Školjke !?

bansh28

Fizikalc
24. sep 2009
2.390
2
36
ORGINAL tm
kje kupujete školjke in kako jih pripravljate ?
confused-1.gif
 

dentex

Guru
20. sep 2007
2.758
649
113
V trgovini
smile-1.gif


Dagnje, če dobim frišne mariva,

Zmrznjene zelene mušole pr njih prav tako so bolše in bolj polne.

Kapesante sam naberem, če je voda dost topla.

Enako vela za pizdice - kunjke.

Prstaci bosanskega porekla so ugodni ampak redki.

Dagnje - pedoče, kunjke - pizdice ponavad buzara al pa zurzurela.

Enako ta zelene.

Kapesante pečene u roru al pa na šugo.

Prstac - buzara.

Če dobim dondole - vongole jh obvezno u kakšnem zosku za kruhek not tunkat.

Porcelanke al pa če dobim kamenice pa obvezno surove.

lp D