Brez financiranja mislim da se da priti na do 10%.Citat:
Uporabnik Chimay pravi:
Se mi je zdelo da s financiranjem ne bo kaj popusta. Kaj pa v primeru, da ne bi vzel njihovega financiranja?
Sicer se mi zdi na prvi pogled kar ugodno...
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
samo res no, na skodo?
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
In kaj je narobe s škodo? Osebno bi raje imel Octavio kot pa Golfa.
Citat:
Uporabnik Chimay pravi:
To, da se v Audi vgrajujejo kosi 1. kvalitete, v druge avte pa slabši kosi, razlagaj komu drugemu. Očitno se še nisi srečal z avtomobilsko industrijo bolj kot z vožnjo v svojem avtu.
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
samo res no, na skodo?
Citat:
Uporabnik Chimay pravi:
Pa še tole me zanima:
kaj pomeni tisti trikotnik spodaj na "izbirniku" pri DSGju?
Sem vozil VWja nedolgo nazaj pa je imel na tistem mestu S program...
Citat:
Uporabnik Chimay pravi:
Pa še tole me zanima:
kaj pomeni tisti trikotnik spodaj na "izbirniku" pri DSGju?
Sem vozil VWja nedolgo nazaj pa je imel na tistem mestu S program...
Citat:
Uporabnik plexix pravi:
Še vedno čakam, izdobava 51 teden (naročena 31.avgusta, rekli so 8-10 tednov, vendar . . .). Bo se Božiček kar v Škodi pripeljal.
Lp,
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
Zato, ker, kako naj povem po domace, po alterjevsko... vsi sestavljeni deli imajo dolocena odstopanja, kvaliteto. Tisti z najmanjsim odstopanjem je recimo 1. kvaliteta. Deli 1. in druge kvalitete gredo v audija, deli tretje kvalitete v volksvagen in tretje in cetrte v skode.
Citat:
Uporabnik mckmck pravi:
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
Zato, ker, kako naj povem po domace, po alterjevsko... vsi sestavljeni deli imajo dolocena odstopanja, kvaliteto. Tisti z najmanjsim odstopanjem je recimo 1. kvaliteta. Deli 1. in druge kvalitete gredo v audija, deli tretje kvalitete v volksvagen in tretje in cetrte v skode.
Ne govori neumnosti!
Tukaj ni kvalitet ampak so vsi kosi enako kvalitetni, razlika je le da prvo preiskusi vse Audi in ima tudi prvi vgrajeno noter, potem dobi še VW,Škoda,Seat istočasno seveda, to je vse razlika in nič drugega, kar je velik + saj je že vse preverjeno testirano.
Sedaj pa sedi dobiš oceno 1.