Skoraj novi BMW za 5k€

Speedy

Pripravnik
31. jul 2007
724
0
16
37
CENTAR LJ
Od kolegice kolegica je dobila Vel Satisa za smešno nizko ceno, ker so pogruntali da so bile neke mutnje z vezami in podkupovanjem in potem je bila druga ki je ponudila največ in je dobila avto za res smešno ceno, vozila se je kakšno leto, potem prodala vel satisa za veliko veliko dražje (skoraj x2). Tako da očitno se splača.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Že večkrat sem videl na avto.net, da je teh trenutnih serij 3 polno in da se prodajajo modeli z malo kilometri za smešno male cene (od 18k dalje).

Recimo klik .

In takšnih je polno. Torej lahko kupiš praktično nov bmw serije 3 za 20.000€, po ceniku pa stanejo od 30 dalje. A je bmw malo pretiraval s količino izdelave??
sprasujem se.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
za 5k? Zakaj bi ga za 5k prodajali, če pa dobijo 10k bp
smirk-1.gif

Al pa je 5k + prevzem leasinga
smirk-1.gif

Sudaci ti nebodo nič šenkali.

Moj avto je bil odvzet modelu ki ni sfolgal leasinga, pa je bil avto minimalno cenejši, pa še to smo vzeli zaradi kilometrov in ohranjenosti,
kot pa cene same,...

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.045
3.563
113
41
Lj
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Že večkrat sem videl na avto.net, da je teh trenutnih serij 3 polno in da se prodajajo modeli z malo kilometri za smešno male cene (od 18k dalje).

Recimo klik .

In takšnih je polno. Torej lahko kupiš praktično nov bmw serije 3 za 20.000€, po ceniku pa stanejo od 30 dalje. A je bmw malo pretiraval s količino izdelave??
sprasujem se.gif

Na nemškem mobile.de so še 3-5k ceneje.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Saj ta avto glede na opremo in motor ni več vreden... Svaka čast tistemu ki za to kolarnico tak dnar odšteje...

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Še pred časom so me prepričevali tu gori, da je bmw 3jka povsem alternativa aktualnemu a4, če ne celo boljši, zdaj pa ni že nič vreden??
smile-1.gif

LeQuack,

glede na alter zeljnik so to sami ukradeni avtomobili z zbitimi kilometri, sploh pa kaj boš to gledal, če boš dal še enkrat več, da ga boš sploh iz Nemčije pripeljal.
grims-1.gif

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.045
3.563
113
41
Lj
Pomoje je ukradenih lih tok kot u Sloveniji, pa tud pri nas najbrž sploh ne moreš kupit avto, ki nima zbitih kilometrov. Za pripeljat iz nemčije pa itak obstjajo ceste, tko da ni panike, Tud s tem in z davkom so še zmer cenej. BMW 3 more bit pa kupe, drgač je prveč običajn pa zoprn.

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Saj ta avto glede na opremo in motor ni več vreden... Svaka čast tistemu ki za to kolarnico tak dnar odšteje...

Tocn tko....oskublen kokr se da....za 20k se peljes, to je pa to. Nekomu je tut to dovolj.....
grin1.gif