Osebno si tudi raje kupim banjico v Lidlu kot pa za 1 evro tisto kepico pri sladoledarju. Ali pa kako lučko v obliki Magnuma. Dobra novica je, da se vrača ena najboljših lučk iz 90ih na sceno oz. mislim da že je v Avstriji na policah spet:
Citat:
Uporabnik D_K pravi:
E, ker je vroče kot pes in ker imam v okolici enega sladoledarja, me zanima kolko mu kaj prinese ta sladoled v kasico.
- Torej koliko je marže na eni kepici.
- Koliko stane materijal-prah za izdelavo ene banje sladoleda.
- Koliko stane sama naprava
...
Malo sem googlal in tocnih podatkov nisem nasel.
Citat:
Uporabnik popotnik pravi:
Sem pa videl mamico s punčko, ki je jokala ker jo je mamica vlekla naprej in ji govorila, da si ne more privoščit da bi ji kupila kepico.
Sladoledar jo je poklical in ji dal največji kornet in če se ne motim 3 kepice in tudi mamici, tako da kapo dol sladoledarju za to gesto.
Citat:
Uporabnik musicfreak pravi:
Osebno si tudi raje kupim banjico v Lidlu kot pa za 1 evro tisto kepico pri sladoledarju. Ali pa kako lučko v obliki Magnuma. Dobra novica je, da se vrača ena najboljših lučk iz 90ih na sceno oz. mislim da že je v Avstriji na policah spet:
Evo, take dobre stvari bi si zaslužile javno objavo, tako kot un tip v sosednji temi, ki je doniral par klim UKCju. Dobrih gest danes hudo primankuje.Citat:
Bil danes pri Magdaleni ( sicer na pivu zadaj pri mizah v senci
Sladoled je ena redkih stvari, ki se ji le redko kdo odpove.
Sem pa videl mamico s punčko, ki je jokala ker jo je mamica vlekla naprej in ji govorila, da si ne more privoščit da bi ji kupila kepico.
Sladoledar jo je poklical in ji dal največji kornet in če se ne motim 3 kepice in tudi mamici, tako da kapo dol sladoledarju za to gesto.
Smo gostje hoteli plačat te kepice in je rekel, da to on časti.
Citat:
Uporabnik sdpa pravi:
Evo, take dobre stvari bi si zaslužile javno objavo, tako kot un tip v sosednji temi, ki je doniral par klim UKCju. Dobrih gest danes hudo primankuje.Citat:
Bil danes pri Magdaleni ( sicer na pivu zadaj pri mizah v senci
Sladoled je ena redkih stvari, ki se ji le redko kdo odpove.
Smo gostje hoteli plačat te kepice in je rekel, da to on časti.
Citat:
Uporabnik D_K pravi:
Citat:
Uporabnik musicfreak pravi:
Na to sem ciso pozabo.