Citat:
Uporabnik ggg pravi:
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
več jim niso pustili, kaj pa čehi vejo o dizajnu
lahko pravijo in se jim smejijo samo nerazgledani ljudje. kdor ima kaj v glavi in pozna cesko zgodovino in zgodovino prage, umetnost, kultura ipd., ve, da smo slovenci navadni kmetje v primerjavi z njimi.
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
lahko pravijo in se jim smejijo samo nerazgledani ljudje. kdor ima kaj v glavi in pozna cesko zgodovino in zgodovino prage, umetnost, kultura ipd., ve, da smo slovenci navadni kmetje v primerjavi z njimi.
Em ja ... sploh odkar jim je Plečnik malce popravil Prago so skoraj na nivoju Lj ja!
Kar se tiče modernega avtomobilizma pa mislim da imaš par slovencev ki so oblikovali nepmireno pomembnejša vozila od čeških VWjev.
Pa za konec, dizajn je naredil (oz. vsaj vodil) slovak in ne čeh. Pa ta isti slovak je prej oblikoval tudi pri Audiju, VWju, Bugattiju ...
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Dealerji v SLO že imajo cene. Pride marca.
Osnova- 15k€
1,4 TSI z Ambient opremo - 17k€
2,0TDI (220KM) - 25k€
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
220? NaaajsSam se karavan pride, pa sem zmagal.
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Po moje se je zatipkal. 220hp bo imela nova generacija 2.0 TSI motorjev, dvomim v 2.0 TDI-ja z 220hp.
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Po moje se je zatipkal. 220hp bo imela nova generacija 2.0 TSI motorjev, dvomim v 2.0 TDI-ja z 220hp.
Don't kill my dreams!Ceprav, iz obstojecega motorja najti se 50KM je res malo veliko. Dve turbini mogoce? Je pa res, da bi ga najprej pricakoval pri Audi/VW, sele v nasledjem faceliftu pri Skodi...
No, saj ne, da je 170 pri trenutni dizelci slabo, ampak od viska glava ne boli. Benz pa - ne hvala. Sem imel prej 200KM Passata - pod 10.7 ga nisem spravil.
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
Em ja ... sploh odkar jim je Plečnik malce popravil Prago so skoraj na nivoju Lj ja!
Kar se tiče modernega avtomobilizma pa mislim da imaš par slovencev ki so oblikovali nepmireno pomembnejša vozila od čeških VWjev.
Pa za konec, dizajn je naredil (oz. vsaj vodil) slovak in ne čeh. Pa ta isti slovak je prej oblikoval tudi pri Audiju, VWju, Bugattiju ...