limonadah ob naslinih prizorih zamižijo, ko nekdo v filmu umre, neutolažljivo jokajo....
Svoji mamici vsak večer rečejo, da jo imajo najrajši na svetu...
Opažam, da je tukaj kar nekaj takih falotov, morda je to le njihova taktika za ispati "kul" , d abi ujeli kako deklino na svoj jok. Jaz tega ne morem razmeti, pa kakšen dec je to, da zvečer bulji v nebo in piše osladne SMS-je kolegicam...nekaj v stilu: Gledam zvezdice, smrk, spomnim se na tvoje biserne očke, smrk, slin, srček mi zaigra ker vem, da name misliš ti. Lepota je tvoja edina, v vesolju širnem se galaksije obračajo za teboj, ko pogledaš v sonce nastane sončni mrk, če jočeš joka sonce, posledica je ledena doba.
Kako se lahko nekateri ves čas hvaliko, da so predobri, me zanima kdo je te falote ocenil kot predobre. Kot vemo je lastna hvala kaj malo vredna...
Osebno menim, da so taki pobje za dekleta nezanimivi, morda za kako tolaženje, ko vas pusti poba....ampak besedno tolaženje, ko najdete drugega, gre slinko jokcat naprej.
Pa to poudarjanje čustev, joj, jas sem pa tak čustven poba, se zelo hitro navežem....joj, smrk, slin....
Grozota! Verjetno so to kake genske napake ali pa mutanti...

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
Upam, da bo moj prvi otrok sin, da bom iz njega naredila pravega deca, ne slinastega, jokajočega in neodločnega otroka.
cheer.gif

elvir_vr6

22. avg 2007
3.297
0
36
Pametno razmišljanje! Kaj pa misliš o naših alter slinatorjih? Aja, pozabil sem omeniti še razne GEEK variante (Razni Sloveneti...) to tudi ni neka zaželjena kategorija....

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
zanimivi so na prvo žogo, pol pa se itak pokaže resnica...-> asocialna psihoza, patološko ljubosumje, imaginarni problemi in zarote,

elvir_vr6

22. avg 2007
3.297
0
36
hysterical-1.gif
, tale z zaroto je huda....žal je pa vse res....

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.535
1.235
113
ksz...

čakam da se naša Čebelica Maja oglasi kaj v tej temi
grin1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Slinaste mevže so emo-ti ali potencialni gay-i. Se je verjetno mami preveč s sinom ukvarjala, fotra pa ni bilo doma..., posledica slabe vzgoje.

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
hysterical-1.gif

Ne vem, najbrž jih starši vzgojijo v mehkužce. Meni osebno so teli, ki jokcajo smilijo - pa ne zato, ker so dejansko ful bogi - ampak, ker večina ni sposobna videt sveta s pravimi očmi in se ukvarjajo s stvarmi, ki za življenje niso prvotnega pomena.
Tud moške svinje so itak out, amapk pač treba najdt neko zdravo mero obojega, ne pa za vsako pizdarijo jokcat folku in morit njihovo življenje. Se sploh zna kdo še zabavat pa bit sproščen ob zadevah?? Včasih čist paše dat čustva na off in pač uživat med frendi v zabavni družbi, brez skrbi in z nasmehom na obrazu. :=)
Pa tole patetično iskanje svojega princa/princese se je tudi sprevrglo v neko čudno igro potencialnih samomorilcev z nerazčiščenimi pojmi. Eh .... sje je škoda pisat.

LP

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
jokice si sami seb nalepko na čelo nabijejo.."Glej me, jaz sem R in imam težave sam s seboj!"

grin1.gif

in pol sledi una, kak sem se spremenil itd itd, pa cez 14 dni ista zgodba...v bistvu ni vec nalepka, ampak tatoo
grin1.gif

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:v bistvu ni vec nalepka, ampak tatoo
grin1.gif

hysterical-1.gif

@mihc: kandidatov je dost, zdej delam selekcijo
aplauz.gif

Sicer pa kot ste ugotovili enkrat jokica, vedno jokica. Morate pa razumet, da je to v njihovem karakterju in skor da ne morejo nič narest proti temu
cry12bpy.gif

Sicer pa, jst rabm desca, ne mačka.

