I
Je ogromna razlika med včasih in sedaj! Včasih si jih dobil okoli ušes, sedaj pa učitelj učenca še grdo ne sme pogledati!!!Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Ko pa teh pravic nismo imeli pa jih nismo al kaj? samo pač bolj lukavo.
Citat:
Uporabnik poldo pravi:
Jaz imam mehanicno delavnico skupaj z opremo vredno pol miliona € in bom menjal uro popravila avta za uro sprehajanja psa....samo LDS ovec lahko dela take projekte pa se verjetno par 10 jurjev davkolacevalskega potegne za tako bluzenje...
Ni cuudno da je slo solstvo in drzava k hudicu pod takimi tezkimi ekonomisti ....
Glede bolezni pa mu privoscim cimprejsnje in kar se da dobro okrevanje.
Če je postavil pravila, ki niso skladni z okoljem, potem je to njegova krivda. Tako kot če tankaš dizel v v bencinarja. To ni ne avto, ne črpalka kriva, ampak tisti, ki je to odločitev naredil.Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
Tudi njegov liberalen pogled na šolstvo in pravice dijakov......saj ni on kriv, če je folk butast, pa čezmerno izkorišča svoboščine in si sam ne zna postaviti omejitev.
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Če je postavil pravila, ki niso skladni z okoljem, potem je to njegova krivda. Tako kot če tankaš dizel v v bencinarja. To ni ne avto, ne črpalka kriva, ampak tisti, ki je to odločitev naredil.Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
Tudi njegov liberalen pogled na šolstvo in pravice dijakov......saj ni on kriv, če je folk butast, pa čezmerno izkorišča svoboščine in si sam ne zna postaviti omejitev.
Kaj pa če bi bila prfoksa? Kakšna razlika?Citat:
Uporabnik tony pravi:
Pedofil morda ne, ampak samo navaden prasec.
Oz., lahko vprašam tudi drugače: če bi prijel prfoks prijel za rit tvojo sestro, bi ga samo mirno gledal, kajne?
Citat:
Uporabnik poldo pravi:
Jaz imam mehanicno delavnico skupaj z opremo vredno pol miliona € in bom menjal uro popravila avta za uro sprehajanja psa....samo LDS ovec lahko dela take projekte pa se verjetno par 10 jurjev davkolacevalskega potegne za tako bluzenje...
Ni cuudno da je slo solstvo in drzava k hudicu pod takimi tezkimi ekonomisti ....
Glede bolezni pa mu privoscim cimprejsnje in kar se da dobro okrevanje.
Citat:
Uporabnik Ganesh pravi:
Bil on.
Po tem, ko je zapustil aktivno politiko in se vrnil v profesuro je poizkušal z enim res zanimivim projektom (sedaj v krizi bi prišel marsikomu prav) a je trčil v rigidno slovensko zakonodajo. Ime projekta sem pozabil, šlo pa naj bi za izmenjavo storitev... npr jaz tebi eno uro sprehajam psa, ti pa meni eno uro čistiš stanovanje ... v smislu ena enota je ena enota. Se kdo spomni imena tega projekta?