Slavko Gaber v komi

I

Izbrisan uporabnik #488

Ko pa teh pravic nismo imeli pa jih nismo al kaj? samo pač bolj lukavo.

zabar

fotograf
20. mar 2011
975
0
16
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Ko pa teh pravic nismo imeli pa jih nismo al kaj? samo pač bolj lukavo.
Je ogromna razlika med včasih in sedaj! Včasih si jih dobil okoli ušes, sedaj pa učitelj učenca še grdo ne sme pogledati!!!
bonk.gif

Pa bog ne daj, da bi učitelj telovadbe sedaj pomagal učenki pri skoku čez kozo....
bonk.gif
Pedofil.press

tony

Guru
23. jul 2007
9.676
1.487
113
Pedofil morda ne, ampak samo navaden prasec.
cheer.gif

Oz., lahko vprašam tudi drugače: če bi prijel prfoks prijel za rit tvojo sestro, bi ga samo mirno gledal, kajne?
grims-1.gif

Ganesh

Fizikalc
14. avg 2009
2.921
0
36
Allarround
rescue.facelock.net
Citat:
Uporabnik poldo pravi:
Jaz imam mehanicno delavnico skupaj z opremo vredno pol miliona € in bom menjal uro popravila avta za uro sprehajanja psa....samo LDS ovec lahko dela take projekte pa se verjetno par 10 jurjev davkolacevalskega potegne za tako bluzenje...
Ni cuudno da je slo solstvo in drzava k hudicu pod takimi tezkimi ekonomisti ....

Glede bolezni pa mu privoscim cimprejsnje in kar se da dobro okrevanje.

Kako ozkogledno razmišljanje... namesto ure sprehajanja psa bi morda lahko najel kakšnega coach-a, ki bi ti pomagal k širšemu razmišljanju ali učitelja glasbe/petja za tvoje VIP otroke ali pa trenerja za psa. Seveda naštevam čisto hipotetnične situacije, kjer sem pa uporabil storitve, ki so na uro enako ali več vredne kot tvoja tvoja hipotetična storitev.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
Tudi njegov liberalen pogled na šolstvo in pravice dijakov......saj ni on kriv, če je folk butast, pa čezmerno izkorišča svoboščine in si sam ne zna postaviti omejitev.
Če je postavil pravila, ki niso skladni z okoljem, potem je to njegova krivda. Tako kot če tankaš dizel v v bencinarja. To ni ne avto, ne črpalka kriva, ampak tisti, ki je to odločitev naredil.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ne znamo mi meriti.

mnogi so prepričani, d aje njihova ur aveč vredna od tvoje ure. in gledajo skozi amterial.

poldo recimo sploh ni dojel, da on v svoji mehanični delavnici za pol milje ne daje ure dela, ampak je že orodje vračunal.
če pa recimo njegovga cucka zadane kap, med sprehodom, k ga dela en šlosar..pa ga ta reši z umetnim dihanjem..bo dal pa celo delavnico v zahvalo.

nekak smo ratal materialisti in ne znamo uslugo za uslugo vračat, kaj šele uro za uro.

in se čudimo politikom, ki z roko v roki, z ena roka drugo roko umije, z..v dvoje je lažje..đapaju na sve strane

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
Tudi njegov liberalen pogled na šolstvo in pravice dijakov......saj ni on kriv, če je folk butast, pa čezmerno izkorišča svoboščine in si sam ne zna postaviti omejitev.
Če je postavil pravila, ki niso skladni z okoljem, potem je to njegova krivda. Tako kot če tankaš dizel v v bencinarja. To ni ne avto, ne črpalka kriva, ampak tisti, ki je to odločitev naredil.

a res..a te spomnim na zimske gume?
a te spomnim na osnovno pravilo..pravila so zato, da s ekršijo. celo sodnike, odvetnike, tožilce, areste imamo

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Lahko aretiraš, sodiš, kršiš, kaj češ. Na koncu dneva bo treba napačno gorivo iz motorja spucati in si priznati, da dizel v Otta pač ne gre.

Je pa res priznati napako pri nas nekaj nemogočega.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik tony pravi:
Pedofil morda ne, ampak samo navaden prasec.
cheer.gif

Oz., lahko vprašam tudi drugače: če bi prijel prfoks prijel za rit tvojo sestro, bi ga samo mirno gledal, kajne?
grims-1.gif
Kaj pa če bi bila prfoksa? Kakšna razlika?

luka51

Guru
16. avg 2007
14.412
5.688
113
ja so že padale tožbe zaradi določenih prijemov pri telovadbi.. čeprav je tak varovalni prijem mišljen po učnem načrtu.
itak je bolje da froc pade na glavo pa da se vbije kot da mu učitl pomaga z varovalnim prijemom.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.579
10.795
113
Citat:
Uporabnik poldo pravi:
Jaz imam mehanicno delavnico skupaj z opremo vredno pol miliona € in bom menjal uro popravila avta za uro sprehajanja psa....samo LDS ovec lahko dela take projekte pa se verjetno par 10 jurjev davkolacevalskega potegne za tako bluzenje...
Ni cuudno da je slo solstvo in drzava k hudicu pod takimi tezkimi ekonomisti ....

Glede bolezni pa mu privoscim cimprejsnje in kar se da dobro okrevanje.

ti ne razumeš koncepta časovne banke. pa lep dan

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.579
10.795
113
daj, šolstvo so zjebali do amena, in še samo huje bo..znanja nič zato ker se moraj učiteljice ukvarjat sstvarmi ki so stvari staršev. pri kolegici v razredu je en eni sošolki ki je motena in se sama nastavlja (pač neurejena družina pa vse kar sodi zraven) odprl en gumb na srajci.. so meli tam policijo, notranje kontrole, pa en učiteljica na tabletah, zasliševanja v stilu FBI, CIA gvantamo- v stilu 5 različnih vprašanj za isto stvar....da bi pa kdo prislinil mulariji kakšno zaušnico pa mir ,to pa ne. Tako je zdaj šolstvo.

gr69

Guru
15. dec 2009
11.582
2.628
113
še v SLO - ampak komaj
467716-post_slo.gif

Pa ne da zagovarjam zaušnice in nasilje. Za mojega časa je bilo tako, da ko sem se doma pritožil, da sem jih "fasal" v šoli , mi jih je ta star še dodatno naložil (sploh ni počakal na moje "pa saj nisem nič kriv").
Pa še dandanes svoje nekdanje osnovnošolske učitelje (kateri so še živi) prav spoštljivo pozdravim - z večino sem s časom itak končal na "tikanju". Aja - pa spoštovanje je sedaj obojestransko!

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Citat:
Uporabnik Ganesh pravi:
Bil on.

Po tem, ko je zapustil aktivno politiko in se vrnil v profesuro je poizkušal z enim res zanimivim projektom (sedaj v krizi bi prišel marsikomu prav) a je trčil v rigidno slovensko zakonodajo. Ime projekta sem pozabil, šlo pa naj bi za izmenjavo storitev... npr jaz tebi eno uro sprehajam psa, ti pa meni eno uro čistiš stanovanje ... v smislu ena enota je ena enota. Se kdo spomni imena tega projekta?

ja temu se rece paleolitik, lahko tudi blagovna menjava. od takrat smo ze malce napredovali.

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Spomnim se ga kot profesorja na SDJŠ, že kot mulcu mi je bil odvraten......