kwa

Fizikalc
8. avg 2007
1.088
0
36
Citat:
Uporabnik elvir_vr6 pravi:
No punce, dajte napisat kako kaj ocenjujete razne slinaste, cmerave tipe, ki se imajo za izjemno dobre, poštene, ustrežljive, čustvene, romantične....
Ob španskih limonadah ob naslinih prizorih zamižijo, ko nekdo v filmu umre, neutolažljivo jokajo....
Svoji mamici vsak večer rečejo, da jo imajo najrajši na svetu...
Opažam, da je tukaj kar nekaj takih falotov, morda je to le njihova taktika za ispati "kul" , d abi ujeli kako deklino na svoj jok. Jaz tega ne morem razmeti, pa kakšen dec je to, da zvečer bulji v nebo in piše osladne SMS-je kolegicam...nekaj v stilu: Gledam zvezdice, smrk, spomnim se na tvoje biserne očke, smrk, slin, srček mi zaigra ker vem, da name misliš ti. Lepota je tvoja edina, v vesolju širnem se galaksije obračajo za teboj, ko pogledaš v sonce nastane sončni mrk, če jočeš joka sonce, posledica je ledena doba.
Kako se lahko nekateri ves čas hvaliko, da so predobri, me zanima kdo je te falote ocenil kot predobre. Kot vemo je lastna hvala kaj malo vredna...
Osebno menim, da so taki pobje za dekleta nezanimivi, morda za kako tolaženje, ko vas pusti poba....ampak besedno tolaženje, ko najdete drugega, gre slinko jokcat naprej.
Pa to poudarjanje čustev, joj, jas sem pa tak čustven poba, se zelo hitro navežem....joj, smrk, slin....
Grozota! Verjetno so to kake genske napake ali pa mutanti...

ženskam so kull pravi deci, ko ta pravi dec tud doma pokaže da je res dec pa ratajo aktualni kokr ti praviš...mevže, jokice, cmeravci, ustrežljivi, prijazni....
hysterical-1.gif

tko da ja, mlade pičkice se palijo na "žešči momak", po tridesetem pa ratajo aktualni kavaljerji.....
cheer.gif

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Čuj.....komaj sem čakal en tak topic, nevem zakaj, verjetno kak 12 čut za idiote
stupid-1.gif

Verjetno se vse skupaj nanaša na moj topic prej! Ampak, če bi šel res dobro prebrat kaj sem napisal!
13.gif
ok naj ti bo to pa priznam!!!

Ja pol pa ko od ljudi nekaj pričakuješ, da ti kaj povejo se mi je korektno pač zdelo, da napišem kaj si sam mislim o tem in kak sem! Od kdaj pa si jokica če punci privoščiš par stvari več??? Pomoje, če imenuješ te ljudi bolnike, maš očitno velik kompleks glede tega ker si verjetno tem ljudem fauš, ki neke dajo na svojo bejbo!! Pa poglej z čem se hvališ, bejba mi rešuje probleme, me vozi ko sn nažgan ( no to je cool
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
hysterical-1.gif

Ne vem, najbrž jih starši vzgojijo v mehkužce. Meni osebno so teli, ki jokcajo smilijo - pa ne zato, ker so dejansko ful bogi - ampak, ker večina ni sposobna videt sveta s pravimi očmi in se ukvarjajo s stvarmi, ki za življenje niso prvotnega pomena.
Tud moške svinje so itak out, amapk pač treba najdt neko zdravo mero obojega, ne pa za vsako pizdarijo jokcat folku in morit njihovo življenje. Se sploh zna kdo še zabavat pa bit sproščen ob zadevah?? Včasih čist paše dat čustva na off in pač uživat med frendi v zabavni družbi, brez skrbi in z nasmehom na obrazu. :=)
Pa tole patetično iskanje svojega princa/princese se je tudi sprevrglo v neko čudno igro potencialnih samomorilcev z nerazčiščenimi pojmi. Eh .... sje je škoda pisat.

LP

Zdrava mera obojega ja
smile-1.gif
Ponavadi je ni. Al je ded pi*da al pa je dec
Dec, ko bo domo vdaro po mizi tak bo, ker je kao odlocen. Ponavadi se bo se gono, ker on je bog in batina.
ne pozabit da so pi*de tudi hinavske in se cas posla zgodnijo.

Tak, da na koncu koncev tak neves kaj mas... Ti kr isci sredino
smile-1.gif

Torej dec, ki ga bi vse zenske rade a je samo tvoj.
Tak, ki je samostojen in ima vedno ve kaj je prav in se ob tem strinja z vami.
Tak, ki je romantice in poent ob raznih obletnicah in prazniki....bla bla bla

1000 x prezveceno. TEGA ENOSTAVNO NI. Kr sanjajte lepo.

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
PS. Jaz se vedno iscem lepo,pametno in bogato. Taka mi ful ugaja.

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
najdo bos ze, sam fukal je ne boš ti.
wink-1.gif

Oh pofukal bi jo ze lahko ( verjetnost je skoraj 0 a je), ce bi sploh obstajala, ker se ze 3/4 zensk pri "pametna" pade
smile-1.gif

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
lol, zdej bos pa kao prasca spilal..in zaniceval zenske..lol,
nic ne bo s tabo.