Skoraj povozil mačko od soseda

trust

PEPČEK 2007
2. maj 2008
2.023
0
36
20km iz Idrije
Živjo

V Petek se mi je zgodila ena neprijatna stvar in sicer sem pri sosedih zbil mačko, ampak je maček OK vsaj ostal je živ, če ima kakšne poškodbe nimam pojma, je pa tako da poteka mimo sosedov občinska cesta in maček se je dejansko zaletel v moj avto-tekel čez cesto......sosed me je potem en drug dan ustavil in napizdil pa povrh mi je še hotel udart po avto, kaj narest v takih primerih, če bi mi slučajno udaril po strehi vozila in bi nastala vdolbinca, poklicat POLICAJE ali ????
Kaj bi lahko dosegel s tem?

Je pa tako, da je nastala tud škoda an mojmu avtu.

Nazadnje urejeno:

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.266
1.895
113
Moral bi takrat ustavit, pogledat če je vse OK z avtom...če ni poklicat policijo. Zdaj če ima zavaroaano hišo pa zraven še hišne ljubljenčke mu krije zavarovalnica, drugače plača nastalo škodo na avtu sam.

Ker si odpeljal dalje...pač nikome ništa.

Če ti pap ride domov težit pa naredi škodo..pa seveda spet policija...da se naredi zapisnik zaradi nastale škode.

trust

PEPČEK 2007
2. maj 2008
2.023
0
36
20km iz Idrije
Citat:
Uporabnik vincent pravi:
Moral bi takrat ustavit, pogledat če je vse OK z avtom...če ni poklicat policijo. Zdaj če ima zavaroaano hišo pa zraven še hišne ljubljenčke mu krije zavarovalnica, drugače plača nastalo škodo na avtu sam.

Ker si odpeljal dalje...pač nikome ništa.

Če ti pap ride domov težit pa naredi škodo..pa seveda spet policija...da se naredi zapisnik zaradi nastale škode.

Za avto me briga, če je žival poškodovala avto, samo da ti človek to naredi pa da nastane škoda bom pa sam kiflce klical.

Nazadnje urejeno:

trust

PEPČEK 2007
2. maj 2008
2.023
0
36
20km iz Idrije

Kopirano iz Med.over-ja
Če bi poklical policijo, bi te njegova zavarovalnic tožila za škodo na vozilu. Preverjeno, pa tudi če ima razbito samo eno luč. Ali pa bi te on tožil za strah ali ne vem kaj. Pes je tvoja odgovornost in če ti uide na cestišče, odgovarjaš za škodo ti, nikakor pa ne voznik avtomobila. Misliš, da je prijetno, če se voziš in ti skoči pod avto pes? Tudi naš je ušel na cesto in smo morali mi plačati.

Torej lahko je sosed srečen, da nisem poklical policaje.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Sosed se nima kaj usajat, sam bi moral skrbeti za žival. Tudi če ti bo težil s kakimi stroški za mačkovega psihiatra ali kiropraktika, mu vljudno povej naj si jih nekam vtakne.

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Kako pa misliš da konča največ muc? Sploščijo jih široke gume
smile-1.gif

Ena muca gor ali dol. Pomladni so že skor doraščeni, jesenski prihajajo. Če po še pizdakal mu lahko na dom zvozimo število muc po želji, 10, 20, 50 če hoče. Jih je poln net, kao oddamo...

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.695
6.715
113
pri taščici
ksz
"Povozi" mu hčerko če je prave starosti.... pa glej da ne boš muckov naredil...

sicer pa so vse napisali, ko ti bo naslednjič težil mu kar razloži kar so tule napisali.
Če pa rabiš mačke pa povej pa jih zrihtam.

Nazadnje urejeno:

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.478
5.016
113
Mislim, da bi sosed dobil kazen 800€, če bi mu uspeli dokazati, da je maček njegov. Za psa je toliko v taki situaciji, samo za psa ni problema dokazati lastništva, ker ima čip.

jaka6

Fizikalc
7. avg 2007
1.302
9
38
Družmirje
če bi jaz bil na tvojem mesu bi verjetno zdele spraševal:
Kaj naj naredim? Sosed je pidzu ker sem mu skor povozu mačka pol se pa umes mal ne spomnem naslednji trenutek je pa kr ležal. Js nevem kaj mu je blo?

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Šok zaradi mačjega cviljenja ga je dohitel reveža in mu pustil še plavo oko.